Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Budimir közel tíz év után tér vissza a nemzetközi porondra

A horvát bedobónak voltak megkeresései a magyar bajnokságon kívülről, de nem volt kérdés, hogy a PVSK-t választja.:

:

Mint ismert, nemrég meghosszabbította szerződését Veljko Budimir és a PVSK, így zsinórban hetedik szezonját fogja megkezdeni a bedobó a baranyaiaknál. A horvát játékos honlapunknak elárulta, hogy könnyű volt a döntést meghoznia.

– Minden évben ugyanaz a helyzet áll elő, először mindig a Péccsel kezdek el tárgyalni a folytatásról – mondta Veljko Budimir a BB1.hu-nak. – Mindig az első helyre teszem a pécsieket, hiszen nagyon jó kapcsolatom van a klub menedzsmentjével és a vezetőedzőnkkel is. Emiatt nem volt kérdés a maradásom, könnyű döntés volt. Voltak más megkereséseim is egyébként, de főként Magyarországon kívülről.

A PVSK a bajnokságban elért harmadik helyével kivívta magának azt a lehetőséget is, hogy a FIBA Europe Cupban is megmutathassa magát. A pécsiek ennek megfelelően próbálják a keretüket kialakítani.

– Régen volt már, amikor utoljára nemzetközi meccsen léphettem pályára – folytatta a játékos. – Talán 8-9 éve volt lehetőségem rá, amikor még a Szolnokot erősítettem. Azóta csak a hazai bajnokságban játszottam. Azóta sok idő eltelt, így érdekes lesz újra felvenni a ritmust, hiszen sokat fogunk Magyarországon kívülre is utazni. Sűrűbb lesz a menetrend. Mivel még nincsen kész a keretünk, így nehéz megmondanom, hogy mit várok ettől a sorozattól, de biztos vagyok abban, hogy ütőképes csapatunk lesz.

Fotó: hunbasket.hu

1 Hozzászólás

1
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
apasas Recent comment authors
apasas
Olvasó

Szerencsére azért még akad olyan légiós, aki nem egy-egy évre marad a csapatoknál….Respect?

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés