Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Centert igazolt, teljes a Sopron kerete

A hétvégén érkezik a városba.:

:

A Sopron KC külföldi centere a fiatal, a 22. születésnapját szeptember 12-én ünneplő, 208 centis, 103 kilós, a posztjához és magasságához képest kifejezetten mozgékony amerikai E. J. Montgomery lesz – számolt be róla a klub honlapja.

Az egyik legnevesebb kosaras felsőoktatási intézményben, a Kentucky egyetemen – ahonnan olyan, az NBA-ben 1/1-esként draftolt játékosok kerültek ki, mint John Wall (2010, ötszörös All Star), Anthony Davis (2012, nyolcszoros All Star), vagy Karl Anthony Towns (2015, kétszeres All Star) – pallérozódó center az utolsó, egyetemi végzős évében átlagban 24 percet játszva 6,1 pontot és 5,4 lepattanót átlagolt. Az előző évadban első európai szezonjában a litván Nevezis Optibet együttesében kiegészítő szerepe volt. Mérkőzésenként átlagosan bő 14 perc lehetőséghez jutva 5,4 pontos és 3,7 lepattanós átlaggal segítette csapatát.

Montgomery szerződtetésével így néz ki a Sopron KC teljes kerete: Milos Borisov, Chauncey Collins, Csátaljay Péter, Csendes Péter, Fazekas Csaba, Quincy Ford, Halász Ákos, Juhos Levente, E. J. Montgomery, Teyvon Myers, Schöll Richárd, Sitku Márton, Supola Zoltán, Takács Norbert, Werner Viktor.

A csapat két legújabb játékosa, a 3 éve a Falcóban kosarazó Milos Borissov ellen szolnoki színekben még bajnoki döntőt játszó Ford, valamint Montgomery várhatóan a hétvégén érkezik Sopronba. A sérült magyar játékosok közül Halász és Supola kezdett el edzeni, őket valószínűleg már a pályán is láthatják a szurkolók, a pénteken és szombaton megrendezésre kerülő Krasznai-emlékmérkőzésen. (A Krasznai-emlékmérkőzés pénteken 18 órakor, szombaton pedig 16.45 órakor kerül megrendezésre, a belépéshez védettségi igazolvány szükséges.)

5 hozzászólás

5
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
Tupen69Leonidaszskc-brasilRedbidSopronKCfan Recent comment authors
Leonidasz
Olvasó

Ha bejön a streetball akkor véleményem szerint a légiós 5-ös alapján egész szépen fog szerepelni a Sopron, de reménykedjetek, hogy Báne tényleg újult erővel érkezett, mert amit Pakson csinált a végére az minden volt, csak nem kosárlabda.

SopronKCfan
Olvasó

Mindig azt mondom, hogy a centerekkel nem szoktunk mellényúlni, remélem most sem. Az biztos hogy nem a stattjai alapján lett igazolva. Sok sikert neki is nálunk!
Egyébként meglehetősen erős légiós ötös jött össze, kíváncsian várom Dzunic mire megy velük.
SKC!

Redbid
Olvasó

Az biztos, hogy több lehetősége lesz mint a litvánoknál, így szerintem Dzunics sokat futó, dobó játékába a mozgékonyságával, és a képességeivel, jó eséllyel illeszkedik majd.
Vagyis egy jó csapat van formálódóban nálatok is, így várhatóan egy eléggé kiegyenlített bajnokság elé nézünk majd!

skc-brasil
Olvasó

Hát ha a statjait nézzük! 20 évesen 10 perc fölött játszott egy magasabban jegyzet ukrán bajnokságba! Ahova valljuk be tőlünk szoktak menni a jó légiósok… 50% fölött dobta a duplat! 30% al a hárompontost! És center létére 80%!!!fölött büntetözik! 10 perc alatt a 3 lepattano átlag se nevezhető rossznak! Ráadásként 20 évesen csak rábökött a Milwaukee Buks! Nagy fogás lehet ha illik a Bane féle streetballba?

Tupen69
Olvasó

Nem tudom miért ez sok negativ like.. gondolom csak a szokásos megkeseredett roszindulatú szerencsétlen suttyó… sztem a centerünk a bajnokság egyik legjobb játèkosa lesz! Pontosan ez a kis ukrán kitérő kellett, hogy megszokja az europai kosárlabdát! A videok alapján egy tökéletes mai amcsi magasember! Jól vezeti a labdát, tud kinntről dobni, láthatóan van labdaérzéke a blokkoknál lepattanóknál. Masszív dupla-duplát fog átlagolni ebben biztos vagyok! A kettesünk szintèn extra lesz! Milost Sopronban nem kell bemutatni.. nálam az irányító és a 4es kérdőjel még! Remélem ha nem is lesznek extrák, elvégzik a dolgukat! Pontban ez a három ember bőségesen elég lesz, a… Olvass tovább »

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés