Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Családi okok miatt cserél légióst a Pécs

Az 1-es poszt mellett 2-3-ra is keresnek még egy légióst a baranyaiak.:

:

Almir Haszandics édesapja súlyosan megbetegedett, így a légiós nem lesz a pécsiek játékosa.

A napokban Almir Haszandics is csatlakozott volna a csapathoz, de a kosaras jelezte, hogy édesapja súlyosan megbetegedett, ezért csak az előzetesen tervezetthez képest egy héttel később tudna Pécsre érkezni. Egyúttal azt is elmondta, hogy jelen helyzetben elképzelhető, hogy később is haza kell majd utaznia Boszniába, hogy ha szükséges, családja mellett tudjon lenni ebben a nehéz helyzetben. Hosszas egyeztetés után végül közösen úgy döntöttek, hogy a korábbi megállapodásunk ellenére nem kezdi meg szerződését csapatnál.

– Mindenek előtt szeretném leszögezni, hogy Almir nagyon korrekt volt velünk, szó sem volt arról, hogy ki akarna bújni a megállapodásunk alól – mondta a PVSK ügyvezetője, Bán Gábor. – Emberileg teljesen megértjük, hogy egy ilyen nehéz szituációban az édesapja közelében szeretne lenni. Sokmindent számításba kellett vennünk, hiszen ki tudja például, hogy ha pár hét múlva vissza kellene mennie Boszniába, az aktuális járványügyi szabályok ezt lehetővé tennék-e? Ezért döntöttünk úgy, hogy maradjon inkább otthon, a családja mellett. A csapat szempontjából rendkívül sajnáljuk, hogy így alakult, ugyanis egy kiváló játékosról van szó, aki biztos vagyok benne, hogy húzóemberünk lett volna. Ugyanakkor a szakmai stábbal együtt úgy gondoljuk, hogy csak olyan játékosokra tudunk építeni, akik száz százalékkal a PVSK-ra tudnak koncentrálni. Azt kívánjuk Haszandicsnak, hogy mihamarabb rendeződjenek a dolgai, édesapjának pedig gyors gyógyulást!

A sportvezető elmondta, hogy így az 1-es poszt mellett 2-3-ra is keresnek még egy légióst. Kiszemeltek már vannak, a tárgyalások is megkezdődtek.

– Azt tudom ígérni a szurkolóinknak, hogy jó légiósok fognak érkezni, akik erősségei lesznek együttesünknek – zárta gondolatait Bán Gábor.

1 Hozzászólás

1
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Artur Doki Recent comment authors
Artur Doki
Olvasó

Korrekt lépés mindkét oldalról.
A pécsiek szerencséje,hogy nem menet közben vagy teszem azt 2 nappal a rajt előtt történt mindez.
A játékos döntése is érthető,vannak fontosabb dolgok is az életben…

( persze emlékeim szerint volt már olyam pléjer is, aki kijátszotta ezt a kártyát egy gyors váltás érdekében)

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés