Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Csirke a körmendi közönséget dicsérte

És bízik Budimir visszatérésében.:

:

Tegnap este 87-72-re legyőzte az Egis Körmendet a Pécsi VSK-Veolia, amely ezzel 2-1-re mentette az elődöntő állását. A hunbasket.hu oldal szerint így nyilatkozott a két vezetőedző a lefújást követő sajtótájékoztatón:

Matthias Zollner, az Egis Körmend vezetőedzője: Gratulálok a Pécsnek. 50 pontot dobtak az első félidőben a hazai pályánkon. Így nem lehetséges mérkőzést nyerni. Most a következő hétfői mérkőzésre koncentrálunk. Sokkal jobban kell védekezésben és támadásban is játszani.

Csirke Ferenc, a Pécsi VSK-Veolia vezetőedzője: Gratulálok a csapatomnak és gratulálok a közönségünknek is, akik elkísértek minket, hihetetlen nagy segítséget adtak a csapatomnak. De nem szabad elmenni amellett, hogy a legnagyobb dícséret – imádom a hazai közönségünket, de ma meg kell említeni a körmendi közönséget is. Egyszerűen nem erre számítottunk. Olyan sportszerűen szurkoltak és olyan sportszerűen segítették a csapatukat, hogy tényleg büszkék lehetnek. A körmendi csapat büszke lehet erre a szurkolótáborra. Úgy érzem, hogy megmarad ez a sportszerű szurkolás a hátralévő mérkőzésen vagy mérkőzéseken. Jól kezdtünk, nagyon szerettük volna, hogy ha még egy elődöntős mérkőzést tudtunk volna játszani Pécsen. Nagyon sokan voltak a múltkori meccsen is. Hála istennek ez összejött. Nagyon remélem, hogy Budimir is vissza tud kapcsolódni a játékunkba. Folytatjuk hétfőn, ugyanolyan kemény mérkőzés lesz, mint az előző három. Szeretnénk még egyszer visszajönni Körmendre.

fotó: pvsk-panthers.hu

11 hozzászólás

11
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
4 Comment threads
7 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
MásikVégétFújdMegKalok KevinKoopsSomogy011Oroszlanyi Banyasz Recent comment authors
MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Érdekes, megköszönni a 14 tagú vendégszurkoló “tábornak” a biztatását, meg gratulálni nekik,azt lehet, senkinek nem csípi a szemét, azonban megdícsérni Magyarország legjobb táborát, már “seggnyalás” kategória… Megemlítendő,hogy az első meccsen, ami szombatra esett, pécsi szurkoló nem tette tiszteletét a Drágaszágaim csarnokában… Ezt csak úgy, a mihez tartás végett, hogy lássuk, milyenféle varjak kárognak errefele ! SZERETLEK titeket. 😉

Kalok Kevin
Vendég
Kalok Kevin

Nyilván azért nyalt be ,hogy ha lesz esetleg ötödik meccs akkor se legyen kurva anyázás…

Kalok Kevin
Vendég
Kalok Kevin

Sportszerű az általában káromkodásmentes nem??Ezzel nekem mindig fenntartasáim voltak nagy különbség nincs aközött ,hogy Buzi vagy Feri vagy ,hogy Kopaszodsz Feri….Mégis az első sportszerűtlen a második belefér…

Kaposkosár KKK
Olvasó

Zollner anyukàdnak is gratulàlj !

Koops
Olvasó

Mi van csíp a pisi, hogy ilyen szavakat válogatsz meg magad körül? 😀 Sötétséget produkálod magadból elég rendesen!

Kaposkosár KKK
Olvasó

Húzzàl te is gratulàlni

Koops
Olvasó

Miért vagy ilyen? Megfeküdte valami a kis lelkedet? 😀

Laposvár
Olvasó

Akkor most már mindenkinek kellően fényes a segge… 🙂

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

Én inkább egy gesztusértékű, sportszerű és korrekt nyilatkozatot látok.

Laposvár
Olvasó

Én is voltam fiatal és naív 🙂

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Csak felnőttnek lettél ilyen rosszindulatú,depis,károgó varjú,ezek szerint… 🙁 KÁR ! 😉

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés