Connect with us
Hirdetés
Hirdetés

Bajnokság

Csorvási Milánt bejelentette új csapata

Kaposváron folytatja az Alba centere.

  •   :

:

Csorvási Milán csapatunk új centere – írja a Kaposvár hivatalos honlapja.

A volt válogatott Csorvási Milán távozását a közelmúltban jelentette be klubja, az Alba Fehérvár. A kaposváriak Révész Ádám Zalaegerszegre igazolása miatt kerestek klasszikus ötös poszton szereplő centert, így vették fel a kapcsolatot a játékossal, akivel végül két évre szóló megállapodást kötöttek.

Az 1988-ban született Csorvási Milán 208 cm magas, 115 kg, középiskolásként az Egyesült Államokban is pályára léphetett. Itthon a Kecskemét csapatán kívül játszott már a Sopron, a Szolnok, a Szeged, a Körmend és legutóbb az Alba Fehérvár együttesében immár visszatérőként is. Utóbbi városból teszi most át székhelyét Kaposvárra a center.Csorvási Milán az elmúlt szezon alapszakaszában tizenhét találkozón lépett pályára, egy alkalommal kezdőként. Átlagban 7,4 percet töltött a pályán meccsenként, ezalatt 2,5 pont és 1,8-as lepattanó-átlagot ért el. Azt, hogy ennél mindenképp többre képes a somogyiaknál meg is szeretné mutatni.

– Véleményem szerint Csorvási Milán jó kosárlabdázó – fogalmazott a center szerződtetésével kapcsolatban Nikola Lazics, a Kaposvári KK vezetőedzője. – Korábban, egy rövid ideig már dolgoztunk együtt Szegeden. Akkor Milán még fiatal játékos volt, de lehetett látni, hogy van benne potenciál. Mindig jó csapatokban szerepelt eddigi pályafutása során. A legutóbbi szezonja nem úgy sikerült, mint ahogy előzetesen várta, és több játéklehetőséget is szeretne. Nálunk Révész Ádám távozásával megüresedett ez a pozíció, Csorvási pedig szabaddá vált, mert lejárt a szerződése. Talán a legjobb megoldás lehet számunkra, teljesítményével támogathat minket és mi is tudunk neki segíteni a bővebb játéklehetőséggel. Úgy vélem megvan benne az az energia, amire az ő posztján nekünk szükségünk van. Remélem, hogy az újabb közös munka során is olyan jó lesz a kommunikáció köztünk, mint régebben Szegeden volt. Ezekben a heteben is folyamatosan dolgozunk a csapat kialakításán.

  •   
18 hozzászólás

18
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
8 Comment threads
10 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
16 Comment authors
kapuskiralyKKK72BezseVicces fiú vagy, SullyHajraKapos Recent comment authors
KKK72
Olvasó

Nem tudom mennyiért jött ide Milán de én jobban örültem volna ha Révészt itt tartják (vagy Révészt már kiárulta a “hárompontoskirály” és utána befejezte pályafutását) . Én is csak reménykedek mint Kareem, hogy a régi játékához közeli teljesítménnyel száll ringbe és abban is bízok,hogy Lazics kezei között képes lesz rá .
Sikeres kaposvári időszakot kívánok Milánnak !

Bezse
Olvasó

Tudásban jobb mint Révész. Ha nem lesz sérült, akar is hajtani , hozná a Révész energiájának a felét , akkor rendben lesz . Tehát : Plézer-Boris-Bogdán-Roli-Csori . Kellene 3 átlag feletti légiós : 1-2 , Rivers? , 4-5 . Ennyi elég Lazicsnak , nyolcas rotáció szinte sok 😃

Kareem Abdul-Jabbar
Olvasó

Az amcsi center megtartása lett volnaz az igazi.
Kiszuperált magyar kosaras a klub döntése.
Az előző szezon statisztikája eléggé lehangoló, mégis reménykedünk hogy feltornázza magát jobb formába. 33 évesként még az egykori válogatott szintjét is elérheti akár, nem elképzelhetetlen.
Egyébként Kaposvár régebb óta a remények városa. Az új csarnok építésénél párhuzamosan egy komolyabb csapat befektetésében reménykedtünk, de csak a politikai elitünk kaszált egy jót. Volt a General Manager három éves fejlesztési terve, reménykedtünk akkor is. Volt klubvezető váltás, reménykedtünk talán összehoz komolyabb szponzort. Legutóbb reménykedtünk a sikeres csapat megmaradásában.
Reménykedünk most is.

Justice
Olvasó

Várd ki a végét…idén lesz kamillázás 😉 !

HajraKapos
Olvasó

Na, mesélj kérlek! 🙂 Bíztatóan hangzik.

hm
Olvasó

Honnan tudjuk, hogy nem tartjuk meg az amcsi centert??

Vicces fiú vagy, Sully
Olvasó

A cikkben benne van, hogy Révész helyére jött. Vagy a szövegértelmezés nem megy, vagy csak a megszokott rosszindulat vezérelt ismét kedves Kareem. Elég egyértelmű, hogy jön még légiós a 4-5-ös posztra, de sebaj, ez úgy sem a te csapatod.

Kareem Abdul-Jabbar
Olvasó

Vicces … Soha nem volt rosszindulat bennem, nem szurkolnék a csapatnak immár kereken 30 éve, ha ilyesmi lenne bennem. Csak véleményt írok, a kritikát meg nem kell eleve rosszindulatnak minősíteni. Ami a szövegértelmezést illeti … Ebben a cikkben nincs említés légiósról, a klub hivatalos oldalát pedig nemigen szoktam elolvasni, mert legtöbbször rózsaszínben vannak feltűntetve a dolgok, és általában önkritika nem szokott lenni benne. Abban a szokásos stílusban van minden feltűntetve, hogy “minden jó és fasza”. Lehet, hogy most ezúttal te nem értelmezted helyesen a szövegemet, vagyis azt a részt, hogy “33 évesként még az egykori válogatott szintjét is elérheti akár,… Olvass tovább »

Csippa
Olvasó

Hát, ha Hendleinnel nem egy időben lesznek sérültek, max felváltva, már ok. 🙂
Ha vhogy megoldják, h mindkettő végig bírja a szezont több hetes, hónapos kihagyás nélkül, úgy meg még jobb. 🙂

Parancsikon
Olvasó

Az a póló Milánon, mintha a tehén szájából rángatták volna ki…

holapenzem
Olvasó

Kaposváron ezen szerintem nem kell meglepődni…

KPSVRKK
Olvasó

A technikai képzettség rendben van, az a bizonyos kondíció, energia szint nagyon kell majd. Szerintem a nyár alkalmas lesz a fejlesztésére.

Üdv nálunk Milán, legyenek a legsikeresebb éveid!

Mivanmivan
Olvasó

Mikor volt ő Szolnokon?

Dallas
Olvasó

Aszem ? csak valamilyen kupába játszottunk és arra “lizingeltük” a Kecsotól. de … lehet tévedek,de mintha az Eurocup lett volna amit Debrecenbe kellett lejátszani ,vagy nem… régen volt 🙂

Mivanmivan
Olvasó

Valami rémlik, de nagyon homályosan 😀

kapuskiraly
Olvasó

Tényleg egy lízingszolnoki 😉

Milo
Olvasó

Nem akarok hülyeséget mondani, de azt hiszem 2011-es szezon elején a Eurochallenge selejtezőjében játszottunk a csoportkörbe jutásért a Keravnos ellen és Trepák, Vesztergom meg Fodor is sérült volt, ezért játszott nálunk kölcsönben 2-3 nemzetközi meccsen, de papíron a Kecskemét játékosa volt. Ha jól emlékszem adtunk is egy győzelmet itt Szolnokon abban a szezonban ellenszolgáltatásként ezért a Kecskemétnek.

szolnokbasket
Olvasó

Juhos helyett el tudtam volna képzelni az Olaj-ban.

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés