Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Csősz Tamás: Lett volna lehetőségünk a javításra, de most már másként alakult a szezon

Nehéz, de az egyetlen jó döntés született.:

:

Nehéz, de az egyetlen helyes döntést hozta a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége, amikor a bajnokság befejezése mellett döntött – értékelte az olajofficial.hu-nak a MKOSZ tegnapi elnökségi határozatát Csősz Tamás, a Szolnoki Olajbányász ügyvezető igazgatója.

Így a klubra most nem a pályán, hanem azon kívül várnak komoly feladatok.

Az egészség nem lehet alku tárgya, ebben alighanem mindannyian egyetértünk. Óvatosnak kell lennünk, így egyetértünk a döntéssel. Most a játékosainkkal kell megbeszélnünk az előttünk álló napok teendőit, hiszen ők is érthetően minél hamarabb a családjukkal szeretnének lenni. Addig is részletes tájékoztatót kaptak kollégáink és sportolóink a koronavírussal kapcsolatos tudnivalókról. Munkavállalóink otthonról dolgoznak, edzéseket sem tartunk

– mondta Csősz Tamás.

Az ügyvezető hozzátette: ők is a pályán akarták befejezni a szezont, de az élet most úgy hozta, hogy ezt a bajnokságot így kellett lezárni.

A szezon legfontosabb része még előttünk állt a kupával és a rájátszással egyetemben. Lett volna lehetőségünk a javításra, de most már másként alakult a szezon, ezen kár elmélkedni. Ezekben a napokban, hetekben most egyébként sem ez, hanem a vírus terjedésének megakadályozása áll az életünk középpontjában. Természetesen valamennyien várjuk, mikor enyhülhet a szigor a sportban és úgy általában a hétköznapjainkban, hogy aztán majd újra beszélhessünk a kosárlabdáról, s a következő szezonról

– zárta szavait.

16 hozzászólás

16
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
6 Comment threads
10 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
TarifaZsarkovRolexmoldi56rainbow Recent comment authors
Tarifa
Olvasó

Ez a vírus könyörtelen. A bajnokság befejezése helyes döntés. Ezzel a kényszer döntéssel ugyanakkor a mi vezetésünk nyert. Fogjuk fel úgy, hogy ez próba érettségi vizsga volt. Van idő felkeszűlni vagy önkritikát gyakorolni és visszatérni a kaptafához.

Zsarkov
Olvasó

A légiósok egyénileg jó játékosok, Jones és Cakarun pedig extra…, csak csapatként valahogy gyengék voltunk…, ez pedig kizárólag edzői hiba…, a magyar mag pedig egy nagy nulla…, Pallaiban, Taiwoban, Frankban van potenciál, de jelenleg messze vannak attól, hogy akár csak jó kiegészítő játékosoknak lehessen őket nevezni…, Csáknak nagyon jó keze van, de ő fizikailag még utánpótlás szinten is gyenge…, Rudner teljesen megállt, nem tudom, mi lett vele…, Kovács, Juhos sajnos zsákutca, velük nem számolnék a jövőben…

Rolex
Olvasó

Moldi,te egy igazi megkeserdett nyomorult ember lehetsz.
Csak feketén látod a világot.
Igazi bohóc vagy
?

moldi56
Olvasó

Már megint én !Áruld már el,hogy ki vagy és beszéljük meg személyesen.Ja…most a vírus miatt nem.Mások sokkal radikálisabban írnak és nem dicsérik a vezetőket ők sem,azokat miért nem bírálod?Nyugodj meg,ha lesz rá mód dicsérni is fogom őket.Te a vezetőségben vagy,egészen biztos.

moldi56
Olvasó

Itt van például Laja.Ő sem dicséri a vezetőket,de ő még tőled nem kapott beírást.

laja
Olvasó

Szeretnélek megkérni ,hogy velem ne foglalkozz még megemlítés címén sem!

moldi56
Olvasó

A nyomorult az te vagy,egy szar ganéj!

moldi56
Olvasó

Még valami és befejeztem végleg: 30 éve minden évben vettem bérletet,először lesz hogy nem.Mondjuk nem ez lesz a nagy probléma,sokan még örülnek is neki,hanem ahogy hallom nagyon sokan nem fognak venni.Na ez a probléma.

Zsarkov
Olvasó

Vàrjuk ki a végét…, lehet, hogy lesz értelme mégis megvenni azt a bérletet!?

moldi56
Olvasó

Nem hinném…

rainbow
Olvasó

Potocsnyik Basket-No Basket !
Laja megmondta, Tamásékat óriási botránytól mentette meg a koronavírus!

laja
Olvasó

Milyen javításról beszélsz Tamás? Ez a játékosállomány,ezekkel a magyarokkal és edzővel az 5-8 hely egyikére alkalmas.Szomorú ez a járvány de valljátok be az Olajnak jól jött a szövetség döntése mert egyébként teljes égés lett volna a vége.

moldi56
Olvasó

Attól félek,ha lecseng a járvány ők akkor sem tanulnak a hibékból.Ha nem lesz személyi változás akkor marad minden a régiben.A bőréből senki nem tud kibújni.

Vince.Carter15
Olvasó

Ferenc nyilatkozatát olvashattuk, csak bábozott egy kicsit.
Olasz, spanyol bajnokság kuka lesz szeptembertől, élő ember nem megy hozzájuk játszani egy darabig. Meg lehetne csípni néhány nagymenőt aprópénzért,akik lemaradnak a VTB ligáról. Mert valahogy a ruszkikat elkerülte a járvány ez felettébb érdekes story..

Rolex
Olvasó

Az oroszoknak azt se szabad elhinni amit kérdeznek.
Csernobili katasztrófában is csak 35en haltak meg àllitàsuk szerint.
És ehhez a mai napig ragaszkodnak.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés