Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Centert igazolt a Szolnok

Peringer Balázs az új szerzemény.:

:

Magyar center érkezik Szolnokra, Peringer Balázs neve nem ismeretlen a szolnoki szurkolóknak, hiszen a 212 cm-es magyar center korábban már játszott Szolnokon.

Távozása után a Vasasban, a MAFC-ban, az Albában, majd Jászberényben és a TF-nél játszott, míg az elmúlt két idényt a Budapesti Honvéd csapatában töltötte. Peringer Balázs kétéves kontraktust írt alá.

 

94 hozzászólás

94
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
49 Comment threads
45 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
54 Comment authors
egyszegediJózsipapaKendeffy BotondoilersXero Recent comment authors
egyszegedi
Olvasó

évek óta az A csoport legtúlértékeltebb játékosa. a képességei alapján Zöld csoport. magas.

Józsipapa
Olvasó

Óriási igazolás!!!
ja……..nem……
egy igazi antitalentum…..
csak a labda zavarja…….

oilers
Olvasó

Jelenleg 7 fős a rotáció, ez elég vékony! A nagy tervekhez (nemzetközi+ újra döntő meg kupa) legalább 1 ember úgyis sérült lesz így vagy úgy. Szerintem kell még egy jó magyar

milanka487
Olvasó

Beszélve ismerőssel nincs kizárva hogy érkezik még hozzánk magyar játékos, de nyilván ez csak akkor lenne fix ha bejelentjük.

milanka487
Olvasó

És elvileg Jovanovic aláírt.

Milo
Olvasó

Egyrészről mindenkinek igaza van, hogy ezek nem azok az igazolások, amiket vártunk, viszont én nem látom ebben a két “játékoscserében” a katasztrófát. Egyrészről Pongó védekezése es szervezőképessége hiányozni fog, viszont ha csak statisztikát nézünk, ugyanazt hozzák mindketten. Ráadásul Borisz magasabb, erősebb nála fizikálisan, Pongó magassága hatalmas probléma volt a Falco elleni döntőben. Szerintem nem akkora visszalépés, szerintem szerkezetileg javulunk, még ha játéktudásilag Pongó előrébb is tart. Peringer rendkívül korlátozott kosárlabda tudással rendelkezik, de Révész is… Révész showmansége hiányozni fog, de pályán szerintem a plusz 15centijével Peringer hasznosabb lesz Révésznél, a döntőben és az elődöntőben nála is rendesen elfogyott a tudomány.… Olvass tovább »

Csakegyfan
Olvasó

Ha Borisz irányító, Peringer pedig center akkor komoly bajban a Szolnok.
Helyette 1 fakezűt és egy szellemi egytálételt igazolt a Szolnok.

Heindrich
Olvasó

Amikor Vidin aláírt ott eldőlt hogy jók leszünk. Hajrá OLAJ!

Rouge
Olvasó

A legmagasabb magyar
aki meglepően jól büntetőzik.

Erre alapozva Vidin mester biztos kitalál valami figurát…

Nem repdesek az örömtől, de
WELCOME BALÁZS!

RigoJancse
Olvasó

Ha Vidin kitalál Peringerre figurát, akkor valóban MESTER! 😀

WSreborn
Olvasó

Szerintem ez kurva kevés lesz, ha nem jön még egy jó magyar akkor a legjobb 4 is neccses, ha Jovanovics marad akkor a fennmaradó 3 légióst a “melyik kezembe harapjak” elv alapján tudunk választani.
Ugyanis vagy palánk alatt leszünk vékonyak, vagy mezőnyben.
Remélem nem csak én vettem észre, hogy Jovanovicson kívül nem volt olyan emberünk, aki betörésekkel bontani képes a védelmet.
R-Go, 4 légiós+ ez a magyar mag szerintem kevés lesz, pláne nemzetköziben

moldi56
Olvasó

Az sem utolsó szempont,ha egy center jól büntetőzik.Az utóbbi években nekünk ez mindig rákfenénk volt.Wiggins maga volt a tragédia.Igaz pont akkor dobta be amikor legjobban kellett.

hajramagyarkosarlabda
Olvasó

-mom can we have Goloman at home?
-no, we have Golomona at home
-Goloman at home:

így aludva egyet rá, talán annyi előny lehet hogy nem egy allstar akinek egoban ottvan hogy márpedig 20 pontot akarok dobni akkor is ha nem helyzet. ha beállnak a sorba és tényleg csak a részfeladatokkal foglalkoznak lehetnek használhatóak, bár szimpátiára akkor sincsenek a távozók közelében se. Somogyi kétlem hogy jön, ahhoz előbb spanyolból ki kéne hogy dobják, meg 4légiós+Vidin mellé ő fizuja nem hiszem hogy elfér. B csoportból tényleg lehetett volna kukázni

Jon
Olvasó

Ha valamiben, akkor egoban biztosan megelőzi a korát a Somogyi. Eddig még sehonnan sem jött el igazán jó hangulatban (az Albában már maradása sem nagyon lett volna szerintem, pedig nagy reményekkel igazolták el a Falcotól) és sehol sem maradt túl sokáig + még egy valag pénz is lenne. Hidd el, nem éri meg…

hajramagyarkosarlabda
Olvasó

Peringerre írtam nem rá

Xero
Olvasó

Mondjuk GG pont nem egy ilyen “ki, ha én nem?” játékos.. 🙂

Milivoj
Olvasó

Mándoki haverjával beszéltem, azt mondja, hogy a mester a légiósokból akar olyanokat hozni, akik majd a különbséget jelentik…, a magyar magból Pallaitól és Lukácstól is ugrásszerű fejlődést vár, ehhez minden segítséget meg fog adni nekik, Rudinak és Krnjanskinak pontosan meglesznek a feladatai, amiket precízen meg is fognak oldani, Peringer meg – bàr nem volt olyan olcsó, mint amekkora a tudása – ár-érték arányban még mindig jobban használható 5-ben, mint a 198 cm-es Révész, kosarat nem kell dobnia, arra lesznek mások

milanka487
Olvasó

Tehát ennyi a magyar mag?

Milivoj
Olvasó

Ennyi, meg a fiatalok, komoly felkészülést ígért, jó csapategységet, ahol mindenki pontosan tudni fogja a feladatát

milanka487
Olvasó

Őszintén kicsit csalódott vagyok, pláne amiket hallottam, azért egy Somogyi tipusú játékost elnéztem volna, nem beszélve egy jó magyar magastól…

Milivoj
Olvasó

Ha mondjuk egy meghatározó magyar játékos 10x, akkor egy Jovanovics szintű légiós 7-8x…, nem jutna pénz jó légiósra, de a mester is 15x, a legjobban fizetett Mo-i edző

milanka487
Olvasó

Remélem Jovanovic legalább marad majd….

HajráMagyarKosárlabda
Olvasó

Marad. Hamarosan bejelentik

JR.BENITEZ
Olvasó

Milivoj én is így gondolom. 4 bitang légióssal ez lehet komoly célokért küzdő csapat. De akkor légiósnàl hiába van rá sok pénz tökéletes választás kell.

Artois
Olvasó

Nem csak jatektudasban, de emberileg is…
Into jel lehet, hogy lathatjuk az Alba meddig jutott iden komoly legiosokkal.
Raadasul ott meg volt egy Voja is.
Szkeptikus vagyok egyelore, de majd ha latjuk az osszkepet ez persze valtozhat.

milanka487
Olvasó

Nem tudom, alapjaraton pedig azt gondolná az ember hogy jön még magyar, én hiszek Milivojnak mert általában real az információ(k) amiket ír, de azért én bízok benne hogy betoppan még egy magyar, hiszen akár le is maradhatunk ha a Paks és a Fehérvár megerősíti a magyar magját.

Milivoj
Olvasó

Azt se felejtsük el, hogy nálunk is van két extra magyar, akik a koruk, a teljesítményük és a bennük lévő további potenciál miatt, szintén nem apróért vannak itt, egy harmadik már egyáltalán nem férne bele, ahol jobb lesz a magyar mag, ott nagyobb a költségvetés is…, de abban nagyon bízom, – ahogy Benitez is írja – hogy tökéletes lesz a légiós választás…, állítólag a mester a “Potocniki” szempontrendszert is meghaladó precizitással, ezerrel dolgozik már rajta

Jon
Olvasó

Evés közben jön meg az étvágy, avagy van aki a kemény munkát igényli is.
Biztos Vidin úgy érezte, hogy ha egy padlón levő csapatból döntőst csinált, akkor egy kicsit képzetlen, beéretlen, de magas fiatalból, kemény, képzett centert csinálni nem okozhat olyan nagy problémát. 🙂

Kendeffy Botond
Olvasó

Ki az a magas fiatal? Peringer 28 éves.

ejjha
Olvasó

Szerintem a cím lehett volna inkább ez: “Egy magas játékost igazolt a Szolnok”.

Namár
Olvasó

Érdekes, hogy sokkal tehetségesebb (és a játéktudásra gondolok, nem pedig a magasságra) játékosok vannak a pirosban, minthogy őt kellett leszerződni.
Egy dolog, hogy 5-10 percet talán leváltja az első számú centert, de ha a légiós sérült lesz, akkor Peringer lesz a pályán 30 percet. Az meg véleményem szerintem nem a siker záloga.

Milivoj
Olvasó

Ami még lehetséges, ha Filipovity Paks, akkor Eilingsfeld nem marad

MindigNO
Olvasó

Még Golomán illetve Somogyi benne van, azonban megy rájuk a licit ( egyre gyanúsabb hogy offosak) Lukács, Boris, Rudner, Peringer, Arabo, Sebők is pár percre használható, nem rossz magyar mag ez. Őszintén Arabo és Peringer egy jó center csere lesz, fiatalok. Boris 1-2 poszton cserének elmegy. Lukács 2–3-4 be is betehető. Rudner 2-3. Szerintem is inkább 2 extra légiósra költsük a pénzt, mint egy drága magyarra. Révész lelkesedése nehezen pótolható, azonban szerintem Arabo fejlődött annyit, hogy pár percre használható legyen, ahogy Peringer is még a cenya légiós pihen addig lepattanó, védekezésre megállja a helyét. Pongó az aki kicsit jobban hiányozni… Olvass tovább »

hp12
Olvasó

+ Pallai

milanka487
Olvasó

Ha Somogyi jönne az 1-2 poszton óriási variációs lehetőséget adna, ott lenne Boris,Somogyi,Jova (?), az biztos hogy ott meglennénk!

semlegesszemlelo
Olvasó

Akkor Lukács biztosan marad Szolnokon? Mert tudtommal 2+1-et írt alá és nem találtam semmit ami biztossá tette volna a maradását.

Barro
Olvasó

Valószínúleg jön még magyar, sima számmisztikából. Valószínűleg olcsóbb volt ez a megoldás mint rálicitálni Révészre. A statját év végére szerintem hozni fogja, több pénz marad légiósokra. Megoldás: Jovanovic marad és délről hozunk még 3 Strahinját…ezekkel még nem fürödtünk be.

Freebulletz
Olvasó

nagec, pedig amilyen nevek repkedtek itt pár napja, lol 😀

milanka487
Olvasó

Még jöhet valaki.. ezt úgy mondod mintha kezdődne a szezon

Freebulletz
Olvasó

kire gondolsz, ki jöhet még aki használható is?

milanka487
Olvasó

Nem rosszból de kb bárki használhatóbb…

ójajj
Olvasó

Esetleg még egy kis Tóth Norbi…???? Vagy 150 cm-es filippinó vendégmunkás. Majd egymás nyakába állnak… Hát mit nem mondjak. Lehet, hogy nem fognak jönni egyből az eredmények… Bár még Jokic és Doncic jöhet… Majd Szarvas visszafejleszti őket az NB1-es szintre külön foglalkozás keretében…

WSreborn
Olvasó

Huh ez eddig soványnak tünik

KPSVRKK
Olvasó

Hu, megúsztuk!

Olajheart2
Olvasó

Na a 2 magyar igazolásunk nagyot szólt! Csak nem pozitív értelemben! Hajrá Olaj!!

GORECUBRBA
Olvasó

Nem hittem volna h van lejebb révészhez képest

fanaticfantastic
Olvasó

Abban bízom, hogy abszolút nem értek hozzá! Adja az ég!

SárgaPárna
Olvasó

Ilyen kis tündérek kellenek a tündérmese folytatásához!!!!!

milanka487
Olvasó

Hát ne haragudjon itt meg senki de ez az eszem eldobom kategória ez az igazolás… tényleg csak bízom benne hogy azért igazolták le mert kint volt a piacon és nem azért mert komoly tervek vannak vele… valamiért bízom benne hogy lesz még magyar érkező, Vidin valamiért maradt, van ő annyira inteliges szakember hogy nem dőlt be a vezetőségnek hogy ezekkel az igazolásokkal erősebbek leszünk.

milanka487
Olvasó

Illetve még talán az is ad reményt hogy ilyenkor általában oda szokták írni hogy ezzel összeállt a magyar mag, és most ilyet nem írtak,

YoWassupFam
Olvasó

“ Vidin valamiért maradt”

“Mindennek meg van az ára….” -Iosef John Wick

Milivoj
Olvasó

Ez igaz, a mester nem olcsó, de ő volt a legfontosabb…, ő hátha meglát valamit Peringerben, Wigginsnek is sok újat tanított, nem véletlen javult hatalmasat az érkezése után

majerle09
Olvasó

Sajnos elment a pénz Vidin mesterre…

maxx
Olvasó

Nem olyan rossz igazolás ez, mint amilyennek látszik. Védekezésben egy nagy test, amit ki kell kerülni vagy odébb kell tenni. Támadásban pedig ha tud olyan blokkot adni egy jól egyegyező játékosnak amiből mismatch van az bőven elég 10 percre meccsenként. Labda nem kell a kezébe, arra lesz más.

YoWassupFam
Olvasó

“blokkot adni”

Ja ha tudná hogy kell azt szabályosan adni… mozgó blokk király.

hajramagyarkosarlabda
Olvasó

Fuh azigen, én meg kb euroliga szintű centert vártam. B csoportból jobbakat hozhattunk volna feleáron az első 2 igazolás helyett

p.borisz
Olvasó

Hogy mi?!Vele nem lesztek beljebb,az a gyanúm…nagyon extra légiósok jönnek ezek szerint Szolnokra.Mert el nem hiszem, hogy miatta maradt Vidin.

milanka487
Olvasó

Remélhetőleg valami töltelék szerepre jött és hozunk meg valaki magyart.

ójajj
Olvasó

Remélem, hogy még Taiwo is visszajön… Abeljanov 70 évesen is többet ért, mint ez a gyerek… Kész vicc…

JR.BENITEZ
Olvasó

Csak 69…

Názáleti Blájen
Olvasó

Ez mi???? Peringer? A másodosztályba is kevés ez a gyerek

Milivoj
Olvasó

Az a legszomorúbb, hogy ilyen magassággal, ilyen fizikummal, ha bármiben használható lenne, európai topbajnokságban játszana…, de se ütemérzéke, se egy begyakorolt dobása, se centermozgása, se labdaérzéke, semmije nincs…, az antikosárlabdázó megtestesítője, igazából a Tescoban kéne a magasabban lévő polcokat feltöltenie, bár, ha 10 centivel kisebb lenne, arra is alkalmatlan lenne

GaborZ
Olvasó

Hát Vidin mesternek adok egy fél évet…

pirosf
Olvasó

4 légiós+ a magyar Sylla.
Jó lesz ez.

YoWassupFam
Olvasó

Ez a Gyuri jól megváltozott kint lol… viccet félre tève sajnos ez a nagyon szomorú valóság. Nincs jobb egy top 4-es csapat számára a piacon. Akkora szakadékok/klikkek lesznek itt jövőre a tabellán, hogy öröm lesz nézni. RévAcet nem fogja tudni pótolni. Ahozz túl puha pöcs. Kipattintotta magát szépen, fizikuma nem lenne rossz de egy szerencsétlen anti-talentum. Mozgás koordinációja sose volt kiváló de a nagy kondizások után mégszarabb lett.

milanka487
Olvasó

Nagyon remélem nincs vége ezzel a magyar igazolásoknak.

YoWassupFam
Olvasó

Sajnos ennyi volt a magyar része a dolognak. Kész a mag, jöhetnek a légiósok. Amúgy szerintem nem vészes a helyzet a hazai viszonylatokhoz képest. Itthon meg lesz a 4 de a nemzetközi csúnya lehet. Borisz, Rudner, Pallai, Lukács, Peringer. 3at ebből már ismerünk , hogy mozognak Vidin rendszerében és panaszra okunk nem lehet, én is megkövetem magam és csak dicsérni tudom Rudnert is mert komoly melót nyomott le a rájátszásban. “Kannibál” lett picit és jól állt neki. Peringer is ha tökösebb, harciasabb lenne már kevésbé lenne ennyire keserű ez a pirula. Abban kell reménykedni, hogy Vidin képes lesz beépíteni a… Olvass tovább »

milanka487
Olvasó

De ez a ,,kész a magyar mag” fix? Nagyon csalódott lennék.

YoWassupFam
Olvasó

Magyar részről már csak belső posztost hoztunk volna. Mint làtjuk sajnos ez nem a Gyuri viszont így se volt olcsó. Többi pénz légiósba fog menni mert muszáj, egyszerűen ostobaság lenne matchelni a “felkapottabb” neveket. Somogyi igényeiből 2 Thomast hozol majdnem… más nincsen aki jobb lenne belső poszton. Külső poszton se lenne már nagyon kit hozni. Szerintem nincs ok csalódottnak lenni eddig a körülmények ismeretében.

milanka487
Olvasó

Ott lett volna például Omenaka…

HajráMagyarKosárlabda
Olvasó

Azt hallottam sokan bejelentkeztek érte, nem lepődnék meg ha bejelentenék hamarosan valahol…

milanka487
Olvasó

Milivoj nyugtass meg hogy jön még magyar…

Milivoj
Olvasó

Én màr nem tudom…, eddig ez downgrade csere…, a kilences rotációból (Rudit nem számítom, mert limitált a szerepe) marad hatos…, elvileg kell még magyar, de ettől a jóembertől eltekintettem volna, így viszont olyan 1-es és 5-ös légiós kell, aki amellett, hogy extra, 30-35 perceket tud játszani…, egyedül abban bízom, hogy Vidin mester tudja mi a megoldás

milanka487
Olvasó

Hát ha nem igazolunk még éppkézláb magyart, és nem ilyeneket, nagy gondok lesznek.

HajráMagyarKosárlabda
Olvasó

Nagyon kíváncsi lennék, hogy mennyit adott az Olaj ennek a szerencsétlennek.. Vidin meg talán tud valamit kezdeni vele de nem lesz egyszerű dolga. Nagyon kíváncsi leszek mert nem látszik nagy előrelépésnek Borisz és Peringer… a légiósokon múlik minden. Ami nem egy jó előjel mert ki tudja bejön vagy nem jön be. Jovanovicról van valami? Mert ha Ő marad (hozzáteszem szerintem extra) akkor már csak 3 légiós jön.. elmentek Délszláv vonalba vagy maradnak az amcsik?

Soós Sándor
Olvasó

Hű eddig 2 távozó helyett 2 fakéz ment a helyükre… Vidin már lehet megbánta a hosszabbítást 🙂

Milivoj
Olvasó

Keresem a szavakat…, ez egy bamba, lépegető exkavátor, aki ráadásul buta, mint segg…, ki a f@szom lát ebben az emberben bármit is, volt már itt, dupla nulla volt, most a Honvéd is lapátra tette, erre mi 2(!) évre idehozzuk…, esküszöm nála Arabo is többet ér, Taiwo meg egy Jokics hozzá képest.., még ha ő fizetne, hogy itt játsszon, akkor se kéne…, egyszerűen nem értem, használhatatlan az ember, részfeladatokra se képes, a 180 centis emberek leszedik előle a lepattanókat

bbzte
Olvasó

Biztos az Alba fizette, h oda menjen.

KisArany
Olvasó

Ahogyan a két Takács gyereket, hogy hozzánk jöjjenek!

bbzte
Olvasó

Mondjuk ez is igaz…

Milos
Olvasó

És ez a szerencsétlen fog majd milliókat keresni?
Ennyi erővel engem is leigazolhatnának.
Ennyit én is tudok, csak magas nem vagyok ennyire.
Kabaré. Gratulálok csippás Marci…….

szolnokbasket
Olvasó

Pfúúú, ez aztán a nagy húzás!
Miért nem Bobót építjúk be, vagy a 60 éves Berkicset vagy mit bánom én de pont ő kellet?!
Na jó, legalább magas…

Üvegtigris
Olvasó

Van jobb?Révészt egy párszor beforgatta azon az ominózus Bp-i mérkőzésen.

Spirithorse
Olvasó

Révészt Te is beforgattad volna….

Jon
Olvasó

Ugyanerre a Révészre írta valaki, hogy 2M körül keres? 🙂 És még most jönnek majd csak a 4 légiós szabály után elszabadult árak. 😀

Kissadam91
Olvasó

De akkor ezek után Tawares jön a Realból, Hernangomez meg a Panából vagy inkább Mirotic a Milánból?
Mert így akkor kurva sok pénznek kell maradnia légiósra, mert valahogy meg kellett győzni Vidint, hogy maradjon

redmiller
Olvasó

Nincs április elseje….

MemphisGrizzlies13
Olvasó

Azt mondtam bárki jön nem mondok rosszat. Most nehezen tudom megállni. Üdv aztán lesz ami lesz.

Bencur2021
Olvasó

Azt hozza mint Revesz, es jo magas.

higgadjle
Olvasó

Szegény Szolnok 😀

WestChampi
Olvasó

Vicc ez a szabály bammeg.

Artois
Olvasó

Ez egy hig fos eddig.
Nem igazan latom a koncepciot ebben, eddig messze a top 4-tol….

Dobey
Olvasó

Ejnye!!

efeli96
Olvasó

Valaki szóljon a vezetőségnek, hogy április elseje két hónapja volt.
Csősz és Pór teljesen elveszítette a józan eszét?
Érthetetlen, hogy Vidint milyen szakmai célokkal bírták maradásra.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés