Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Családi nap, bajnokokkal

Közös programra hívta a szurkolóit a Falco.:

:

Vasárnap rendezték az I. Falco-Szurkolói/Családi Napot. A főzőverseny mellett ugrálóvár, arcfestés, csillámtetkózás, fotózkodás, interjúk, zene, kupaemelés, tánc-, és kosárlabda bemutató várta az érdeklődőket – írja a klub honlapja. 

A csapatot Horváth Ádám, Hansen Dániel, Perl Zoltán, Sövegjártó Ábel, Kovács Benedek, Verasztó Péter és Németh Bálint képviselte.

A rendezvényt a csapat ügyvezető igazgatója, Gráczer György nyitotta meg, aki megköszönte a „hatodik ember”, a szurkolótábor támogatását. Hangsúlyozta, az egész szezonban azon volt a klubvezetés, hogy különböző programok segítségével a szurkolókat és a csapatot minél közelebb hozza egymáshoz – mert ilyen sikereket csak együtt lehet elérni. 

A szurkolókkal való találkozáson túl a közös program egy nemes kezdeményezést is támogatott. A kihelyezett becsületkasszában Tündérlány Emilinek gyűjtött a Falco-család. A délután alatt szép összeg gyűlt össze, több, mint fél millió forintot adtak át a szülőknek gyermekük fejlesztésének támogatására. 

A családi-nap társszervezője, a Teraszok.hu, így értékelte a vasárnap délutánt:

Várakozáson felüli volt számunkra az esemény, hiszen rengetegen eljöttek! A főzőcsapatok szívüket-lelkület beleadták az ételek elkészítésébe, ezzel is támogatva Emilit. Többféle étel készült, aminek külön nagyon örültünk, hiszen így mindenki megtalálta a szájízének megfelelő fogást. Végül úgy döntött a szervezőgárda, hogy nem lehet Falco kedvencét választani, hiszen a maga nemében mindegyik fogás páratlan és ízletes! A táncosok, a gyerekprogramok mind hozzátették a délutánhoz azt, ami az esemény fűszere lett. Számunkra kiemelten fontos, hogy összefogásra buzdítsunk és egy jó cél mellé állhassunk. A Teraszok.hu hitvallása egyébként is az (az üzleti életben is), hogy szeretnénk jó dologgal gazdagítani ügyfeleink életét. A jótékonysági események mellett is kiállunk, segítünk. Örülünk annak, hogy az idei bajnok Falco csapatával együttműködhetünk és ezáltal az esemény által is szorosabbra fűzhettük kapcsolatunkat és jobban megismerhettek minket az itt élő emberek is

– mondta el Kiss Enikő, a Teraszok.hu szombathelyi bemutatótermének irodavezetője. 

Szendi Péter fotói a mérkőzésről:

HIRDETÉS

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés