Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Csirke reméli, hogy mennek még Körmendre

Zollner már a Falco elleni meccsről beszélt. Edzői nyilatkozatok.:

:

Tegnap a középszakasz felsőházának 3. fordulóját rendezték Körmenden, ahova a Pécs látogatott. A papírformának megfelelő hazai győzelem született. A két csapat trénere a hunbasket.hu-n így értékelt:

Egis Körmend – Pécsi VSK-Veolia 84-70 (26-22, 25-18, 16-16, 17-14)

Matthias Zollner, az Egis Körmend vezetőedzője: Köszönöm az edzőkollégám kedves szavait. Természetesen elégedett vagyok az eredménnyel, de azzal nem, ahogy játszottunk. Úgy gondolom, hogy sokkal jobban tudunk védekezni. Nagyon sok könnyű kosarat engedélyeztünk. Különösen Wright-nak, hogy zsákoljon a gyűrű alatt. Ami természetesen az, amit a Pécs játszani akart, mert jó játékosai vannak, akik ezt meg tudják valósítani. De elkövettünk néhány hibát, különösen az első félidőben védekezésben, ahol 40 pontot engedélyeztünk nekik haza pályán, amit soknak tartok. Most a vasárnapi nagyon keménynek ígérkező Falco elleni mérkőzésre koncentrálunk. A negyedik mérkőzés lesz az utóbbi 7 napban. Remélem, hogy fel tudunk épülni és sokkal több energiát és lelkesedést tenni a pályára vasárnap.

Csirke Ferenc, a Pécsi VSK-VEOLIA vezetőedzője: Először is szeretnék gratulálni a Körmendnek. Az elmúlt időszakhoz is, nemcsak a mai mérkőzésünkhöz. Azért folyamatosan jól teljesítenek. Az Alpok Adria győzelmet is beleszámítva. A mérkőzésről annyit, hogy eddig bírtuk. A harmadik negyedben voltak olyan üres helyzeteink, amiből, ha csak kicsit többet értékesítettünk volna, akkor lehetett volna szorosabb ez a 8-10 pont állandósult a negyedik negyed elejéig és egyszerűen elfáradtunk és Demeter Attila is megsérült a félidőben. Úgyhogy konkrétan 5 felnőtt játékos maradt. Nem panaszkodunk. Én azt mondtam a fiúknak az öltözőben, hogy ez egy olyan vereség volt, amit azért kaptunk, mert a Körmend gyorsabb, nagyobbat ugrik és haza pályán jobban dob. Nem azért kaptunk ki, mert nagyon sok védekezési hibát csináltunk, nem azért mert végig önzőztük a mérkőzést. Erre a mérkőzésre tudunk építeni, mert kevés olyan hibánk volt, amit nekünk már nem szabad elkövetni így a 8. hónap végén. Ennek örülök. Tudunk építkezni. Látszott a második félidőben, hogy egy fáradt Veljko és Csirics nehezen tud már megtartani egy Bradfordot vagy Hammondsot. Ezek különbségek és itt jön ki, hogy kevesebbet tudom őket a mérkőzéseken pihentetni. Nem is csak a mai mérkőzésen, hanem az elmúlt 2-3 hétben. Tragédia nem történt, nem ezen a mérkőzésen múlott, hogy esetleg a Jászberényt meg tudjuk-e előzni vagy nem tudjuk. Szerdán nagyon fontos mérkőzésünk lesz a Jászberény ellen, akiről tudjuk, hogy a play-off párharcban az ellenfelünk lesz. Erre a mérkőzésre fel kell készülnünk, várjuk a sok szurkolót és Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok mindenkinek és sok sikert a Körmendnek. Azt is mondtam a fiúknak, hogy nagyon remélem, hogy jövünk még Körmendre, mert az azt jelenti, hogy a Körmend megnyeri az alapszakaszt és mi elődöntőbe jutunk. Ez lenne az igazán happy end a Körmenddel.

Fotó: Zsu

2 hozzászólás

2
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
KoopsRRichieG Recent comment authors
RRichieG
Olvasó

Feri miért nem egyenesen azt nyilatkozod, hogy lefizetett a Körmend, nem azt hogy szeretnéd ha megnyernék az alapszakaszt(közép)?

Koops
Olvasó

Neked minek kell mindnen hova trollkodnod?!?! Vagy alapból ilyen hülye vagy??

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés