Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Csirke: Ebben a meccsben ennyi volt

Zollner azt mondta, nehéz sorozat előtt állnak Szombathellyel szemben, de a döntő mérkőzéseinek minden egyes percét megnehezítik majd számukra.:

:

Tegnap este 97-71-re legyőzte hazai pályán az Egis Körmend a Pécsi VSK-Veolia csapatát, ezzel 3-2-re megnyerte az elődöntőt, és bejutott a fináléba. Íme az edzői nyilatkozatok (hunbasket.hu):

Matthias Zollner, az Egis Körmend vezetőedzője: Mindenekelőtt gratulálok a csapatunknak, a szurkolóinknak, Körmend városának. A körülményeket figyelembe véve ez egy nagy siker, hogy bejutottunk a döntőbe. Mi vagyunk a legfiatalabb csapat az első négyből biztosan, de talán a nyolc között is, de még mindig éhesek vagyunk. Most egy nagyon nehéz sorozat előtt állunk Szombathellyel szemben, nem tudjuk mi lesz a vége, de a döntő mérkőzéseinek minden egyes percét megnehezítjük majd számukra.

Csirke Ferenc, a Pécsi VSK-Veolia vezetőedzője: Először is szeretnék gratulálni a Körmendnek. Úgy érzem, hogy jól megszívattak minket ma. Az a lényeg, azt mondtam a fiúknak az öltözőben, hogy legyenek magukra büszkék, emeljék fel a fejüket, mert nincs vége a bajnokságnak. Sajnos ebben a mérkőzésben ennyi volt. A Körmend kifogta a legjobb dobóformáját a párharcban, mi kifogtuk a legfásultabb játékot, mondjuk ezen annyira nem csodálkozom így az ötödik mérkőzésen, és tényleg most jelen pillanatban fizikálisan is és fejben is ennyire voltunk képesek, de vár ránk egy bronzcsata. Vannak lelkes szurkolóink. Nagyon köszönöm nekik, akik elkísérték a csapatot és egy kicsit elnézést is kérek tőlük, hogy pont egy ilyen mérkőzésre jöttek el, de dolgozunk tovább, nincs még vége a bajnokságnak. Ugyanilyen nehéz dolgunk lesz a Szolnok ellen, bárki bármit mond. Úgy érzem, hogy egy hét pihenés után a Szolnokban most akkora tartalékok vannak, amik egy kicsit feléjük billenti a mérleget. Ráadásul hazai pályán is kezdik a párharcot. Nekünk most a vereség után egy kicsit össze kell szedni magunkat. Egy pikáns csata lesz ez a döntő. Megérdemli a Körmend, hogy bejutott, egész évben ott voltak az 1-2. helyen, nagyon jó csapatuk van és tényleg azt kívánom, hogy ez a döntő legyen az igazi kosárlabda csemege.

Fotó: Zsu

12 hozzászólás

12
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
5 Comment threads
7 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
9 Comment authors
gulyasszabolcs00RRichieGpbaskLaposvárLesek Recent comment authors
RRichieG
Olvasó

Csirke. Pontosan azt nyilatkozta az M4 en élőben:szétszivattak…ez a leírt nyilatkozat kb google fordítás kétszer odavissza. Azért nem kis munka lehetett, mire összeitta ezt az arcot magának. Ennek ellenére, a leglazább és legmotiváltabb edző jelenleg itthon.És ami a legfontosabb, kiváló motivátor. Az Olajnál el tudnám képzelni jövőre egy Taylor/Voja/Benke/Pallai/Kovács/Frank, Coleman, Milosevic/Zsíros/Taiwo,+ 2 fiatal jugo center csapat élén.

gulyasszabolcs00
Olvasó

Ferinek nincs túl sok baja az alkohollal, ellenben neked ahogy látom akad ??

Lesek
Olvasó

Azért Zollner mester utolsó mondata érdekes: “minden egyes percét megnehezítjük számukra.”
Ezek szerint “csak” megnehezítik?

red-black01
Olvasó

🙂
https://www.youtube.com/watch?v=wH5rJRvS5yA&feature=youtu.be
Az utolsó mondatnak szerinted ez a fordítása? 😉

red-black01
Olvasó

Csirke Feri nyilatkozatára itt adnék +1-et.
Teszem ezt annak ellenére, hogy nem kedvelem a stílusbeli kilengéseit és az érdekesen végletes személyiségét (ez szigorúan magánvélemény).

Nálam a felvezetés az év edzői nyilatkozata, plusz felér egy finoman becsomagolt bocsánatkéréssel egy bizonyos történetért 🙂 . Részemről elfogadva 😉 .

nyolcmegnyolc
Olvasó

A Szolnokban most akkora tartalék van!!!!
Mekkora?!?!
Játszik Milo?
Játszik Szili?
Játszik Peti?
Játszik Luksa?
Visszatért Rozi?
Talán leszünk elegen.

mte7
Olvasó

A ‘szivatás”taktika most fordítva sült el feri….
Persze nem mindegy h a szópott f… melyik felén vagyunk…
Különben gratula a Pécsnek is megnehezítette a Körmend döntőbe jutását…külön gratula még hortinak…h álmokfutásával egy vétlen szítuban Delasnak sérülést okozott…
Mielőbbi felépülést Delas!!!

lizapanna
Olvasó

Hihetetlen, hogy még e nyilatkozat után is csak erre vagy képes!

mte7
Olvasó

Miért…
Mert nem szeretem a grill csirkét…a hortit meg nem tartom kosárlabdázónak…

Laposvár
Olvasó

– feri
– szópott
– hortinak
– álmokfutásásával
– szítuban

😀 😀 😀 😀

Hányadikos vagy, harmadikos? 😀

pbask
Vendég
pbask

Álmokfutás XDDDDDDD
Azt én is szoktam mikor hajnalba kergetnek a dinók

mte7
Olvasó

l a p o s v á r

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés