Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Centert igazolt a Kaposvár

Fazekas Máté az új szerzemény.:

:

Fazekas Máté centerposztra érkezik a Kometa Kaposvári KK csapatához, ezzel szinte teljesen kialakult együttes magyar magja a 2023/2024-es szezonra.

A 210 centiméter magas Fazekas Máté 2000-ben született Győrben és már nagyon fiatalon, 2014-ben Németországba igazolt, ahol az Ulm csapatánál kosárlabdázott egészen 2021-ig, amikor is Kecskemétre szerződött.

Fazekas Máté korábban tagja volt az U16-os és az U18-as magyar válogatottnak is, illetve az utóbbi időszakban többször kapott meghívót a felnőtt magyar válogatott keretébe is. A klasszikus centerposzton bevethető játékos Kecskeméten már dolgozott együtt új vezetőedzőnkkel, Váradi Kornéllal és egy idényre szóló szerződést kötött a Kaposvárral, amelyben a 15-ös mezszámban fog játszani.

Érvényes szerződéssel rendelkezik a Kometa Kaposvári KK-val Halmai Dániel, Paár Márk, Puska Bence. Bogdán Benedek és a csapatkapitányuk, Krnjajszki Borisz pedig nem régiben hosszabbított. A felnőttkeret tagja maradt Hajduk Attila Dominik, Szőke Bálint és a „nagyokkal” készül majd az U20-as társulat oszlopos tagja, Fehérvári Csegő is. Jó hír, hogy Hendlein Roland is marad a csapatnál.

A jelenlegi játékoskeret: Krnjajszki Borisz, Halmai Dániel, Derek Jackson, Paár Márk, Remy Abell, Puska Bence, Szőke Bálint, Bogdán Benedek, Yake Matthew, Fehérvári Csegő, Milos Koprivica, Fazekas Máté, Hajduk Attila Dominik.

22 hozzászólás

22
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
7 Comment threads
15 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
10 Comment authors
neszojjabeleHajraKaposKaposbasketKKK72Hagyadmár... Recent comment authors
HajraKapos
Olvasó

delfinek.hu
“Fazekas Máté aláírt – SZINTE kész a magyar mag”
Akár gondolhatunk Antalics bejelentésére is, bár egyébként az oldalon a csapat résznél szerepel a neve.

Kováts Imre
Olvasó

Megköszönném, ha ide írnád azt az oldalt, ahol a játékoskeretben szerepel Antalics Dániel. A “szinte kész a magyar mag” tudósításokban én nem találtam a nevét. Sőt a szerződéssel rendelkező játékosok felsorolásánál sem.

neszojjabele
Olvasó

Amit nemir meg a bb az nem letezik

HajraKapos
Olvasó
KKK72
Olvasó

Hát sok maradandót nem alkotott Kecskeméten , de volt már hasonló igazolásunk és nálunk jól teljesített és sajnáltuk, hogy következő idényben a zetét választotta.
Antalics nálam is nagy kérdőjel hogy miért is nem szerepel a neve a keretben ? Csak nem Ő lesz Szili II. ide nem kell máshol meg majd megmutatja mit vesztettünk.

KPSVRKK
Olvasó

Üdv nálunk Máté, adj bele mindent!

A magyar magunk, ahol Borisz képviseli a tapasztalatot, finoman szólva is rendkívül rutintalan. Direkt nem írom, h gyenge, de ebben a szezonban komolyan előre kell lépniük,nemcsak támadásban és védekezésben, de fizikalitásban is.
A negyedik 4 es posztos légiósnak nagyon erősnek kell lennie. Ha a 4 közül csak egy is betli, azonnali csere kell, mert nagyon nagy bajban leszünk.
Örülnék, ha korrekt módon hallhatnám az idei szezonra kitűzött célt.
Szerintem ez a biztos bentmaradás.
Ui Amúgy a posztján válogatott Antalics Danival mi újság? Ugye nem engedtük el?!
Roli sport akármi lesz, őőő ’tiszteletbeli’?

Hagyadmár...
Olvasó

Játszanak a fiatalok, ne essünk ki. Ebben a keretben más nagyon nem lesz szerintem.

KPSVRKK
Olvasó

Kb ennyi.
Csak ezt jó lenne ha hivatalosan is elmondanák h nem menjen a fikázás év közben. Mert ez a rájátszástól messze van és ha azért ül valaki a lelátón h a 8at várja akkor csak a fiatalok szapulása marad.

Hagyadmár...
Olvasó

Teljesen igazad van, ha ezt nem mondják ki novemberbe már háborogni fog mindenki, fejeket követelve.

Kováts Imre
Olvasó

Néhány nappal ezen az oldalon is hiányoltam, hogy nem tudni, milyen koncepció mentén építjük a csapatot. Egészen más szemmel szurkolunk, ha tudjuk mi a vezető edző vállalása. Akkor jöttek a mínuszok. Örülök, hogy mások is így látják. Játszanak a fiatalok? Az eddigi igazolások nem erre engednek következtetni. Antalics Dániel hiánya nagy botrányt fog okozni. Ha tévedésből nem szerepel a játékoskeretben, akkor már módosították volna.

HajraKapos
Olvasó

Botrányt? 🙂 Azt azért megnézném. Kicsit túlzásnak érzem ezt a kijelentést.

Kováts Imre
Olvasó

Center poszton az elmúlt negyven évben nem volt Antalicshoz hasonló tehetséges kaposvári játékos. Nem véletlenül kötött az U18-as válogatott meghatározó játékosával szerződést néhány héttel ezelőtt a Kft ügyvezetője, Puska Zoltán. Számomra botrányos lenne, ha az ügyben egyetlen döntéshozó Puska túladott volna rajta.

Kaposbasket
Olvasó

A kitűzött célt elárulták már, na nem publikusan, nagy célközönség előtt, mondjuk a hivatalos honlapon, ott csak homályos utalások voltak a nagy semmire pl. Váradi bemutatkozó videójában.
Viszont a nyár eleji városi beszámolóban ott szerepelt, hogy 100% prémium jár a 13. helyért és az átlag 800 nézőért. Ebből mindent érteni lehet.

Kováts Imre
Olvasó

Nagyon jó, de csak a pontosság kedvéért: 9-12. hely, 100%; 700-899 fő, 100%. Megjegyzem a hivatkozott beszámolóban Puska a 5-10. helyre “vállalkozott”.

Kováts Imre
Olvasó

Mi nem tetszik? Vagy csakazétis IQ!

Kováts Imre
Olvasó

Azonnal megkaparom magamat. Hallottam már Fazekasról, de nem akartam hinni a mendemondának. Kecskeméten gyakorlatilag nem volt értékelhető teljesítménye. 23 éves.
Azt nem tudom, hogy a szerződéssel rendelkező, U18-as Antalics Dániel véletlenül vagy “készakarva” (valamit elhallgatva) maradt ki a “magyar mag” felsorolásából? Mit jelent az a homályos közlés, hogy ” Jó hír, hogy Hendlein Roland is marad a csapatnál”, miközben nem szerepel a játékoskeretben?

KKK72
Olvasó

Lehet, hogy Antalicsnál apuka kavar a háttérben ? Már múlt szezonban volt csörtéje a vezetőséggel úgy tudom !

Kaposkosár KKK
Olvasó

Üdv Kaposvárott
Hajrá KKKK!

Marillion
Olvasó

A magassága kiváló…ezt még összegyúrja majd az idő a képzettséggel…reméljük ebből egy jó és rutinos center kerekedik majd ki akire a válogatottnak is szüksége lesz! Ezen a poszton úgy álltalában amúgy is gondban vagyunk! Sok sikert Kaposváron és a Kaposvárnak is!

Kováts Imre
Olvasó

Ha lenne benne perspektíva (fantázia, tehetség, stb), akkor Kecskemét nem engedte volna el (ebben is az Ivkovicsnak a keze van benne).

Cibuláre Bucimbunga
Olvasó

Isten hozott Máté! Máris szeretünk!! Mindent bele!!! HAJRÁ KAPOSVÁR !!!!

Kováts Imre
Olvasó

Csongor, még nem tudod, hogy kit fogsz szeretni! Nézd meg a kecskeméti szereplését: hunbasket.hu oldalon. Azt miért nem kérdezed meg, hogy a szerződéssel rendelkező, U18-as Antalics Dániel miért nincs a játékoskeretben?

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés