Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Cizmic idén is nyert kupát

Három évvel a körmendi siker után, a Cedevitával is felért a csúcsra. Perincic-nek is összejött, ami a Falcóval nem.:

:

A hétvégén rendezték a Horvát Kupa döntőjét, amit a Cedevita Zágráb nyert meg, miután a fináléban 89-74-re legyőzte a rivális Cibonát (a negyeddöntőben a Zabokot, az elődöntőben a Goricát ejtették ki a „narancsosok”).

A zágrábiak ezzel hétszeres kupagyőztesek lettek, a legutóbbi nyolc kiírásból hetet megnyertek, egyedül 2013-ban nem sikerült nekik, akkor ezüstéremmel zárták a döntőt.

Ennek a hírnek számunkra azért van jelentősége, ugyanis a klubnál dolgozik 2018 nyara óta másodedzőként Teo Cizmic, aki 2015-2017 között az Egis Körmend, 2017-2018 között pedig az Atomerőmű SE vezetőedzője volt. A piros-feketékkel három évvel ezelőtt, a magyar fővárosban szintén elhódította a serleget.

Érdekesség továbbá, hogy a Cedevita Zágráb másik másodedzője az az Ivan Perincic, aki korábban játékosként a Falcóval kupaezüstig jutott, de megfordult utána Pécsen is.

Fotó: kkcedevita.hr

2 hozzászólás

2
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
seanmaguireMásikVégétFújdMeg Recent comment authors
seanmaguire
Olvasó

A Falcónak le kéne igazolnia. Talán vele összejönne a kupa…

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Csizmics kifejezetten jó és szimpatikus edző volt Körmenden, de a szakértő szakma elküldte Drágaszágaimtól. Az “eredmények” a “szakmát igazolták azóta, bruhahahahaha… 😀

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés