Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Carlton Guyton: Meglátásom szerint a DEAC és az Alba is hasonló erőkből áll

Két meccset is játszanak egymással két nap alatt a csapatok.:

:

Több elmaradó találkozó és házon belüli edzőmérkőzés után a hétvégén az Alba Fehérvárhoz utazik a DEAC férfi kosárlabdacsapata. Kovács Adrián legénysége a felkészülés során először mérheti össze tudását ismeretlen ellenféllel szemben. A tervek szerint a két gárda pénteken és szombaton is összecsap egymással – írja a kosarlabda.deac.hu.

Nem éppen úgy alakult az előszezon a DEAC kosarasai számára, ahogyan azt előzetesen elképzelték. Az eredeti menetrend szerint Polyákéknak négy lejátszott mérkőzéssel a hátuk mögött kellett volna Székesfehérvárra érkezniük, azonban egészségügyi okokból kifolyólag ezekből egyet sem lehetett megrendezni. Az előttünk álló hétvégén viszont megtörni látszik az átok, hiszen jelen állás szerint semmi akadálya annak, hogy a csapatok pályára lépjenek, először péntek, majd szombat délután az Alba Regia Sportcsarnokban. Ezzel kapcsolatban – nem véletlenül – az Albától érkező hátvédet, Carlton Guytont kérdezte az oldal.

Rendhagyó alapozás ez az idei mindenki számára, hiszen már szeptember közepe van, és még mindig csak egymás közt tudtuk felmérni, hogy hol tartunk. Játékostársaim nevében is mondhatom, hogy ki vagyunk már éhezve a kemény csatákra, örülünk, hogy végre játszhatunk. Meglátásom szerint a DEAC és az Alba is hasonló erőkből áll,  így mindkét csapat sokat profitálhat majd a találkozókból.

A hétvége programja:

09. 11. 17:00 Alba Fehérvár – DEAC  (Alba Regia Sportcsarnok, zárt kapus)
09. 12. 15:00 Alba Fehérvár – DEAC  (Alba Regia Sportcsarnok, zárt kapus)

Fotó: kosarlabda.deac.hu

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés