Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

“Büszkék lehetnek rá Kaposváron, hogy ilyen szívvel rendelkező hazai nevelésű játékosuk van!”

Közleményt adott ki az Egis Körmend.:

:

Az Egis Körmend közleményben tájékoztatta szurkolóit a csapat jelenlegi helyzetéről, ahol kitértek Takács Kristóf és Paár Márk tárgyalásaira, valamint beszámoltak arról, hogy ki az aki marad és kivel folytatnak még egyeztetéseket. A csapat közleményét változtatások nélkül közöljük nektek.

Fotó: Bálizs Zsuzsa

Tisztelt Szurkolóink!

Szeretnénk benneteket tájékoztatni az elmúlt hetek történéseiről.

A szezon végeztével és természetesen már annak befejezése előtt is azon dolgoztunk, hogy korrekt módon le tudjuk zárni az elmúlt évadot és elkezdjük kialakítani a következőt. A klub stabilizálása az első feladat, ez folyamatban van. A következő, vagy ezzel talán párhuzamos feladat, a magyar mag kialakítása. Végül az edző kiválasztása lesz főszerepben, aki majd a légiósok kiválasztásán fog dolgozni.

Durázi Krisztofernek, Kiss Mátyásnak, Herczeg Kristófnak, Geröly Mártonnak, valamint Schmera Gergelynek élő szerződése van klubunkkal. Doktor Péterrel folyamatosan egyeztetünk, természetesen szeretnénk, hogy maradjon, és jövőre is minket erősítsen. Pozitívak vagyunk a közös folytatással és a megállapodással kapcsolatban. Ferencz Csaba, a csapat kapitánya rövid határidőn belül választ ad a folytatással kapcsolatban. Pozitív válasz esetén vele is meg fogunk állapodni, nagy szükségünk van rá.

Mivel Takács Kristóf máshol folytatja pályafutását, ezért mindenképp szerettünk volna egy fiatal magyar játékost igazolni. Amint Kristóf közölte döntését, el is kezdtük a tárgyalásokat Paár Márkkal. Ez már nem titok, hiszen Márk is megemlítette, hogy több csapat is szerette volna megszerezni, közülük is kiemelve a Körmendet. A tárgyalásokban Ferencz Csabának fontos szerepe volt, hiszen Márk sokszor elmondta, hogy Fepu a példaképe. Nem csak a játéka, hanem a körmendi csapat iránt érzett szeretete miatt is, ezért is álltunk közel a megállapodáshoz.

A tárgyalássorozat végén Márk úgy döntött, hogy nevelőegyesületét választja, amit mi nagyon tisztelünk és becsülünk benne, hiszen a nehéz helyzetben lévő klubja mellett döntött. Büszkék lehetnek rá Kaposváron, hogy ilyen szívvel rendelkező hazai nevelésű játékosuk van! A kaposvári csapatnak ezúton is sok sikert kívánunk a feljutásban vívott harcukhoz! A kis- vagy kisebb költségvetésű csapatoknak, akik nem engedhetnek meg maguknak drága játékosokat, nagyon fontos az, hogy ilyen klubhűséggel megáldott játékosokkal rendelkezzenek. Ezzel mi is így vagyunk. Most még inkább meg kell adnunk a bizalmat és támogatást saját nevelésű játékosainknak.

A mai nehéz gazdasági helyzetben is mindent megteszünk azért, hogy a körmendi kosárlabda tovább éljen. Nagyon sokat dolgozunk azért, hogy az a bizonyos hajó továbbra is fennmaradjon a vízen. Tisztelettel kérjük azokat, akik lékeket szeretnének ütni ebbe a hajóba, fejezzék be ezen törekvéseiket! Ezt mindenki értse úgy, ahogy szeretné.

Ahogyan az ankéton is megígértük, tájékoztatni fogunk benneteket a folyamatokról, illetve megállapodásokról – zárta sorait a klub.

16 hozzászólás

16
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
8 Comment threads
8 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
13 Comment authors
Nixi13HoppácskaMTE1975Csippaalbc Recent comment authors
Nixi13
Olvasó

Ahogy hallani lehet vannak bajok Körmenden nem is kicsik nagyon kíváncsian várom hogy Dokit meg tudják e tartani hiába kedvezőek vele kapcsolatban a tárgyalások gondolom jövőre megint nem az alsó házban akar játszani az esetleges bennmaradás miatt!!! Az ember ha reálisan nézi a Körmendet akkor van egy Durazi aki felfelé lóg ki a magyarok közül egy jò kiegészítő Doktor és sajnos már majdnem vissza vonult Fepu ha valaki ebből a hármasból megsérül amit 2023-ad idényben látni lehetett bőven akkor maximum mar csak Smera van és ennyi mondjuk azt ez így elég necces lesz és akkor még a külföldi játékosokròl nem… Olvass tovább »

Born2Ball
Olvasó

Amennyiben az átigazolási pletykák is beteljesülnek és minden hasonlóan marad Körmenden, mint eddig, akkor jó esély van rá, hogy ők lesznek a kiesők jövőre.
Bár már az is érdekes, hogy ilyen anyagi háttér mellett elindulhatnak A-csoportban.

albc
Olvasó

Arra legyenek büszkék, ahol vannak. A helyükön. 🙂

Hoppácska
Olvasó

…és a helyesírásukra, mert nekik az is hibátlan. “hazakullugó” 😀

albc
Olvasó

Soha nem írtam ilyet olvasástudatlanka.

Born2Ball
Olvasó

Az elmúlt évek vezetői tevékenységét elnézve, inkább azon dolgoznak Körmenden, hogy az a bizonyos hajó elsüllyedjen.

Jon
Olvasó

A körmendi hagyományokhoz méltó nyilatkozat, ami az utóbbi éveket illeti.
Legtöbben van valami ciki, amatőr dolog. Ebben a “Tisztelettel kérjük…mindenki értse úgy, ahogy szeretné.” rész.
Ezen megint mindenki csak csóválhatja a fejét. Ez a burkolt utalgatás, mutogatás, állandóan másban való hibakeresés szerintem nem méltó egy profi klubhoz.

skarpskytt
Olvasó

Kár azért az egy mondatért, azon kívül nagyon korrekt.

gondnok
Olvasó

Sajnos teljesen jogos az a mondat..

Bikiki
Olvasó

Putesz… ezt is elintézte hogy ne menjen Körmendre! Azt nem tudom, hogy miért nem hangoztatja azt ha ő nyeri a választásokat ott, akkor nb2 es kosárlabda lesz Körmenden!✌????

Csippa
Olvasó

Most ezt nem értem, ezek szerint putesznek bármit megér, h polgármester lehessen vagy mire célzol?

Kormend3
Olvasó

Edző kiválasztása?tehát Tatu lapát ezek szerint
Én sajnálnám. Több van benne szerintem

Madison
Olvasó

Abszolút egyetértek!

MTE1975
Olvasó

Nem most kellett volna lapátra tenni , sokkal korábban, sőt ha lett volna önkritikája akkor az ugribugri kollégájával együtt sokkal korábban leléptek volna.Egy év se kellett korában az utánpótlásban okoztak hatalmas károkat most sikerült a felnőt csapatnál is.

gondnok
Olvasó

Korrekt tájékoztatás a klub részéről,köszönjük.
MTE!❤️????

szombathelyiasszonykorus
Olvasó

Britt tudósok megállapították, hogy Durázit kivásárolta az Alba és a Szolnok, felesbe 😀

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés