Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Csirke rövid volt, Sabáli szerint megijedtek a lehetőségtől

Dzunics azt mondta, megérdemelten nyert a Szolnok.:

:

Tegnap megkezdődött a rájátszás a férfi élvonalban. Így látták az edzők az első negyeddöntőket:

Egis Körmend – Sopron KC 104-72 (27-23, 29-21, 34-16, 14-12)

Matthias Zollner, az Egis Körmend vezetőedzője: Gratulálok a csapatunknak, különösen, azért ahogy a mérkőzés második felében játszott. Úgy gondolom, hogy tőlük elvárható teljesítményt nyújtottak. Nekünk most a legfontosabb, hogy a következő mérkőzésre fókuszáljunk, mert ebből a mérkőzésből nem tudunk messzemenő következtetést levonni. Ez továbbra is a legszebb sportunk és a play off-ban nem számít a mérkőzés vége. Kedden készen kell lennünk Sopronban és meg kell próbálnunk győzni.

Sabáli Balázs, a Sopron vezetőedzője: Először is gratulálok a körmendi csapatnak, abszolút megérdemelt a győzelmük. Úgy érzem, hogy a csapatunk kicsit megijedt a lehetőségtől. Ilyen a play-off, a pontkülönbség nem számít, innentől kezdve az a legfontosabb, hogy a hazai pályán próbáljunk szépíteni. Természetesen nem lehet ilyen enerváltan játszani. Fault nélküli védekezéssel rengeteg kosarat kaptunk, de ennél sokkal jobban tudunk játszani. Szeretnénk ezt bizonyítani mind a saját közönségünknek mind pedig a körmendi publikumnak, úgyhogy bízom benne, hogy a keddi mérkőzésen, hazai pályán egy teljesen más arculatú Sopront fog látni a szurkolótábor.

Pécsi VSK-Veolia – JP Auto-Jászberényi KSE 77-73 (23-24, 22-16, 20-16, 12-17)

Csirke Ferenc, a Pécsi VSK-Veolia vezetőedzője: Gratulálok a csapatomnak és köszönöm a szurkolóink támogatását! 1-0, kedden folytatjuk…

Lo Elhadzsi Malik, a JP Auto-Jászberényi KSE vezetőedzője: Mindent megtettük, hogy elvegyük a Pécs pályaelőnyét, de nem sikerült. Ez a párharc is három győzelemig tart, keddig próbálunk regenerálódni és kijavítani az itteni hibáinkat.

Szolnoki Olaj KK – Atomerőmű SE 83-80 (12-30, 24-12, 24-20, 23-18)

Dragan Alekszics, a Szolnoki Olaj KK vezetőedzője: Tudtuk, hogy nagyon nehéz meccs lesz, hiszen fáradtak vagyunk, a Paks viszont pihenhetett a mérkőzés előtt. Tovább nehezítette a helyzetünket, hogy Andricnak fájt a háta, ezért a találkozó második felében már nem tudott pályára lépni. Jól és gyorsan kezdett a Paks, nehéz helyzetbe kerültünk, de a második félidőben sokkal jobb ritmusban kosárlabdáztunk, annak ellenére is, hogy szűk volt a rotációnk. A Paks szinte lehetetlen helyzetből visszajött, de egy extra dobással nyertünk a végén.

Braniszlav Dzunics, az ASE vezetőedzője: Megérdemelten nyert a Szolnok, túl korán elhúztunk, és nem tudtuk tartani a ritmust, ami jellemzett minket addig. A lepattanócsatát a második félidőben nagyon elveszítettük, és ez döntött ezúttal.

Falco-Vulcano Energia KC Szombathely – KTE-Duna Aszfalt 102-60 (25-12, 30-18, 22-13, 25-17)

Gasper Okorn, a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely vezetőedzője: Köszönjük a szurkolóknak a támogatást, gratulálok a csapatnak, komoly munkát végeztek. Az első pár percben egy kicsit idegesek voltunk, tudtam, hogy az első mérkőzés mindig veszélyes. A különbség nem fontos, csak a győzelem a lényeg. Kedden új meccs kezdődik, teljesen más Kecskemétet várok, biztos vagyok benne, hogy igyekeznek majd megmutatni az igazi karakterüket. Nem ez a realitás, nem szabad elbízni magunkat.

Forray Gábor, a KTE-Duna Aszfalt vezetőedzője: Gratulálok a Falcónak, nagyon szépen játszottak, illetve gratulálok a közönségnek is, sportszerűen szurkoltak, remek hangulat volt ismét az Arénában. Nagyon jó alanyai voltunk annak, hogy gálát rendezett a Falco. Hagytuk őket a saját játékukat játszani, nem volt energiánk védekezésben, ők pedig nem tették meg azt a szívességet, hogy ezt nem használták ki. Óriási potenciál van bennük támadásban. Az első pár percben eldőlt a meccs, onnantól már csak a végeredmény volt a kérdés. Igyekeztem mindenkinek sok lehetőséget adni, örülök, hogy a fiatalok is szokhatták a légkört, hogy milyen play off egy fantasztikus szurkolótábor előtt. A második félidő már csak formalitás volt, de az állás 1-0, az teljesen mindegy, hogy harminc, negyven, vagy ötven pont a különbség. A célunk az, hogy kedden nyerjünk, szeretnénk mindent megtenni ezért.

fotó: Nyugat.hu

7 hozzászólás

7
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
3 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
pbaskMásikVégétFújdMegRougeS.PippenWSreborn Recent comment authors
S.Pippen
Olvasó

Csibe Feri a 17 éves berényi gimnazista kérdései elől is elszaladt, amikor az sarokba szorította. Szeretném, ha majd kedden a kispadja előtt is ilyen visszafogott lenne.

pbask
Vendég
pbask

Lol ez komoly? XD

S.Pippen
Olvasó

Teljesen.

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Forray is jó alanya a Falkó gálázásának, még a csapatánál is lejjebb van, konkrétan extra fenéknyalást művel! 🙁

Rouge
Vendég
Rouge

“…Forray is jó alanya a Falkó gálázásának…”

Nem alanya, hanem tárgya.

Mert hát ugye nem mindegy,
hogy szopásnál a farok melyik végén állsz.

Alany-állítmány-tárgy.

A falco volt az alany,
a “szopatta” az állítmány (múlt időben),
és Forray mester pedig a csapatával a tárgy.

Ezzel a seggnyalással pedig tovább szopja a falcót, ezáltal a múlt idejű állítmànyt kiterjeszti a jelenre is…tökéletes present perfect continuous…

SZERETLEK TITEKET!

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Kitűnő elemzés. Én kérek elnézést, ha esetleg pongyolán fogalmaztam. 🙂 🙂

WSreborn
Olvasó

Vedd már ki a nyelved a seggükből Forray te bundahuszár, Ivkovics megint hozta magát a háttérből, szemét banda!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés