Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Carev Aleksej is marad Oroszlányon

Újabb bejelentés.:

:

Újabb játékos marad az MVM-OSE Lions kötelékében a következő szezonban is, ugyanis Carev Aleksej hosszabbított a klubbal.

A piros-feketék Facebook oldalának bejegyzése szerint a játékos előtt nem volt ismeretlen terep a hazai bajnokság, régebb óta játszik Magyarországon. Tavalyi csatlakozásakor úgy gondolta, a hőn áhított változás és az újrakezdés ideális feltételeit Oroszlány képes számára megteremteni. Maradása arra enged következtetni, hogy tervének megvalósulása jó úton jár, amit az előtte álló szezon lehetősége tovább fokozhat.

7 hozzászólás

7
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
6 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
fekete_listaFergetegOroszlanyi Banyaszejjha Recent comment authors
ejjha
Olvasó

Múltkor mintha arról lett volna szó, hogy az edzőt még keresik és az edzőtől várják a csapat összeállítását. Sorjában jönnek a nevek, de edzőről hír még nincs. Vagy van már, csak elfelejtik bejelenteni vagy pedig nincs és az egyesület elkezdte megkötni a szerződéseket, ezzel is megkötve a majdani edző kezét.

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

Elméletileg megvan az edző. Sorban jönnek a bejelentések, gyanítom, hogy napokon belül őt is bemutatják.

Fergeteg
Olvasó

Valószínűleg akiket eddig bejelentettek már megvolt a szerződésük eddig is a következő szezonra. Pl. Két vagy több éves szerződés, szezon közben hosszabbítás stb.

fekete_lista
Olvasó

Jobb, ha Feri igazol, mint az új csávó

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

Nem hiszem, hogy szurkolói körökben bárki tudná, hogy hogy fog igazolni, milyen kapcsolatokkal rendelkezik, és hogy egyáltalán mivel foglalkozott az “új csávó” az elmúlt három évben. Olvastam a sorcserés kommented is, érdekelne, hogy mire alapozod? Ennyire mélyen követted három éve a szlovén bajnokságot, meg az ABA 2-t?

Ne érts félre, én is szkeptikus vagyok, de az voltam akkor is, amikor teljesen váratlanul leigazoltuk Sebát.

fekete_lista
Olvasó

Nem követtem, nem vagyok profi a felsoroltakban. Akire én gondolok, őt Te is ismered. Most persze mindenki nevet akar, de azért megvárom a sluszpoént (;

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

Magyarországon nem ismert edzőnk lesz – ha igazak a pletykák.

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés