Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Budapesti Honvéd Sportegyesület – Zalakerámia ZTE KK

Visszavágna a hazai vereségért a ZTE.

Budapesti Honvéd Sportegyesület - Zalakerámia ZTE KK

Bajnokság, 26. forduló
Budapest, Ludovika Aréna, szombat 18:00
Játékvezetők: Cziffra Csaba Zsolt, JAKAB László Imre, Major Ádám (Schäffer Béla Róbert)

Budapesti Honvéd Sportegyesület: Simon - Brown - Hajdu - Henry - Peringer.

Zalakerámia ZTE KK: Paige - Hicks - Szalay - Ikpe - Tóth.

Az alapszakasz utolsó fordulójához érkezett a bajnokság, a 26.fordulóban a Honvéd a Zalaegerszeg csapatát fogadja. A Honvéd egy óriási győzelmet szerzett a múlt héten a DEAC ellen, amivel még versenyben vannak a legjobb 8 közé jutásért. A ZTE már biztosan ott lesz a Playoffban.

Zlatko Jovanovic, Budapesti Honvéd Sportegyesület: “Ha a szezon előtt valaki azt mondja, hogy az alapszakasz utolsó fordulójában még a Playoffba kerülésért játszhatunk, azt már akkor elfogadtam volna. Jó pozícióban vagyunk, büszke vagyok a csapatomra és arra, hogy idáig jutottunk. Az utolsó körben mindent meg fogunk tenni azért, hogy megszerezzük a győzelmet. Ha ez elég lesz a nyolcba jutáshoz, akkor annak örülni fogunk, ha nem, akkor sem történt semmi rossz, hiszen már megmutattuk, hogy egy kiváló csapat vagyunk. A ZTE egy nagyon jó gárda, biztosan nem lesz könnyű mérkőzés. Bármi is történjen, elégedett vagyok az alapszakasszal.”

Matthias Zollner, Zalakerámia ZTE KK: “Én azt vallom, hogy minden mérkőzést meg kell nyerni, és meccsről-meccsre jobban kell teljesítenünk, hogy elérjük a céljainkat. Magunkra fókuszálunk, hogy a Playoff időszakában legyünk a legjobb formában. A Honvéd rengetegszer csinál támadásban 1-1 szituációhoz helyet Wessonnak, mivel ő egy nagyon sokrétű játékos, aki a kettes pozíciótól a négyesig bevethető. Jól támadja a gyűrűt kintről, és a palánk alól is, így a mi dolgunk az lesz, hogy őt limitáljuk.”

 

1 Hozzászólás

1
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
torma Recent comment authors
torma
Olvasó

A 3 rigó azért rendesen besegít a Honvédnak.Tanulmány lehetne,hogyan ne vezessünk meccset!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés