Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Csorvási: Egyre egységesebbek vagyunk

Az Alba centere arra számít, hogy a tétmeccseken forróbb lesz a légkör, mint a felkészülési találkozókon.:

:

Negyedik edzőmeccsét is megnyerte az Alba Fehérvár, amely kedden este Kecskeméten aratott megérdemelt, 90-73-as sikert. Csorvási Milán, a gárda nyári szerzeménye így látta az összecsapást:

– Úgy gondolom, mindkét csapat számára hasznos volt a találkozó, jó felkészülési állomást jelentett a rövidesen kezdődő bajnokságra. Az edzéseken gyakoroltakat meccshelyzetben is megvalósíthattuk, támadásban és védekezésben is folyamatosan lépünk előre. Egyre egységesebbek vagyunk – mondta Csorvási Milán az albakosar.hu-nak. – A KTE elleni meccset végig kontrolláltuk, a mi akaratunk érvényesült a találkozón. Győzelmünket leginkább annak köszönhettük, hogy jól dobtunk az egész mérkőzésen, légiósaink különösen, de az összes játékosunkról elmondható, megtette a magáét. Mindenki lehetőséghez jutott, bizonyíthatta képességeit. Várom a hasonló folytatást a bajnokságban, kedden este jó képet alkottunk magunkról egy jó csapat ellen. Kétszáz néző látogatott ki az összecsapásra, edzőmeccs hangulat uralkodott, a tétmeccseken forróbb lesz a légkör. Mindegyik előkészületi találkozónkat magabiztosan nyertük, de ebből messzemenő következtetéseket levonni nem érdemes, a lényegi dolgok majd a bajnoki összecsapásokon dőlnek el. Fontos, hogy a meccsek múltával egyre változatosabb a játékunk, összecsiszolódunk. Az első derbin még csak egy figurát játszottunk, most támadásban legalább öt-hat variációval jelentkezünk, tehát nehezebb védekezni ellenünk.

Pénteken 18 órakor a kecskemétiek látogatnak Székesfehérvárra, vasárnap 18 órakor pedig a debrecenieket fogadja a Ramirez-legénység felkészülési mérkőzésen, az Alba Regia Sportcsarnokban. A belépés mindkét találkozóra ingyenes.

Fotó: albakosar.hu

4 hozzászólás

4
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
KPSVRKKÖRÖKKÉFEHÉRVÁR194111pbask Recent comment authors
pbask
Vendég
pbask

Csorikám már nem Körmenden vagy, kb ilyen katlant várj továbbra is

ÖRÖKKÉFEHÉRVÁR194111
Vendég
ÖRÖKKÉFEHÉRVÁR194111

Tény ,hogy nálunk a B-közép klasszikus mávos nőkből áll 150cm 150kg de én nagyon elismerem őket mert rajtuk semmi nem múlik a fanatizmust érezni kell ha nekik igy jó persze legyen.

KPSVRKK
Olvasó

Ők főzték a pörit Lukának?

ÖRÖKKÉFEHÉRVÁR194111
Vendég
ÖRÖKKÉFEHÉRVÁR194111

Gondolom,finom lakótelepi pöri lehetetett nem az a megszokott falusi…

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés