Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Csirke: Nem számított erre senki, főleg nem a TF-meccs után

Lazics büszke a szezonjukra, Okorn az oroszlányiaknak is gratulált.:

:

Tegnap este lezárultak a negyeddöntők a férfi élvonalban. Íme az edzői nyilatkozatok:

Egis Körmend – Sopron KC 78-56 (13-21, 21-14, 24-16, 20-5)

Matthias Zollner, az Egis Körmend vezetőedzője: Gratulálok a csapatomnak és külön a szurkolóinknak. Úgy gondolom, ha megnézzük együtt az elmúlt három mérkőzést, akkor megérdemeltük, hogy az elődöntőbe jussunk. A mai mérkőzés nem igazán mutatta meg a soproni csapat minőségét. Elég sok fejfájást okoztak nekünk, még akkor is, ha a kispadjuk rövidebb lett a sérülések miatt. Boldogak vagyunk, hogy az elődöntőbe jutottunk és mostantól az elődöntőbeli ellenfelünkre koncentrálunk.

Sabáli Balázs, a Sopron KC vezetőedzője: Gratulálok a Körmendnek, hiszen nem érdemtelenül jutottak tovább. Úgy érkeztünk ide, hogy próbáljuk meg minél jobban megnehezíteni a hazai csapat dolgát. Az első félidőben még tartottuk magunkat és az elején szerzett előnnyel még vezettünk a félidőben, ugyanakkor az első 20 percben nem is dobtak olyan jól a hazaiak, mint a második félidőben. Azért látszott, hogy mentálisan és fizikálisan is egy-két játékosom már a padlón volt. Nem tudtunk úgy játszani és Körmend sem engedte, ahogy az első húsz percben. Ennek lett az az eredménye, hogy a végén sima győzelmet arattak. Én azt gondolom, hogy köszönetet kell mondanunk a játékosainknak. Amit az elmúlt két hónapban tettek az mindenképpen emberfeletti volt. Ahogy ide bejutottunk a rájátszásba, kaptuk a legjobb csapatot a bajnokságban. Azt gondolom, hogy mindent megtettek annak érdekében, hogy szépen fejezzék be a szezont. Külön köszönet a szurkolóinknak, akik egész évben támogattak minket, illetve a mai mérkőzésre is elutaztak. Sajnálom, hogy így alakult, de bízom benne, hogy lesz még ennél szebb is. Sok sikert a körmendi csapatnak a folytatásra.

Falco-Vulcano Energia KC Szombathely – KTE-Duna Aszfalt 97-64 (23-18, 29-26, 22-8, 23-12)

Gasper Okorn, a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely vezetőedzője: Gratulálok az összes játékosomnak, megérdemelték a 3-0-s továbbjutást, nem volt sok kérdés a pályán. Elégedettek vagyunk, köszönjük a szurkolóknak a támogatást. Fejben rendben voltunk, ez volt a kulcs, tudtuk, hogy nehéz lesz 2-0 után az első félidő, ez így is történt. Az első húsz percben nem volt jó a védekezésünk, a másodikban feljavultunk, és kihasználtuk a Kecskemét hibáit. A fizikális különbség döntött, ellenfelünk elfogyott, elfáradt a végére. Holnaptól új sztori kezdődik, felkészülünk az elődöntőre. Lépésről lépésre haladunk, remélem, egészségesek maradunk, hiszen ez a legfontosabb. Végül gratulálok az Oroszlánynak és szlovén kollégámnak a feljutáshoz.

Forray Gábor, a KTE-Duna Aszfalt vezetőedzője: Gratulálok a Falcónak, hogy bejutott a legjobb négy közé, és gratulálok a KTE csapatának is az egész éves teljesítményhez. Köszönöm a játékosoknak a hozzáállásukat, hogy ilyen állapotban is mindenki vállalta a mérkőzést. Az első félidőben maximálisan betartottuk azokat a dolgokat, amiket megbeszéltünk, persze voltak apróbb hibák, de méltó ellenfelei voltunk a Falcónak. A második félidőben aztán előjöttek a problémák, egy percig nem volt kétség, hogy 3-0 lesz a Falcónak. Sok sikert kívánok nekik a folytatásban, és kívánom nekik, hogy idén is jussanak el a döntőig. Köszönöm a szurkolóinknak és a klub minden dolgozójának az egész éves segítségét, összességében büszkék lehetünk a 7. helyre, amit egy nagyon erős, kiegyensúlyozott bajnokságban étünk el. Soha rosszabb szezont!

Szolnoki Olaj KK – Atomerőmű SE 92-87 (23-27, 15-24, 31-18, 23-18)

Dragan Alekszics, a Szolnoki Olaj KK vezetőedzője: A play off előtt tudtuk, hogy a Paks a középház egyetlen csapata, amely nagy játékerőt képvisel – ezt bizonyította a mostani és az előző két mérkőzésen is. Mi azonban mentálisan és fizikailag egyaránt fölé nőttünk, és óriási csatában sikerült kiharcolnunk az elődöntőbe jutást. Annak ellenére is, hogy sok a sérültünk és a „félkész” játékosunk, ráadásul most Kovács Péter is súlyosnak tűnő sérülést szenvedett.

Braniszlav Dzunics, az Atomerőmű SE vezetőedzője: Elismerésem a szolnoki csapatnak a mérkőzésen nyújtott teljesítményéért és a továbbjutásért. Egyik meccsen sem játszottunk alárendelt szerepet, de a kritikus pillanatokban az Olaj jobban koncentrált. Azt is hozzá kell tennem, hogy kicsit jobb játék és kevesebb hiba kellett volna. Sajnos nem bírtuk a mérkőzések hajráját.

Pécsi VSK-Veolia – JP Auto-Jászberényi KSE 88-76 (21-21, 22-26, 25-18, 20-11)

Csirke Ferenc, a Pécsi VSK-Veolia vezetőedzője: Gratulálok a csapatnak és gratulálok a szurkolóinknak is, mert úgy érzem, ez közös sikerünk. Tizennyolc mérkőzést játszottunk a kupa óta, és ebből tizenkettőt megnyertünk. Négyben vagyunk, ezt a teljesítményünket nézve maximálisan megérdemeltük. Nagyon boldogok vagyunk, nem is számított erre senki, főleg nem a TF elleni meccse után. Bebizonyították a fiúk, hogy a problémáink – Antóni és Simon sérülése – ellenére meg tudtuk csinálni. Ha azt nézzük: Körmend, Falco, Szolnok, PVSK, akkor ez nagyon jó látvány, főleg úgy, hogy az előttünk álló három csapat mennyire más dimenziókban működik. Annak is nagyon örülünk, hogy a PVSK centenáriumának évében sikerült elérnünk ezt a szép eredményt. Folytatjuk, még nincs vége a bajnokágnak…

Nikola Lazics, a JP Auto-Jászberényi KSE vezetőedzője: A Pécs ezúttal is jobb volt, megérdemelten nyert. Az egész meccsen küzdöttünk, a harmadik negyed végéig bírtuk is, de utána kiütközött a fáradtság és jöttek a kipontozódások. Mindent összevetve, büszkék lehetünk a szezonunkra.

fotó: pvsk-panthers.hu

2 hozzászólás

2
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
GodemperorArtur Doki Recent comment authors
Artur Doki
Olvasó

Nem kötözködni akarok,de Kecskeméten már megint milyen állapotok voltak?
“hogy ilyen állapotban is mindenki vállalta a mérkőzést.”
A utolsó 5 meccsüket uszkve 30 ponttal rendre elvesztették,max ha 1 hiányzó játékos mellett…folyamatos Fofo rinya közepette.
Ha ugyanez a Szolnokkal esik meg az ismert dolgok közepette,senki nem szól egy szót se,de ez így már rva unalmas,még jó hogy vége a szezonnak

Godemperor
Olvasó

Ez mondjuk tényleg fura, gyakorlatilag nulla ellenállás volt velünk szemben. Állítom egy Sopronnal jobban megküzdöttünk volna.
Remélem most a pár “gratulációhiányoló” is megnyugszik Okornnal kapcsolatban! 😀
Akinek inge természetesen…

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés