Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Centert igazolt a Szolnoki Olajbányász

Demajeo Wiggins érkezik.:

:

Az Olajbányász egy szezonra szóló szerződést kötött az amerikai Demajeo Wiggins-szel. A 26 éves, 208cm-es és 109kg-os játékos magasposzton vethető be. Egyetemi évei után az NBA G liga-ban folytatta pályafutását, majd 2021-ben kezdte európai karrierjét.

Játszott a cseh Prostejov csapatában, az észt-lett közös bajnokságban, valamint Bulgáriában, a FIBA Európa Kupában is induló Rilski Sportist csapatában. Európában eltöltött évei alatt szinte mindegyik klubjában tudta hozni a 15 pontos és 10 lepattanós átlagot, ezért is esett rá a szakmai stáb választása – írja a piros-feketék honlapja.

18 hozzászólás

18
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
12 Comment threads
6 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
15 Comment authors
ArtoisNagy AndrásMiloTomi 80Savaria Recent comment authors
Nagy András
Olvasó

Szolnokon egy légiós se maradt, de úgy tűnik inkább azért mert más irányt eröltet az új edző. Lukács, Pongó és egy egészséges Pallai mellé 5 minőségi légióssal jó csapatot építhet az Olaj. Nem a kedvencem ez az uborka szezon, de eddigi meglátásaim izgalmas bajnokság elé nézhetünk.

Artois
Olvasó

4 legios lesz.

Tomi 80
Olvasó

Wesley Gordonhoz hasonlítani ezt a faszit… elég erős túlzás. Sokkal gyengébb csapatokban és bajnokságban játszott eddig, mint Gordon. A magasság és tömeg rendben van, akkora amekkorának egy centernek lennie kell. De dobása nincs,blokkja nincs, ami azért eléggé szemöldök összehúzó ilyen méretek mellett. A fiba ec- statja impozáns, csak kár hogy azt kb a garbage timeban szedte össze. (30-al verte őket mindenki) úgy hogy én arra sem alapoznék túl sokat. Sok faultot harcol ki ami pozitív, mert azt sugallja hogy ha a palánk felé fordul akkor onnan már csak fault árán lehet megállítani, de sajnos gyatrán büntetőzik. Védekezésben inkább le kell… Olvass tovább »

fanaticfantastic
Olvasó

Kb.1 perc 50 körül (től) láthatóak blokkjai. https://www.youtube.com/watch?v=T2zY-TxBKU0

Tomi 80
Olvasó

Ok… Akkor megnyugodtam. Nyilván egy highlight videó a mérvadó, nem a 0.3 ami a statjában szerepel….

fanaticfantastic
Olvasó

Ezt írtad,szó szerint Erre válaszoltam csak. ” De dobása nincs,blokkja nincs,” Azért ,csak van.

Milo
Olvasó

“Sokkal gyengébb csapatokban és bajnokságban játszott eddig, mint Gordon”. Wiggins 2 szezont játszott Európában, egyiket Fiba EC csapatban, de a lett-észt közös liga sem sokkal gyengébb a magyarnál. Gordon első két szezonja a világhírű Fürstenfeld Panthersnél indult, majd Sopronban folytatódott… Sopron és Körmend között ténylegesen megjárta a görög első osztályt, ahol alig kerülték el a kiesést, majd a francia első osztályban egy fél év sem jutott neki, azt a szezont a görög1 utolsó előtti helyén zárták. Szóval azért nem gondolnám, hogy Gordon sokkal nagyobb pedigrével érkezett volna akár Sopronba, akár Körmendre. Mindenesetre a 15pont 10lepattanós átlagát szerintem itthon is hozni… Olvass tovább »

Savaria
Olvasó

Ilyen paraméterekkel/fizikummal kérdés, hogy miért nem igazolta le egy olasz/német/francia/török első osztályú csapat. Biztosan választ kapunk erre a következő szezon során.

Üvegtigris
Olvasó

Nem rossz puding próbája az evés.A magyar bajnokságban ha hozza a eddigi statisztikáját kimagaslóan jó center.

Olajheart2
Olvasó

Na 1. légiós megvan! Legyél sikeres nálunk! Olaj!

WSreborn
Olvasó

Jónak tűnik, reméljük beválik.

Noname
Olvasó

A körmendi Gordonra hajaz, jól járhattok vele!

blueye
Olvasó

Jó a stat, remélem nagy kedvenc lesz!

fanaticfantastic
Olvasó

Végre valami mozgás,nálunk is! Sok sikert az Olajban!

Johnyx
Olvasó

Sok sikert, de ne ellenünk 🫣😉

Milivoj
Olvasó

Ő egy rendkívül atletikus, a magasságához és a súlyához képest gyors játékos, aki a pozíciós játékban is feltalálja magát, bátran egy-egyezik, a cseh bajnokságban 20 pont 11 lepattanós átlaga volt, de az NCAA-ben is volt 14 pont 10 lepattanós idénye, nem látványos a játéka de kifejezetten hatékony, viszont kinti dobása egyáltalán nincs, ha lenne, nem a mi ligánkban játszana, ha Williamsonhoz hasonlítom, jól cseréltünk szerintem

zterulez
Olvasó

Igazi klasszik magas. A saját pont és lepattanó számai rendben lesznek az tuti.

ejjha
Olvasó

Ejjha!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés