Connect with us
Hirdetés

B-csoport

Ceglédi KE – HÜBNER-Nyíregyháza BS

A Hepp Kupa négyes döntőjébe jutás a cél.

Ceglédi KE - HÜBNER-Nyíregyháza BS

Hepp Kupa, 5. forduló
Szolnok, Tiszaligeti Sportcsarnok, szerda, 19:00
V.: Fodor A., Gál J., Menyhárt F.

Cegléd: Tóth - Fekete - Mészáros - Csákvári - Kovács.

Nyíregyháza: Ubilla - Bus - Bazsó - Mokánszki - Tóth.

A Hepp Kupa 5. fordulójában találkozik a Zöld-csoport második helyén álló Cegléd és a Piros-csoportot vezető Nyíregyháza csapata. A tét a négyes döntőbe jutás.

Siska János, a HÜBNER-Nyíregyháza BS vezetőedzője: Pécsre már a szombati nap elutaztunk, pontosan azért, hogy pihentebben legyenek a srácok a vasárnapi mérkőzésen és olyan ritmust tudjunk játszani, amit mi szeretnénk és többet tudjam pihentetni a kulcsjátékosokat, amit meg is tudtunk oldani, hiszen nagy különbséggel nyertünk. Nyilván benne van még a csapatban az utazás, de ezzel nem foglalkozunk, a rehabilitáció megvolt, azóta már edzettünk egyet. A Cegléd a Zöld-csoport második helyén áll, két veresége van idáig. Egy nagyon jó szerkezetű gárdáról van szó, amely hazai pályán még veretlen. Van magasemberük, a külső posztos kosarasaik jól játszanak, remekül dobják a távoliakat, úgyhogy egy kemény mérkőzésre számítunk és úgy is készülünk, de természetesen mindenképpen nyerni szeretnénk, ami nem lesz egyszerű, ez biztos. Ugyanazzal a kerettel tudunk játszani, amellyel Pécsre elutaztunk, nincs sérültünk.

Honti Viktor, a Ceglédi KE vezetőedzője: Az egy jó előjel, hogy hazai pályán még veretlenek vagyunk idén. Nagyon örülünk, hogy a Nyíregyházát kaptuk, mivel egy nagyon erős csapatról van szó, amely vezeti a Piros-csoportot, ráadásul játékosállományban is kiemelkedő. Minden posztra extra kosarasaik vannak, nagyon szeretnénk ellenük felmérni, hogy mire vagyunk képesek. Vannak kisebb problémáink, de minden bizonnyal teljes kerettel tudunk kiállni.

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés