Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Csorvási: Delas sérülése benne van a sportban

A körmendiek szerkezeti változtatásokkal is orvosolnák a horvát center kiesését.:

:

Mint ismert, az Egis Körmend 1-0-ra vezet a PVSK elleni elődöntőben, ám a folytatás nem ígérkezik könnyűnek. A vasiak elveszítették egyik alapemberüket Mario Delas személyében. A centerük kiesése érzékeny veszteség, kérdéses, hogy hogyan sikerül pótolni őt a továbbiakban.

– Sajnáljuk azt, ami Mario Delassal történt a mérkőzésen – mondta Csorvási Milán az MTE TV-nek. -Ez benne van a sportban, hogy bármikor össze lehet szedni egy ilyen sérülést. Az egyik kulcsjátékosunkat veszítettük el, aki meghatározó volt mind támadásban, mind védekezésben. Nagyon nehéz az ő pótlása. Biztos vagyok benne, hogy több szerep fog hárulni Lajsz Gergelyre, de én is többet fogok játszani, mint máskor. Ezen kívül várhatóan szerkezetbeli változások is lesznek. Várható, hogy Layton Hammonds ötös poszton, valamint Ferencz Csaba négyes poszton is fog játszani. Természetesen fel vagyok készülve arra, hogy többet fogok játszani. Nincs is más választásom. Megpróbálunk megtenni minden tőlünk telhetőt, a legtöbbet kihozni magunkból. Mindenkinek 110 százalékot kell innentől nyújtania, hogy pótoljuk a kiesett társunkat.

Holnap este Pécsen folytatódik a csata, nem egyszerű megtippelni a győztes kilétét. A baranyaiak az alapszakasz és a középszakasz alatt egyaránt legyőzték hazai pályán a körmendieket.

– Szeretnénk, hogy ez a meccs másképp alakuljon. Két mérkőzést játszottunk Pécsen, ezeken elég simán kikaptunk. Ezen változtatni szeretnénk. Ha nyerni tudnánk holnap, akkor a harmadik meccsen úgy mehetnénk ki a pályára, hogy lezárhatnánk a párharcot. De ehhez a holnapi mérkőzés kell, ami nagyon nehéz lesz. Úgy gondolom, a Pécs sem feltett kézzel jött ebbe a párharcba, mindent meg fognak tenni azért, hogy otthon nyerni tudjanak – zárta szavait a center.

Fotó: hunbasket.hu

3 hozzászólás

3
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
pbaskKalok Kevin Recent comment authors
Kalok Kevin
Vendég
Kalok Kevin

Mindig olyan érzésem van vele kapcsolatban ,hogy nem kapta meg az uzsonáját de nagyon birom!

pbask
Vendég
pbask

Majd fehérváron készíthet neki az asszonykórus rántott husis szenyát 🙂

Kalok Kevin
Vendég
Kalok Kevin

Mit szokott kiabálni a 7fős atomtábor lecgól ase lecgól??Foci meccsen szokás ezt nem???

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés