Connect with us
Hirdetés

FIBA Europe Cup

Csirke Ferenc: Teljesen más szerkezetben kellett játszanunk

Esélye sem volt csapatának Portugáliában.:

:

85-66-ra kikapott a Benfica otthonában a Pécs, így Csirke Ferenc csapata már biztosa nem juthat tovább csoportjából.

A legnagyobb problémánk ma a Benfica fizikai fölényével volt. Próbáltunk sokat csapdázni, de ezekből a kipasszokból nagyon jó százalékkal dobtak. Ezért már az első negyedben eldőlt a mérkőzés. A Portugálok elleni hazai meccsünk óta elvesztettük Aikent és ez miatt egy teljesen más szerkezetben kellett játszanunkmost, ami nem volt számunkra előnyös. Köszönjük annak a pár szurkolónak a biztatását, akik ilyen messze is elkísértek minket. Gratulálunk a Benficának a győzelemhez és a továbbjutáshoz!

– nyilatkozta klubja honlapjának a pécsiek edzője.

12 hozzászólás

12
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
3 Comment threads
9 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
sztogramPisztolpiitpecs007RedbidPécsidrukker99 Recent comment authors
pecs007
Olvasó

Örülök, hogy a klub vezetése rájött, hogy Feri csak lejáratja a klubot, ha nem nyilatkozik, és kötelezték rá. Úgy látszik mégis van valaki, aki tud gondolkozni….

Motoros
Olvasó

Sírjál figaróóó😂😂😂😂

Pécsidrukker99
Olvasó

Nem tudom, hogy mi a bajod a Ferivel, de szerintem csak szimplán irigykedsz rá, hogy többet elért ebben a sportban, mint te valaha is elértél és el fogsz érni. Nincs semmi bajom veled, az irigység emberi dolog. Kicsit szánalmas, de hát nem lehet mindenki tökéletes, ugye?

Motoros
Olvasó

Az hogy egy beképzelt,öntelt,nagyképű bohóc,az ellenfeleit nem tisztelő macskajános.
Emberileg egy nulla.

Innentől a helyére kerül a kispöcs😂😂😂😂

Sirjál táposcsibe😂😂😂😂

Motoros💪🏍

Pécsidrukker99
Olvasó

Lehet, hogy rosszul tudom, de te Körmend szurkoló vagy. Ha így van, kérlek ne beszélj arról, hogy az edző nem tiszteli az ellenfeleit. Zollner hányszor gratulált egy csapatnak? Talán idén először a Kecskemétnek. Tavaly pont ellenünk az elődöntőben 2-1 után sikerült nyernünk és mit csinált? Feri kezet akart vele fogni, ő meg mint egy gyerek elindult a másik irányba. Akkor ki is az, aki nem tiszteli az ellenfelet?

pbask
Vendég
pbask

Motoros néha nyers,de igaza van.
Mondom úgy hogy én Feribát jó edzőnek gondolom,magyarok közül a legjobb. Csak hát az a fránya viselkedés, neg tavaly is..

Motoros
Olvasó

A félkopasz hókuszpók.

Ajánlom figyelmedbe mit mondott az időkérésnél, nézd meg újra.
Többször.
Talán igy már neked is leesik miröl is van szó.

Redbid
Olvasó

Igen ezt sokan emlegetik, csak azt felejtik el, hogy Zollner akkor már az előtte lévő meccsek után lenyilatkozta, Európai kosárlabdát szeretne látni a pályán! (utalva a Pécs “meredek” védekezésére) Eztán volt az ominózus mérkőzés amit említesz, azzal a bizonyos Csirke féle “Miért nem szopatjátok őket tovább” megjegyzéssel! Eztán akart volna mosolyogva kezet rázni, majd aztán jött a Delas eset.
Hát azóta itt nem a szívünk csücske az biztos!

Pécsidrukker99
Olvasó

Teljesen megértelek titeket, viszont én se bírom a Zollnert, mégse írok minden nyilatkozatához ilyen meg olyan dolgokat. Mert feleslegesen nem foglalkozok olyan dologgal, ami miatt csak ideges tudok lenni.

pbask
Vendég
pbask

Jééééé, ez tud nyilatkozni? Világ nyócadik csodája

Pisztolpiit
Olvasó

Az, hogy valaki nem nyilatkozik egyszer az amúgy rendre csúsztató és hazug sajtónak, nem lenne emberi hiba. De honnan tudjátok, mit takar, ha a bb1 azt írja, hogy próbáltuk elérni, de nem sikerült… Szerinted mindenki álljon éjjel-nappal haptákban? Pláne a bb1.nek! Nem hiszem, hogy felvette és elküldte őket a francba. Gondolom a gyerek a szerkesztőségben felhívta, Feri éppen nem vette fel. Ennyi. Miért kéne elhinni, amit a bb1 ír? Egyébként Csirke Feri mindig szokott nyilatkozni, és mindig gratulál az ellenfélnek, ha kikaptak. Az meg nem sírás, ha azt mondja, hogy félti a csapatát a sérülésektől. Ezt legjobban mostanában a szolnokiak… Olvass tovább »

sztogram
Olvasó

miért kéne elhinni amit feri mond????

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés