Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Budapesti Honvéd Sportegyesület – Sopron KC

A hetedik a nyolcadikhoz látogat.

Budapesti Honvéd Sportegyesület - Sopron KC

Bajnokság, 24. forduló
Budapest, Ludovika Aréna, szombat 18:00
Játékvezetők: Tóth Cecília, Makrai Márton, Pozsonyi László (Hartyáni Zsolt)

Budapesti Honvéd Sportegyesület: Simon - Brown . Reizinger - Henry - Peringer.

Sopron KC: Nichols - Meszlényi - Griffin - Gill Jr. - Molnár.

A bajnokság 24. fordulójában a Honvéd a Sopront fogadja. A Honvéd egyre jobb formát mutat, az előző három fordulóban nagyon fontos győzelmeket szereztek, míg a mostani ellenfelük, a Sopron rossz szériából vág bele a holnapi találkozóba. Egyelőre a Sopron hetedik, a Honvéd nyolcadik a tabellán, kiélezett mérkőzésre lehet számítani. Ami az odavágot illeti otthon simán nyert az SKC 87-67-re.

Zlatko Jovanovic, Budapesti Honvéd Sportegyesület: “Ahogy az egész szezonban, most is egy nehéz ellenfér vár ránk. A bajnokság ezen szakaszában minden meccs számít, egy győzelem a legjobb nyolc közé juttathat, míg egy vereséggel akár a playoutba is kerülhetsz. Nehéz összecsapás lesz a Sopron elleni, hiszen kiváló csapatról beszélünk akiket egy nagyon jó edző irányít, és jól szervezett játékot játszanak. Remélem, hogy hazai pályán a lehető legjobb formánkat tudjuk nyújtani. Fontos lesz a szurkolóink segítsége, hogy egy újabb győzelmet szerezzünk.”

Gasper Potocnik, Sopron KC: “A Honvéd jó formában van, az utóbbi időben egymás után aratnak sikereket, és hazai pályán veszélyes ellenfélnek számítanak. Megvannak a saját céljaink, taktikai elemeink, legfőképp magunkkal foglalkozunk. Azt gondolom, hogy egy egész jó mérkőzést játszottunk az Alba ellen, természetesen voltak hibák, amiken javítanunk kell, de azzal a mentalitással jó esélyünk van a győzelemre. Kemény mérkőzésre készülünk, de ha követjük a korábban megbeszélteket, akkor egy egész jó pozícióba kerülhetünk.”

 

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés