Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Csak nevében volt rangadó: A Falco kiütötte az Albát Szombathelyen

Egy negyedig bírta a hazaiak tempóját a Fehérvár.

Falco-Vulcano Energia KC Szombathely - Arconica Alba Fehérvár 108-75 (26-25, 29-11, 23-17, 30-22)

Bajnokság, 13. forduló.
Szombathely, Arena Savaria
Játékvezetők: Cziffra Csaba Zsolt, Tóth Cecília, Győrffy Pál Attila (dr. Gincsai János Péter)

Falco: Pot 11/3, Tanoh Dez 3/3, Benke 9/9, Tiby 20/6, Keller 6/3. Csere: Barac 10, Pongó 10/6, Perl 17, Verasztó -, Krivacevic 14, Jordano 8/6, Kovács -.

Alba Fehérvár: Chambers 14/6, Kass 3/3, Barnett 16, Philmore 12/6, Dickey 4. Csere: Balogh 8/3, Takács Mi. -, Vojvoda 14/3, Roberts 4.

Stefan Pot büntetőivel vette kezdetét a mérkőzés, Isaiah Philmore szerezte a mérkőzés első vendég pontjait egy triplával. Tiby kosarára Dickey felelt, Tanoh Dez célzott pontosan a sarokból, Chambers dudaszóra dobta vissza ezt. Pot kiosztásából Tiby szórt egy triplát, majd maga az irányító tört be. Nagy iramban zajlott a mérkőzés, Barnett kettesére Benke egy triplával válaszolt, Chambers is elsüllyesztett egy kinti dobást (15-13). Perl szólt hozzá a mérkőzéshez, Tiby triplája után Alejandro Zubillaga időt kért. Balogh dobott egy hármast a játékmegszakítás után, Keller dolgozott szépen a festékben, két pont volt a jutalma. Vojvoda csinált egy 2+1-et, Perl értékesített két büntetőt, majd ismét ez a páros hozott csapatának 2-2 pontot. Philmore hozta fel 3 pontra a vendégeket, a negyedet Vojvoda tempója zárta. 26-25

Perl ziccerével folytatódott a játék, Pongó szomorította ex-csapatát egy triplával, Barac folytatta a hazai futást. Perl faulttal együtt talált be, az Alba így ismét időt kellett, hogy kérjen, hiszen már 10 pont volt a differencia (35-25). Természetesen a plusz egy is bement, Kass triplájával végre több, mint 4 perc után megtört a vendég jég. Tiby büntetői után Jordano dobott hármast, Philmore pedig egy duplát. Pongó fejezett be szépen a gyűrű közelében, Jordano büntetőivel már 15 ponttal járt előrébb a Falco. Philmore és Tiby váltott kosarat, Barnett dolgozott hibátlanul a vonalról, Krivacevic tett vissza egy rontott Kovács-dobást. Tiby büntetői kerültek a helyére, Chambers jó időben váltott ritmust, így könnyű ziccert dobott, Pot is értékesített két büntetőt. A negyed végéig már csak két hazai pont esett, így a félidőre 19 pontos előnnyel volnult a címvédő Falco. 55-36

Pongó nevéhez fűződött a második félidő első kosara egy hármassal, Barnett dobta át Benkét, aki a túlodlalon egy triplával javított. Tiby fejezett be egy gyorsindítást, Philmore kinti dobására Keller válaszolt azonnal (66-41). Vojvoda tört be nagyszerűen, Roberts dobott egy tempót, Keller egy pontot a vonalon hagyott. Pot szórt triplát, innentől pedig újabb futást produkált a Falco, nem csoda, hogy Alejandro Zubillaga megint időt kért (76-49). A negyed hátralévő részében jelentősen nem változott a differencia, így nagy előnyből várta a záró etapot a Falco. 78-53

Krivacevic adott fekve gólpasszt Baracnak, Chambers büntetői után ő maga is betalált, sőt Dickey kettese után is ráadásul faulttal együtt. Balogh váltotta pontokra Chambers átadását, Krivacevic egy büntetőt dobott be, Barnett szórt egy tempót és egy ziccert is. Barac kosarával érkeztünk meg az utolsó öt perchez, innentől természetesen már csak az volt a kérdés, hogy mekkora lesz a különbség a két csapat között a dudaszó pillanatában. A Falco legyőzte az Albát, így elvette a vendégek veretlenségét. 108-75

HIRDETÉS

131 hozzászólás

131
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
33 Comment threads
98 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
49 Comment authors
davekHebriJonkimyePraenoricum Recent comment authors
Jon
Olvasó

Szép volt fiúk! Ez most így jött ki, de kár lenne ebből messzemenő következtetést levonni, mert az Alba is tud jobban védekezni és a Falconak is voltak gyengébb meccsei védekezésben (is), amiből sokkal kevesebb a gyors indítás. Én reálisan az első negyed játékát és szorosságát várom a rájátszásban. Az összes csapatnak sérülésmentes utat odáig!

Praenoricum
Olvasó

Gratulálok a Falconak a magabiztos győzelméhez. Az Alba is tisztességesen játszott, nem történt semmi olyan, ami miatt neheztelni kellene bárkire, méltósággal viselték ezt amit ma este a Falco rájuk mért. A siker kulcsa egyértelműen a védekezések közti különbségben rejlett. A Falco nagyon koncentráltan, nagy intenzitással védte le az Fehérvár játékát. Annak ellenére, hogy gyors kosárlabdát játszanak, nagyon kevés tiszta helyzetet tudtak kidolgozni. Voltak gyönyörű kosaraik, de jobbára egyéni játékokból. A Falco ezzel szemben támadó oldalon is gyorsan járatta a labdát és sok ziccert, tiszta helyzetet kidolgozva tudott jó dobószázalékkal ilyen sok pontot szerezni. A jó védekezés sok leindítast is lehetővé… Olvass tovább »

Marillion
Olvasó

Philmorenak reméljük nincs komoly baja…szimpatikus és csupasziv játékos…Fehérvár ma rosszabb formát fogott ki…ez hozta magával ezt a nagyobb kosárkülönbséget…a Falco pedig hozzá tett ma a nemzetközi meccsek ritmusából is annyit hogy gálaelőadás legyen ez a rangadó!

Pojaca
Olvasó

Valahogy érezhető volt hogy sok lesz közte! Lefutott a bajnokság.

törrögszultán
Olvasó

Van ilyen, ma semmi sem ment. De ezzel a semmitmondó játékkal is dobott az Alba 75 pontot! Mi lett volna ha igazán ment volna a játék… ??? ( egy izgalmas meccs!)
No, és az Alba nem a Kecskeméttől kapott ki…

Soós Sándor
Olvasó

Ki kapott ki a Kecskeméttől?

donnarumma
Olvasó

Ennyi ziccert, üres kosarat az egész bajnokságban nem dobhattunk eddig..nem hiába a jó dobószázalék! Eladott labda is gyakorlatilag a könnyelműségből adódott- nem kikényszerítve volt.
A “védekezés 80 % ban akarat és fegyelem 20% ban képesség kérdése”….
Új megfogalmazás: a pénz nem védekezik

Born2Ball
Olvasó

A pécsi héroszok lesznek idén a bajnokok!

Jon
Olvasó

Ez azért jó vicc volt! 🙂

Evandro
Olvasó

Ezért se volt érdemes túlreagálni a 9/9-et, és kikiáltani bajnokesélyesnek az Albát. Eddig se gondoltam, hogy 3x el lehet kapni a Falcot, ez után pláne. Tükörsima, izgalommentes bajnokság lesz.

KD
Olvasó

Hát ez csúnya volt! Elözetesen nem gondoltam volna, hogy ekkora különbséggel nyerünk, de ma az Alba olyan védekezést kapott addig, amig el nem dölt a meccs érdemben, amihez még a nemzetköziben sem szokhatott hozzá. Sajnos valóban nagy a különbség a BL és a magyar bajnokság között, elöbbiben mi kis csapatnak számítunk, itthon viszont ha komolyan vesszük, akkor mindenki ellen dominálhatunk. A statisztikát most nem is érdemes böngészni, mert nagy volt a különbség. Szerencsére nem kellett senkinek sem sokat játszani, mert decemberben nehéz sorozat jön (Szolnok-Malaga-ZTE-Körmend-Le Mans)Hajrá Falco!

Mendez
Olvasó

Pontosan, ez óriási hátrány a nemzetköziben, hogy egy Peristeri, Le Mans vagy Malaga BL vagy magasabb szinten edződik hétről-hétre, Falconak pedig 2 hetente egyszer kellene felpörögni erre a színvonalra.

kimye
Olvasó

Jaja, rohadjon meg a többi önkormányzat meg az a pár millió adófizető, amiért nem tud még pár csapatot pénzelni érdemi városfejlesztések kárára, hogy a kirakat Falco méltó edzőpartnerei lehessenek. : )

Vulcano
Olvasó

Nyugodtan vázold fel, hogy Szombathely milyen kárt szenved a Falco miatt, pár rendes fideszes nemzeti keresztyén önkormányzattal ellentétben, pl Szolnok, Kaposvár vagy Egerszeg.
A város többet fejlődött 5 vírussal, háborúval és válsággal tarkított évben mint az előző nomenklatúra 9 évében akiknek a világ minden pénze rendelkezésére állt.
Bocsi de arról nem mi tehetünk hogy ezeknek az önkormányzatoknak fontosabb a saját zsebük mint a helyi kosárlabda.

kimye
Olvasó

Nem vagyok se balos, de fideszes, a masikkal is ugyanugy bajom volt. De legyszi sorold mar fel mi az a rengeteg fejlodes, mert az indexes forumon nagyjabol a lime rollert meg az uj fast fashion ruhaboltokat sikerult felhozni (amihez semmi koze az onkormanyzatnak), illetve a szokasos savaria karnevalt. Codi idejen ment a hiszti, hogy semmire nincs penz, de a Falconak ugyanugy meg lett szavazva a hianypotlas masok karara. Haldoklik az egesz varos, rohad szet minden, szlomosodnek a lakotelepek, aki tud az ausztriaba jar ki dolgozni, aki nem az meg huzza az igaz a gyartosorok mellett. Ez neked olyan fasza jovokep… Olvass tovább »

Mendez
Olvasó

Majd ha felsoroltad a körmendi fejlesztéseket utána kérd számon a szombathelyi városvezetőket.

davek
Olvasó

Körmenden mindent elvisz a kosárlabda, csak az a különbség, hogy itt az is kevés amit elvisz. Szombathely ugyanez, csak sokkal több a pénz, mint Körmenden.

Hmafino1
Olvasó

Te irigy vagy!

Jon
Olvasó

Az nem erre a fórumra tartozik, hogy ha az elmúlt bő 12 év teljesen más szellemiségben telik, akkor abból a most már “nem létező” pénzből valószínűleg egy egész országot át lehetne építeni…

Vulcano
Olvasó

Tökéletes meccs volt.
Egy kezemen meg tudom számolni a hibáinkat.
Megfojtottuk az Alba játékát. Olyan érzésem volt egész meccs alatt, mint a. Sopron elleni kupadöntőn.
Tényleg nehéz bármi okosat írni, mert az a mai osztálykülönbség volt, egyszerűen mindenben jobbak voltunk ma.
Most már maradhat amúgy a Konakov?

WSreborn
Olvasó

Huhhh bazzz.
Ez mi volt?
20pont körüli hazait tippeltem, mondjuk ne felejtsük el hogy Fehérváron 30 percig pariban voltunk 6 emberrel, így nem is annyira meglepő eredmény ez.

Csakajót
Olvasó

Nagyon remélem (nyilván így is van), hogy nagyon sokaknak nagyon szar napjuk van…
Ereket lehet felvágni! Úgyis tudják akikről szó van.

Marillion
Olvasó

Laposvár…egy értékelést esetleg? Hát ez az újabb csapatod is magadra hagyott! Jöhet/nek a következő/k…

p.borisz
Olvasó

Gratulálok a csapatnak,ezt most izomból odatették.Mindenki akart, szépen játszottunk,nemcsak hasznosan.
Philmore-t sajnálom,remélem semmi komoly,ő a legszimpatikusabb fehérvári játékos.
Voja ma úgyis nem keveset dobott,hogy igencsak kontrollálva lett.Dickey pedig több faultot szedett össze, mint amennyi pontot dobott…
Lehet készülni a Szolnok ellen,az se lesz piskóta meccs.

Wilson
Olvasó

Mi történt Philmore-al le vagyok maradva. Jobban aggaszt az ő hogy léte mint bármilyen vereség, ő a csapat esze…

Vulcano
Olvasó

Én se láttam pontosan, de nagyon a mellkasát fogta.
Talán egy ütközésnél valakivel csúnyábban egymásnak mentek.
Egyből le is ment aztán a fehérvári mellett még a mi dokink is odament, hogy nehogy nagy baj legyen.

p.borisz
Olvasó

Egy ütközésnél beütötte a fejét,aztán később cserét kért,láthatóan kóválygott,rosszul nézett ki…
A tavalyi döntő után a Falco szurkolókkal-egyedüliként
az Albából- pacsizott,fotózkodott és beszélgetett .Most is megtapsolták a bemutatásnál.Bízom benne,hogy csak egy múló rosszullét,semmi komoly.Innen is jobbulást kívánok neki, egy igazi sportember

mindenmentes
Olvasó

Azok a testbeszédek.. Egy jó dolog viszont akad ebben a vereségben is, végre frissülhet a tabella! 🙂 Hajrá Alba!

Csakajót
Olvasó

Ez SZOMBATHELY!
BRAVÓ, BRAVÓ, BRAVÓ!
Nagyon szép volt!

C. Sándor
Olvasó

BRAVÓ BRAVÓ BRAVÓ !!!!!!! AZ m4 finoman hol a fa::::ban volt??????

Wilson
Olvasó

Azért nem kell a vészharangot kongatni egy meccs alapján. A különbség nem túl hízelgő de talán még jobban is észbe kaphatunk egy ilyen vereségtől mint egy pár pontostól..
Abban azért biztos lehet mindenki, hogy lesznek itt még izgalmas meccsek a két csapat között akár a végelszámolásnál..

Csakajót
Olvasó

Ez teljesen igaz. Bomba erős csapat az Alba is, de ma nem volt kérdés hogy jobb csapat a Falco. Szerintem az Alba légiósai összességében a legjobbak a mezőnyben. Én továbbra is nagy meccsekre számítok köztünk.

Wilson
Olvasó

Korrekt, respect 🙂

Freebulletz
Olvasó

Van olyan amikor semmi nem jön össze, ez egy ilyen nap volt. Ez semmit nem von le a Falco érdemeiből, megérdemelték.
Ettől nem lett szar csapat az Alba, bárhogy remeg a sok károgó 🙂 semmi meglepő. Meg az a pár sárga idióta akik se nyerni se veszteni nem tudnak. Dehát egyszer a lófasznak is vége van.
Roberts nagy csere volt. Mit láttak ebben a fasziban?
Hajrá Alba!

Marillion
Olvasó

Ez igy van rendben ahogy leírtad…Sok sikert a továbbiakra.

Rolex
Olvasó

Jajj szegény Voja.
Naggyá tette őt az Olaj!
Erre kenguruföldön sose lesznek képesek..
Se eredmény,se kupák,se asszony…
Pedig közel pest,és a balaton…
❤️????

fanaticfantastic
Olvasó

Kár az ilyen hozzászólásokért.

Wilson
Olvasó

Önmagát minősíti az ilyen, had tegye mi jót röhögünk xd

Marillion
Olvasó

Voját nem kell bántani…nem szolgált rá erre…de mindenki maga tudja!

heraklith
Olvasó

Simán kell ennyinek lennie a két csapat között. Aztán jönnek a többiek. Olyan összevásárolt csapat esetében, aki már azért is igazol, hogy az ellenfelet gyengítse, nem lehet érdemi mérkőzésekről beszélni. Nincs ezeknek a meccseknek, győzelmeknek szakmai értéke. Ez nem szakmai munka, csak pénzszórás.

Soós Sándor
Olvasó

December 10.-én jössz Szombathelyre?

p.borisz
Olvasó

Hogy jönne már?Nem talál ki a barlangból….

heraklith
Olvasó

Megyek Sanyi, de a falkó sört nem szeretem. Valami másra kell meghívnod.

Hmafino1
Olvasó

Te hülye vagy. Ez már biztos!

SárgaPárna
Olvasó

Zalaegerszeg is összevásárolt, csak ott hülye a vezetőség. Pont olyanok, mint te!!!!!

Csakajót
Olvasó

Mindig is összevásárolt csapat volt zegen az önkormányzat pénzéből. Ha elfogyott mentek tarhálni az önkormányzathoz. Közpénzből.
Csak hát szakma, meg utánpótlás ott nulla.

heraklith
Olvasó

Azért neveltünk nektek is, akit le tudtatok rabolni ????

Vulcano
Olvasó

Vicces ezt hallani úgy, hogy éveken keresztül egy szhelyi nevelés volt a csk-tok és mentett meg titeket a B csoportból.
Tuti szándékosan csinálod, ekkora öngólokat véletlenül senki nem tud lőni.

agyas
Olvasó

Kérd meg a szerkesztőt, hogy ezt a papagáj szöveget minden meccs végén írja be, hogy ne neked kelljen vesződni vele.

Mendez
Olvasó

Zalában meg akkora a hozzáértés, hogy 2 hónappal a bajnokság kezdete után már a fél csapatot le akarjátok cserélni!

heraklith
Olvasó

Ott sincs sokkal több ész, de legalább pénz sincs.

Csakajót
Olvasó

A szokásos : A hülye okoskodik. Mi faszt keresel itt? Ja, tudom, csodálni jöttél. Neked nincs csapatod.

KD
Olvasó

Ha elárulod a Zete költségvetését, én is elárulom Neked a Falcoét, mert az egyébként nyilvános, csak nem a Zalai Hírlapban jelent meg, vagy az m1-en olvasták be, ami Te olvasni/nézni szoktál.

heraklith
Olvasó

Pontosan tudom mindkettőt.

Hmafino1
Olvasó

Akkor ne tartsd magadban!

Marillion
Olvasó

Az anyagi jólét megteremtéséhez gondolom minden klubnál megvannak az arra illetékesek… “hátérmunka”…aki/k ezzel vannak megbízva! Nem a Falco Kc Szombathely találta fel a Spanyolviaszt…és nem is mi vagyunk Magyarországon a kosárlabda feltalálói,tradícíónk sincs,…és mégis látnak fantáziát a Szombathelyi kosárlabdázásban!

Csakajót
Olvasó

jaj, herehúgy, nem unod a baromságaid? Remélem még sok ilyen örömet szerez neked a FALCO! Minden napod aranyozza be. Csak tudnám, ha valaki ennyire fogalmatlan, buta, dilettáns (jaj, ezt nem érted), akkor minek produkálja magát? Nyilván pont ezért. De te vagy a bb1. magasan legnagyobb hülyéje, jól szórakozunk rajtad. (a mínuszaid mindig rekordokat döntöget). Toljad csak.
A zete pénszórásról írtál, nyilván. Ennyi légióst venni, fizetni, cserélni—nagyon szép. Amúgy majd lesznek még rangadók Honvéd-zete, talán nyertek is valamikor bírói segítség nélkül.

MindigNO
Olvasó

Kiváncsi leszek egyébként 1-2 év múlva ha nem lesz ennyi pénz a falconal, hol lesz a nagy arc. Szolnok amikor pénzelve volt ész nélkül se volt ekkora arcoskodás, mint amit egyesek itt csinálnak.

Mendez
Olvasó

Ez arcoskodás, de amikor 200+ hsz. jön egy vereség után tőletek “szépirodalmi” stílusban az nem probléma igaz?
Szálka-gerenda.

Roundmend
Olvasó

Az arcoskodásnál már csak az gusztustalanabb, hogy ennek a pénzszórásnak az oltárán előbb szépen leépítettek, most meg épp kivégeznek egy 100 éves futball klubot, csak mert labdarúgásban ez a pénz még középmezőnyhöz se elég, itt meg ennyiből ők lehetnek a Burkus király, vagyis bocsánat “a falcócsalád”, ahogy ők nevezik ezt, jaj hogy egyem meg a szívüket…5 év múlva meg majd röplabda vagy krikett hatalom lesznek ha arról fúj a szél és majd azt is előadják úgy, hogy ez nekik a vérükben van generációk óta…

Mendez
Olvasó

Szia uram!
Háló érdekel? 🙂
Látom nagyon fáj, de pont ezért édes a siker! 🙂
Írjál csak, bántja még valami a kis lelkedet?

Vulcano
Olvasó

Dobd össze a zsebpénzedből a Hali pénzt, vagy menj csilingelni Hende Bubuhoz.
Felelősen meg átláthatóan kellett volna esetleg gazdálkodni.
Szerintem nem a Falco kapott 15 milliárdos csarnokot az állam bácsitól…
Szegény foci, ebben az országban le van szarva, semmi pénz nincs.
A focistáknak lassan másodállás kell mert nem kapnak elég fizetést.
Mindehol ezt a semmirevaló kosárlbadát erőltetik.
Amúgy valahogy nem látom a hömpölygő tömegeket se a Haladás meccseken akik kiállnak a csapatért a nehéz helyzetben.

Roundmend
Olvasó

Menjél te, nálatok olyan nagy divat ez…Körmenden ez úgy működik, hogy amikor az alsó házban vergődünk, akkor is ugyanannyi bérletes van, és a focicsapatot sehol se jegyzik, de oda is kimegy az a fix néző évtizedek óta akit az arcoskodó díszfaszkodás helyett a város sportklubjainak a játéka érdekel…félre ne érts, nem okollak, hogy fogalmad sincs miről beszélek, nem is lesz soha…

Vulcano
Olvasó

Igen a nagy körmendi tabor.
Nem gáz mikor egy nemzetközi meccsen a cipőnyikorgást kell hallgatni a katlanban?
Hali meccsen meg régen sok tudathasadásos körmendi is skandálta, hogy mindenki szombathelyi ám.
Miért mennék? Engem nem érdekel a Hali.
Akkor se érdekelt mikor első osztályban volt.

Marillion
Olvasó

Vulcano…Arról meg ne is beszéljünk pedig tény hogy a Haladás szurkolói egy Körmend-Zte kosármeccsen mindig ott vannak mint Vasmegyét képviselni…de egy Falco-Zte az hidegen hagyta mindig őket!

Csakajót
Olvasó

Ha hülye vagy, az a te bajod. Tedd is nyilvánossá….

KD
Olvasó

Az önkormányzat csak 10%-ban tulajdonos a Haladásban.Inkább kérdezd meg a Homlok Zsoltit, hogy miért dobta az asszonyt, akkor választ kapsz arra, hogy miért nincs pénz a futballcsapatnál. Persze ha jobboldali önkormányzat lenne, a főni biztos nem engedné el a csapat kezét, csak maradna valamennyi a Vodafone és a reptér megvásárlása után a kasszában.

Kovari Andras
Olvasó

te mirol beszelsz?
Gyerek korom ota jarok Hali meccsre epp ugy mint Falcora. Kurvara nincs koze a Falconak a Haladasnal tortentekhez ezt csak ti Kormendiek akarjatok belelatni.
A szart keverni nem kell idejonni foleg ugy, hogy foggalmad sincs az egeszrol. Gondolom azok koze tartozol akik par eve jarnak Hali meccsre es azt hiszik minden hali szurkolo gyuloli a Falcot! Ne akarj nagyot menni olyan temaban amihez nincs kozod.

Marillion
Olvasó

András…jó nem gyűlöli a Falcot…legyen igy…de az is tény hogy még annyira sem érdekli hogy például egy Zte elleni kosár rangadón oda álljanak a Falco tábor mögé Szombathelyért még akkor is ha őket amúgy ez a sportág nem érdekli! Pedig velük kiegészülve egyből minimum annyian lennénk ott ilyen meccsen hogy akkor a felső lelátórész fele állva szurkolna…

Marillion
Olvasó

Hát igen…ezt most úgy is meg lehet közelíteni, hogy a Körmend szurkolóinak nehéz időszak van a Haladás érintő hírek miatt…De azért nehogy már a Falco legyen a szálka azért mert a Haladás ide jutott! Voltak itt korábban bőven jólcsengő magyar játékosok és légiósok is a Haladásnál amivel akkor olyan játékoskeretet raktak össze amivel még véletlenül sem szabadott volna elindulni a lejtőn…

Jon
Olvasó

A futballt pont kár emlegetni, amikor más sem számít a hatalmasságoknak (és nyilván minden pénz arra megy), legalább egy kis sziget van az országban, ahol nem ez van.

Csakajót
Olvasó

Mást már nem tudtok kitalálni?Szánalmas…

Jon
Olvasó

A Falco legtöbbet az utánpótlás nevelés sikerének köszönheti (és ezzel összefüggésben Perl Zolinak, Váradi Beninek és a többieknek). Enélkül “csak” egy élcsapat lenne, sokkal kevesebb bajnoki címmel.

Zezekosarak
Olvasó

Az eredménytől függetlenül, az első két helyezett meccsét nem kellett volna nagyobb nézőközönség felé közvetíteni? Bassza meg az MKOSZ a MindigFosát! Amúgy gratula a győztesnek.

Parus major
Olvasó

Báder szerint nincs probléma a TV közvetítésekkel, és a Mindigout is hibátlan. Van még kérdés?

Born2Ball
Olvasó

Báder már most nagyobb kókler, mint az elődje.
Garantálom, hogy csökkeni fog alatta a hazai kosárlabda minősége.

Milivoj
Olvasó

Gratulálok a sárgáknak, kidurrant a f@szszopó lufi, remélem érmet se nyernek

Freebulletz
Olvasó

A filkósok felszopója, a hímringyó személyesen. Aki pénzért qrválkodik mert mondjuk nincs pénze kajára, azt megértem. De aki minden évben ingyen csinálja ezt, csak hogy a szhely nyerjen, na az az igazi nagybetűs K. Te szánalmas senki.

Milivoj
Olvasó

A szánalmas senkik ti vagytok, a langyival, a kenguru bohóccal, az asszonykórussal meg a milliárdos költségvetésből elért nulla eredményeitekkel együtt, a sárgákat csak nem kedvelem, de benneteket, a f@szszopókat kifejezetten utállak – sokakkal egyetemben

Freebulletz
Olvasó

A “langyi” nálatok is játszott ugye, meg a múltkor szidott Voja is. Gondoltam figyelmedbe ajánlom. A többire meg nem is reagálok, mert ez is megvilágítja mekkora egy seggfej vagy 😀 mikor azokba az emberekbe kell belekötni, akik ugyanúgy szeretik a csapatukat, mint mondjuk Kecsón vagy Sopronban.
Erről a MilLiÁrDoSs költségvetésről ha mesélnél. Ez a pénz itt van velünk a szobában most, Milcsike?
És az vajon miért van, hogy majd minden posztodban a f.szszopás a központi téma?
XD

Wilson
Olvasó

Miért vagy frusztrált ha mégis ennyire kikapott az általad utált csapat, van baj a toronyban…

Csakajót
Olvasó

Filkós? Az mi, te gyökér paraszt!?

Evandro
Olvasó

Mekkora egy büdös kurva vagy. 🙂

Pojaca
Olvasó

A Szombathely alaposan beárazta az Albát és ezzel együtt az egész magyar bajnokságot is!

Master1
Olvasó

Én már a meccsbeharangozó cikk alatt megírtam, hogy erődemonstráció várható, hát igazam lett…:)
Ma láthattunk mindent, ami miatt az Alba nem tudna minket soha az életben megverni háromszor egy playoff párharc során. Azon is meglepődnék, ha ez egyszer sikerülne az idény során.

milanka487
Olvasó

Egyszer mindenki verhető, hogy háromszor az már egy más kérdés!????

Wilson
Olvasó

Micsoda Nostradamus vagy te hallod..
Soha az életben..
Nem nagy az arc egy kicsit? több alázatot.

Master1
Olvasó

Szimplán a realitások talaján állok, veled, illetve sok szurkolótársaddal, és egyéb ellenfél szimpatizánssal ellentétben (el lehet olvasni a meccs előtti kommenteket, különböző fórumokon).
Moroghatsz, okoskodhatsz attól még a lényeg nem változik. Be lettetek árazva, és teljesen reménytelen hogy bajnokok legyetek ezzel a csapattal.

Wilson
Olvasó

Tudod az alázat meg a realitás két külön fogalom és nem keverendő, amit te itt előszeretettel gyakorolsz…

Master1
Olvasó

Igazi kis alázatos erkölcscsősz vagy…:)
Nem fogok személyeskedni mint te, mert nem vagy azon a szinten hogy erre időt áldozzak, de neked kéne picit visszavenni az arcodból.

Heindrich
Olvasó

Gondolom a vendégszektor tele volt….bár ha eljön az a pár ultra akiket a TV-ben látni akkor kb. kitöltik a teret. Félre a tréfával, a falkó szépen kifújta az alba és Voja orrát.

Suns
Olvasó

Nem fújtuk ki, főleg nem Vojáét. Egyserűen jobbak voltunk, plusz kiesett Philmore, Dickey meg kipontozódott. Kihasználtuk, mert oda-vissza még akár számíthat is a különbség.

fanaticfantastic
Olvasó

Végre egy szerény szombathelyi komment! Köszönöm! Jó olvasni az ilyen ritkaságokat!

Freebulletz
Olvasó

kurva nagy tréfa a body shaming tényleg.

Marillion
Olvasó

Inkább maradjunk annyiban hogy a Fehérvár ma egy őn magukhoz is gyengébb napot fogott ki ehhez jött PHILMORE sajnálatos kiesése stb… stb…ez mellett ma amúgy is extra jó napot fogtunk ki, ezt ki tudtuk használni és ennek lett igy együtt a nagy arányú győzelem a vége! Vert már meg bennünket a Fehérvár hazai pályán korábban ahogy más csapatok is! Ma kicsit Átmentettünk a nemzetközi meccsek ritmusából is….ez egy ilyen meccs volt…mi Falcosok örülünk hogy a csapatunk igy játszott… a “földön kell maradni”…sorozatban jönnek a meccsek…

Papika
Olvasó

Mások a lehetőségek, másik kávéház. Ekkora különbséget nem lehet kiegyenlíteni. Gratula az ALBA -nak. A FALCO meg a kosárlabda Fradija. Ellenfél nélküli értéktelenné tett bajnokságok megnyerője. Ennek, így , semmi értelme.

Mendez
Olvasó

Amikor ’97-től 2000-ig sorozatban nyertétek a bajnokságokat a szövetség csapataként akkor gondolom nem sírtál, hogy ennek semmi értelme.
Bohóc.

Wilson
Olvasó

Pedig megírták az orkok hogy Albánál mindig is nagyobb a költségvetés…

Freebulletz
Olvasó
Xero
Olvasó

Ezt minek linkelgeted oda mindenhova? Bárki elolvashatta eddig is.. Feketén-fehéren ott van mennyi pénzből gazdálkodik a Falco.. idelinkeled a többiekét is? Vagy ezzel mit akarsz?

p.borisz
Olvasó

Többiekét?Azok nem átláthatóak…tudod,ott csak az arc nagy,a zsé kicsi,meg fruttiért játszanak ám…

Freebulletz
Olvasó

Valakivel keversz, úgy érzem. De ha már így megszólítottál, nem látom hogy lehet ennél is nagyobb bárhol a budget.

Vulcano
Olvasó

Linkeld ide az Albáét és akkor össze tudjuk vetni a kettőt.

Freebulletz
Olvasó

Figyelj, idézek: “A csütörtöki szombathelyi városi közgyűlés tárgyalja a 100%-an önkormányzati cég, a Falco KC Szombathely Kft. vagyis a Falco kosárlabda csapatát működtető Kft. 2023/2024-es bajnoki szezonra vonatkozó üzleti tervét.” Tehát mivel 100% önkormányzati, így be kell számolni minden fillérről. Fehérváron az önkori nem csak a kosárba ad, hanem máshova is. Tudod ez nagyobb város és nem csak kosár van az élvonalban, bár nektek ez ott értelmezhetetlen. De kétlem, hogy ennyi pénzt tolnának CSAK a kosérba. Ez a ti konteótok valamiért. De ha ezzel nyugodtabban alszol, tőlem lehet 🙂

Xero
Olvasó

😀 kössz, hogy most bemásoltál egy bekezdést a cikkből, amit amúgy mindenhova belinkeltél és bárki elolvashatta.
De ebből még mindig nem tudjuk, hogy mekkora az Alba költségvetése, amire kíváncsiak voltunk.. Bár igazából engem csak az érdekel, hogy hasznosan költsék el a pénzt. Ez meg ugye megvan…

Freebulletz
Olvasó

Még mindig nem tudom hova raktam még ezt be ezen kívül.

Vulcano
Olvasó

Szóval semmiféle információd nincs az Alba büdzséjéről ezáltal nem is lehet összehasonlítani a kettőt. A “nagyobb” város helyébe pedig inkább illeszd a fideszes kifejezést. Tudod az iparűzési adó elvonása után ti mind megkaptátok azt a pénzt amit szombathely nem kapott meg. És ennek ellenére üzemel és fejlődik a város, plusz még hülyére is szopatunk titeket már 3 éve. Szóval kisebb arccal ha lehet. Könnyű a hatalommal a hátatok mögött több csapatot fenntartani. Egyébként látszik, hogy fogalmatlan vagy. A szombathelyi futsalosok pl toronymagasan vezetik a bajnokságot és jelenleg készülnek a bajnokok ligája elitkörére. Nem lehet, hogy neked igazából az van, hogy… Olvass tovább »

Freebulletz
Olvasó

Ez több sebből vérzik, de az a világ vicce, hogy összevásároltok mindenkit a bajnokságból aki tud egyeneset dobni, plusz hosszabbítotok a légiósokkal és ti kéritek ki hogy debezzegamásikcsapat ???? 3 éve szopattok….mekkora teljesítmény. És a mi arcunk nagy. Nincs még egy ilyen kisebbségi érzéssel küzdő szurkolótábor, mint ti.

Hebri
Olvasó

Kedves Freebulletz!
Tényleg nem értem, hogy miért linkeled mindenhova a Falco költségvetését?! Miért nem a polgármesteredet keresed fel, és kéred számon, hogy az Albáé miért nem ennyi??? Tessék a saját házad táján reklamálni, ha nem tetszik valami!

Csakajót
Olvasó

Az lehet nagyobb. Csak a csapat nem jobb

Johnyx
Olvasó

Küldjél légyszíves a címed, küldök egy csomag 100-as zsepit DHL-el.

Marillion
Olvasó

Nekünk van értelme…Falco+Fradi=nekem eggyre megy.

Üvegtigris
Olvasó

Ha a pályán vesztünk vasárnap a lelátón biztos a győzelem mint mindíg.

Csakajót
Olvasó

😀 😀

milanka487
Olvasó

Jobb csapat a Falco de talàn ennyivel nem! Vasárnap remélem jó kis meccs lesz a Tiszaligetben!

WestChampi
Olvasó

Szerintem ti odaérhettek a végére jó edzői felfogással,rotációval,önbizalommal. az Albánál kevés a használható ember. Elnézve a Falco-Alba-Olaj “threesome” kiemelkedik, utána jönnek a többiek.

csakazete
Olvasó

Nem emelkedik itt ki senki csak a Falco sajnos…
Gyenge fos légiós függő bajnokság…????????

Olajheart2
Olvasó

Dehogy emelkedik itt ki senki csak a Falco! Rém gyenge bajnokság kevés használható magyarral, kevés jó fiatallal, tucat légiósok.

Knézy Ernő
Olvasó

Ez a meccs megmutatta mekkora egy sz@r a magyar bajnokság.
A bajnokság első helyezettje megalázó vereséget szenved full kerettel a ,,csak’’ második otthonában.
Vojvoda Dávid következő állomáshelye Szombathely lesz.

Mendez
Olvasó

Köszönjük, nem kérünk belőle.
Ahogy kozmetikázni akarta ma is a teljesítményét az utolsó negyedben, szánalmas volt, sokat tett azért, hogy ekkora kiütés lett a vége.
Pedig Born2Ball a világ legnagyobb kosárlabdaszakértője megmondta, hogy Vojci az ország legjobb játékosa és óriási győzelmet arat ma az Albával.
Rúzsos 2.0 🙂

MindigNO
Olvasó

Egyébként több kupagyőzelme és bajnoki címe van összeadva Vojának, mint a Falconak.

Wilson
Olvasó

Azért az egy elég nagy labda ..

Mendez
Olvasó

Ez így van.
De attól a véleményem nem változik.

Xero
Olvasó

Még… 🙂
Amúgy meg gratulálunk neki, legyen vele boldog..

Born2Ball
Olvasó

A legjobbak is hibázhatnak, így én is! 🙂

Marillion
Olvasó

Vojvoda+Szombathely=Ezt minden idény után a következő előtt bedobják mint egy csontot…! Az is marad…Vojvoda nem akart soha ideigazolni…mi pedig nem várjuk! Ettől még nálam egy jó játékos volt/van/lesz!

Wombat
Olvasó

Most sajnálom igazán, hogy nem közvetítette az állami tévé 🙁

gondnok
Olvasó

Ennyi talán nincs a 2 csapat között,viszont ez a meccs is megmutatta,hogy a Falco egy más szintet képvisel a többi csapathoz képest.Amit még érdekes volt látni,hogy Dickey úgy nézett ki Keller ellen,mint a múltkor nálunk Carter Dickey mellett.Ennyire nem rossz ez az Alba,de azért egy Falco ellen még lesz hova fejlődni.

SárgaPárna
Olvasó

Akartok róla beszélni?
(Buta Somos az index fórumon már sírdogál)

albc
Olvasó

Én beszélnék , de hát nem jársz meccsre . 🙁

WestChampi
Olvasó

Vasárnap várjuk a threesome utolsó főszereplőjét!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés