Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Carlton Guyton: a DEAC a megfelelő választás számomra

A hajdúságiak friss szerzeménye sikereket vár a következő szezontól.



:

:

HIRDETÉS

A napokban jelentette be a DEAC, hogy a következő szezonban a gárda harmadik légiósa az Albában is megforduló Carlton Guyton lesz. Az amerikai hátvéd a klub honlapjának adott interjút, melyben elmondta, hogy mi döntött a váltás mellett:

– Az egész egy kellemes beszélgetéssel kezdődött a csapat vezetőedzőjével, Kovács Adriánnal, aki imponáló terveket vázolt fel számomra. A döntésemet tovább könnyítette, hogy több játékossal baráti kapcsolatot ápolok, Stefannal, Tóth Ádámmal és Molnár Marcival már régebb óta ismerjük egymást. Összességében úgy éreztem, hogy a DEAC a megfelelő választás számomra.

A kosaras arra is kitért, hogy sikereket szeretne elérni Debrecenben.

– Az előző szezon félbeszakadása előtt kiválóan szerepelt a Debrecen, ezt a formát és mentalitást kellene átmentenünk októberre. Ami engem illet, minden tőlem telhetőt meg fogok tenni azért, hogy a csapat elérhesse kitűzött céljait – mondta, majd üzent a szurkolóknak is. – Nagyon várom a találkozást, hiszen csupa jót hallottam a klub drukkereiről. Remélem, hogy a kezdetektől ott lehetnek majd mellettünk a csarnokban, hiszen óriási szükségünk van rájuk!

Fotó: hunbasket.hu

HIRDETÉS
6 hozzászólás

6
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
4 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
PbaskMAFCdrukkerAranyalbaVadkakasmoldi56 Recent comment authors
Pbask
Olvasó

Szerintem Debrecen lesz pár év múlva a régi Szolnok.

Aranyalba
Olvasó

Mitől ápol barati kapcsolatot Tóth Ádámmal ?

moldi56
Olvasó

Mi ez a nagy Kánaán Debrecenben,hogy mindenki ide akar igazolni?

Vadkakas
Olvasó

$$$$

törrögszultán
Olvasó

Debrecenben szurkolók? Jó helyen vagy, biztos?

MAFCdrukker
Olvasó

Bár bizonyos szinten igazad van, nem elegáns ilyet kiírni szerintem. Egyrészt az amerikai viszonyokhoz képest nagyjából a Zöld csoportig minden csapatnak jó a szurkolótábora. Másrészt fejlődik a DEAC tábora is, tény, hogy a kisebbek közé tartozik, de ott is van keménymag, aki támogatja a csapatot. Harmadrészt minden friss igazolásnak ilyesmiket “kell” nyilatkoznia, senki nem kezdi azzal, hogy “remélem, miattam többen fognak meccsre járni, és nem egy szar színház lesz a csarnokunk”.

HIRDETÉS

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Legfrissebb

Hirdetés

Hírek

Hirdetés

Facebook