Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Csirke: Nekünk a Körmend elleni mérkőzés lesz nagyon fontos

Zollner szerint senkinek sem jó, ha annyi sérült van egy csapatban, mint a Jászberényben.:

:

Tegnap este két felsőházi mérkőzést rendeztek a középszakaszban, mindkétszer sima vasi siker született, igaz a Jászberény és a Pécs is tartalékosan állt fel. Íme az edzői nyilatkozatok:

Egis Körmend – JP Auto-Jászberényi KSE 83-59 (24-10, 21-12, 17-20, 21-17)

Matthias Zollner, az Egis Körmend vezetőedzője: Először is gratulálok a játékosaimnak az újabb győzelemhez. Sohasem könnyű helyzet egy csapatnak, amikor ennyi sérültje van az ellenfélnek és többé-kevésbé nincs veszítenivalója, de szerencsére az első pár percben jól kezeltük ezt a helyzetet. Most tovább kell mennünk és a következő mérkőzésre kell gondolnunk. Sok sikert kívánok a Jászberénynek. Különösen, hogy a sérültek felépüljenek. Senki sem akar játszani egy olyan csapat ellen, ahol ilyen sok sérült van. Remélem, hogy még egyszer találkozunk velük ebben a szezonban, mert ez azt jelenti, hogy a középszakaszt az első helyen zártuk.

Lo El-Hadji Malik, a JP Auto-Jászberényi KSE vezetőedzője: A mai nap a hozzáállás volt a legfontosabb, márpedig ahogy a játékosaink hozzáálltak a mérkőzéshez, azzal elégedettek lehetünk. Hat-hét emberrel játszani egy ilyen jó csapat ellen, mint a Körmend, nagyon nehéz feladat, de szerintem ezt elég jól teljesítettük. Gratulálok a Körmendnek és további sok sikert kívánok neki. A saját sérültjeinknek pedig jobbulást, hogy minél gyorsabban teljes csapat legyünk.


Falco-Vulcano Energia KC Szombathely – Pécsi VSK-Veolia 88-53 (30-11, 20-14, 23-12, 15-16)

Gasper Okorn, a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely vezetőedzője: Köszönöm a drukkereinknek, hogy ma is ilyen sokan eljöttek, és szurkoltak nekünk, a játékosaimnak pedig gratulálok a győzelemhez. A legfontosabb, hogy a hozzáállással maximálisan elégedett vagyok. Ilyen tekintetben nagy különbség volt a mai első negyed és a jászberényi első félidőnk között. Gyakorlatilag az első tíz percben lezártuk a mérkőzést. Nagyszerűen játszottunk, azt csináltuk, amit megbeszéltünk, és a folytatásban már csak az volt a kérdés, hogyan kontrolláljuk a találkozót. Úgy döntöttük, hogy megpróbáljuk Perl és Balmazovics játékát, azt beszéltük meg előzetesen, hogy mindketten kapnak nagyjából tizenöt percet, ez elég is volt. Természetesen még egyikük sincs tökéletes formában, de fokozatosan kell felépítenünk őket, és ma jó munkát végeztek. Az egyetlen negatívum, hogy Reddic kisebb bokasérülést szenvedett, de ez benne van a pakliban, akár egy edzésen is előfordulhat.

Csirke Ferenc, a Pécsi VSK-Veolia vezetőedzője: Gratulálok a Falcónak. Bár Bíró Levente rásérült a korábbi kisebb sérülésére, úgyhogy a második félidőre őt is elveszítettük, de aránylag mindkét csapat elég jól megúszta sérülésmentesen ezt a mérkőzést, amely már az első negyedben eldőlt. Már rögtön az elején rosszul dobtunk, hét eladott labdánk volt az első negyedben, és túl sok támadó lepattanót engedtünk a Falcónak. Próbáltam minél többet pihentetni a kulcsjátékosokat, hiszen nekünk a csütörtöki Körmend elleni mérkőzés lesz nagyon fontos, amit ha meg tudunk nyerni, akkor úgy néz ki, hogy ki-ki meccsre tudnánk menni a Jászberényhez. A második félidő már erről is szólt. Sok sikert a Falcónak a továbbiakban.

Fotó: Zsu

3 hozzászólás

3
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
MásikVégétFújdMegmajerle09Gecse J. Márió Recent comment authors
MásikVégétFújdMeg
Olvasó

“Próbáltam minél többet pihentetni a kulcsjátékosokat, hiszen nekünk a csütörtöki Körmend elleni mérkőzés lesz nagyon fontos…” – nagyon szimpatikus hozzáállás, ugyebár…
SZOLNOKI VÉLEMÉNYEKRE AKKOR MOST NAGYON KÍVÁNCSI-FÁNCSI LENNÉK !!!
Hihihi meg hahaha, ugyebár.

majerle09
Olvasó

ez a sok sérülés tényleg elég feltűnő, bár én kétkedve fogadnám, hogy ez a “gyilkos” szerda-szombat ritmus lenne az oka.
Mindenesetre a középszakaszt már a kezdetektől nettó hülyeségnek tartom, az idei meg pláne az.

Gecse J. Márió
Olvasó

Csak szeretne a Falco minket 35 ponttal verni!… 🙂

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés