Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Budimir szerint nem sokan számítottak a bronzérmükre

A horvát bedobó várhatóan a következő napokban fog tárgyalni a folytatásról.:

:

Szerdán eldőlt a bajnoki bronzérem sorsa, miután másodjára is legyőzte a Pécsi VSK-VEOLIA csapata a Szolnoki Olaj KK-t. Némileg talán meglepetés-eredménynek számít, hogy a baranyaiak zártak a harmadik helyen, ha viszont figyelembe vesszük a megfogyatkozott szolnoki csapat keretét, illetve Csirke Ferenc csapatának utóbbi időben nyújtott formáját, akkor mondhatjuk, hogy teljesen megérdemelt a PVSK 2-0-s sikere a Tisza-partiak ellen.

– Én számítottam rá előzetesen, hogy képesek leszünk oda-vissza legyőzni a Szolnokot – mondta Veljko Budimir, a PVSK csapatkapitánya a BB1.hu-nak. – Nyilván, ha a szolnokiak teljes kerettel tudnak kiállni, akkor ez nehezebb feladat lett volna. Hiányzott tőlük öt játékos, és így csak négy felnőtt emberük maradt a szezon végére. Kénytelenek voltak a fiatalabbaknak több lehetőséget biztosítani. Ha így nézzük a párharcot, akkor nem volt túl nehéz feladatunk. A szezon előtti célunk az volt, hogy bejussunk az első öt közé. Ezt szerencsére sikerült túlszárnyalnunk, amire úgy gondolom, hogy nagyon kevesen számítottak. Nagy eredménynek számít ez a mostani a klub életében. Meg is ünnepeltük a csapattal a mérkőzést követően.

Budimir, bronzéremmel a nyakában (fotó: pvsk-panthers.hu)

Hamarosan az is eldőlhet, hogy elkezdi-e zsinórban a hetedik szezonját Pécsen a horvát bedobó.

– Minden bizonnyal a következő napokban fogunk tárgyalni az új szerződésről, és aztán döntök a folytatásról – mondta szűkszavúan Budimir.

7 hozzászólás

7
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
6 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
OlajheartbányászKoopsMexx92Kalok Kevin Recent comment authors
Olajheart
Olvasó

Sanyiii de bírtalak akkor is mikor nálunk játszottál! Gratulálok bronz éremhez!

bányász
Vendég
bányász

Grat a Pècsnek! Demeter Attilát pedig szeretettel üdvözöljük Oroszlányon!

Koops
Olvasó

Csodálatos és szép perceket okoztatok nekünk pécsi lakosoknak ezzel a bronzéremmel! Nagyon reméljük, hogy jövőre is itt leszel nálunk Budimir és újra ehhez hasonló vagy jobb eredményt hoztok el számunkra!
Hajrá Pvsk!

Mexx92
Olvasó

Ostani ovdje, ne idi nikuda. Trebas nasa Capitano! Ajde Veljko! Ovo je tvoj drugi domovino! 🙂

Kalok Kevin
Vendég
Kalok Kevin

Igen hallitam az ünneplésről állitolag Csirke Ferivel erre a számra múlattak nagyon durván mulattak 😀 https://www.youtube.com/watch?v=gILkXp6XZdM&list=RDMMgILkXp6XZdM&start_radio=1

CSAKaPÉCS
Olvasó

Nagyon reméljük, hogy Veljko marad még jövőre is a csapatban!Ha elkapják a fonalat,Budimir+Ciro, nem könnyű megállítani Őket! 🙂

szolnokbasket
Olvasó

Ők együtt valóban nagyot alkottak ebben a szezonban!Ha még az életkorukra is figyelemmel vagyunk, akkor mondhatom, hogy klasszisok!
Gratuláció nekik, és persze ne feledjük a Pongó-Taylor kettőst sem!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés