Connect with us
Hirdetés

FIBA Europe Cup

Csirke elmondta, melyik csapatnak örülne a nemzetközi kupában

Egy nagyon nagy hozadéka mindenképpen van a sorsolásnak.:

:

Ma délelőtt Münchenben kisorsolták a FIBA Europe Cup 2019/20-as szezonjának csoportbeosztásait.

A főtáblás Pécsi VSK-Veolia az A-csoportban kapott helyet, az Inter Bratislava (szlovák)–Fribourg Olympic (svájci) BL-csata vesztese, a szintén a Bajnokok Ligája selejtezőiben induló Benfica (portugál), Groningem (holland), Mornar Bar (montenegrói) trió egyike, valamint az Europe Cup második selejtezőkörében esedékes BC Beroe (bolgár)–ZZ Leiden (holland) párharc továbbjutója mellett.

– Egyelőre olyan nagyon nagy elemzésbe nem szeretnék bocsátkozni, hiszen még mindig nem tudhatjuk biztosan, kik lesznek az ellenfeleink – mondta Csirke Ferenc vezetőedző a klub honlapjának. – Egy nagyon nagy hozadéka mindenesetre van a sorsolásnak, méghozzá az, hogy nem kell majd Krasznojarszkba utaznunk. Annál minden jobb!

A portál arra is kíváncsi volt, van-e olyan csapat a fenti hetesből, amelyet szíve szerint elkerülne.

– Nincs ilyen – vágta rá a szakvezető. – Egyrészt ez úgysem kívánságműsor, másrészt pedig nem is akarok én válogatni. Ezek a csapatok mind erős együttesek, és ahogy nézem, talán mi leszünk a leendő kvartettben talán az egyetlen csapat, amely először szerepel nemzetközi porondon. Azt azért bevallom, örülnék, ha az Inter Bratislava mellénk kerülne. Ennek két oka is van. Egyrészt nem elhanyagolható szempont, hogy nem kellene túl sokat utaznunk, másfelől pedig úgy gondlom, ellenük teljesen reális esélyünk lehetne a győzelemre is.

A Pécs a sorozat első mérkőzését a Bratislava–Fribourg Olympic BL-párharc vesztesével játssza idegenben, 2019. október 23-án. A csoportból az első két csapat jut majd tovább.

fotó: pvsk-panthers.hu

2 hozzászólás

2
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Sanyi11ldd Recent comment authors
Sanyi11
Olvasó

Hajrá Pvsk

ldd
Olvasó

Fecsó jól beszél.
Ebben a csoportban az a jó, hogy a Pécsnek nem kellett selejteznie
Hozzá hasonló kaliberű csapatok várhatóak.
Akár jól is elsülhet a nemzetközi kirándulás …

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés