Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Cakarun: csak az lebeg a szemem előtt, hogy mindent megnyerjek

A szolnoki szurkolókat is méltatta a horvát magasember.:

:

HIRDETÉS

A szlovén Sixt Primorska együttesétől érkezett Szolnokra a 204 cm-es Marjan Cakarun, aki előző klubjával két év alatt hat címet is nyert, eközben megfordult az Adria Ligában is, sőt, a spanyol élvonalban is pályára léphetett korábban. A horvát magasember a BB1.hu-nak beszélt arról, hogy miért igazolt Magyarországra, milyennek tartja a bajnokságot, de kitért arra is, hogy mik a gárda céljai a szezonban.

– A szerződésemben benne volt, hogy ha úgy van, távozhatok a Primorskától. A Szolnok hívott és szinte azonnal megegyeztünk egy nap alatt. Nagyon jól érzem magam Magyarországon. Ez az első, hogy itt pattogtatok, eddig horvát és szlovén csapatokban játszottam, illetve volt egy spanyolországi kitérőm. Véleményem szerint a bajnokság remek szintet képvisel és ahogy hallom, évről-évre erősödik – mondta, majd kitért a szezonbeli célokra is. – Mint minden profi kosarasnak, nekem is csak az lebeg a szemem előtt, hogy mindent megnyerjek, amit csak tudok. Így vagyok ezzel most is.

A szezon közben kinevezett új vezetőedző, Gasper Potocnik már láthatta korábban, hogy mire képes Cakarun.

– Szlovéniában játszottam pár meccset Potocnik ellen, de személyesen nem ismertem eddig. A csapaton belüli kémia nagyon jó, annak ellenére is, hogy több változás is volt év közben. Úgy gondolom, hogy jó keretünk van. Ha kicsit szerencsésebbek vagyunk a sérülésekkel, akkor fényes jövő áll előttünk.

Az eddig hét meccsen 16.7 pontot, 6.2 lepattanót és 27.1 VAL-t átlagoló játékos elmondta, hogy Szolnokon nem az öltözőben kell a leghangosabb embert keresni.

Nincs kimondottan egy “leghangosabb személy” az öltözőben, de abban biztos vagyok, hogy nekünk vannak a legjobb, leghangosabb szurkolóink!

fotó: olajofficial.hu

HIRDETÉS
20 hozzászólás

20
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
9 Comment threads
11 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
12 Comment authors
Modus operandiderrylmakelovenotwar69Bossesyldd Recent comment authors
Modus operandi
Olvasó

Nagyon kedvelem. Szimpatikus és minőségi játékos.

makelovenotwar69
Olvasó

Mint ahogy Milo, úgy Cakarun is a (kevés) kedvenc légiósaim közé tartozik, bár az utóbbit még kevés alkalommal láthattuk.
A Jó értelemben vett (!!) harcossága, a küzdőszelleme és az hogy nem ismer vesztett labdát, példaértékű.

ldd
Olvasó

Kedves Marjam!
Téged csúnyán átkurtak…

moldi56
Olvasó

Mivel is?

Üvegtigris
Olvasó

Szülinapra föl kéne idézni a multat.Most komolyan eggy kis összefogás kéne és rölpüljön az a pénztárgép szallag.

moldi56
Olvasó

Volt idő,amikor az ellenfél már akkor veszített amikor kijött melegíteni,mert meglátta milyen atmoszféra fogadja.Volt olyan délszláv edző aki azt mondta nem gondolta volna hogy ilyen szurkolótábor van Szolnokon.Hát…sajnos most már nem így van és akkor finoman fogalmazok.

Zsarkov
Olvasó

Jaja…, még Tojásék idejében…, a bemutatásnál bokáig ért a pénztárgép szalag meg a konfetti…, mindenki felállt és 3 ezren ordították, hogy HAJRÁ OLAJ!

nyolcmegnyolc
Olvasó

Gizi néni puszikat dobált, a többiek takarítottsk.

Zsarkov
Olvasó

Gizi néni nagyobb sztár volt, mint ma egy-két játékos 🤣

Olajheart
Olvasó

A konfettit napokig szedtük magunkról 😁

Olajheart
Olvasó

És ha nem mentél csarnok nyitásra nem volt jó helyed.. Anyukám mindig veszekedett velem hova megyek olyan korán 😀 gyerekként ezeket átélni megpecsételte a sorsom 😊 Olaj forever

Bossesy
Olvasó

Volt hogy szombat délután fél 3 kor álltam be a csarnok előtti sorba, pedig csak 6 kor kezdődött a meccs. És így sem voltam benne az első százban. Ha jött a Honvéd/ZTE/Körmend, akkor tutira összegyűlt már annyi ember ajtónyitáskor, hogy kétharmadig megteltek a lelátók és akkor még volt egy óra az ifimeccsig, majd még onnantól másfél óra a nagy meccs. Az biztos, hogy fantasztikus hangulat volt! De akkor még olyanok voltak az ellenfelek is, mint Dzunic, Adderley, Kuzmin, Dávid, Mészáros Zalán, Gulyás Robi, Bencze, Zsebe, Edmondson, Sedmak, Pavlovic, Bodrogi, Németh Isti, nálunk meg Berkics, Tyubin, később Alexe, Ivkovic, a Mérész… Olvass tovább »

Üvegtigris
Olvasó

Cipőnyikorgás helyesen!!😀😀😀👌

Kareem Abdul-Jabbar
Olvasó

Marijan Čakarun … super igrač !!!

ldd
Olvasó

Warum?

Kareem Abdul-Jabbar
Olvasó

das ist keine Frage

derryl
Olvasó

Marijan Cakarun! Szuper játékos vagy! Én sem tudok szerbül, de ennyit még megértek!

Üvegtigris
Olvasó

Ose szurkolók szerintem a legjobbak mi már sajnos kezdünk átmenni színházasdiba ha megy ottvagyunk ha nem cipőnyikorság.Sajnos ez az igasság.

szolnokbasket
Olvasó

Nekem tetszik a játéka, még úgy is ha nem az eredeti posztján játszik.
Már most aláíratnék vele a következő szezonra.

Olajheart
Olvasó

Én is aláíratnék..

HIRDETÉS


Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Legfrissebb

Hirdetés

Hírek

Hirdetés

Facebook