Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Budapesti Honvéd Sportegyesület – DEAC

Mindkét csapat változtatott a keretén.

Budapesti Honvéd Sportegyesület - DEAC

Bajnokság, 12. forduló
Budapest, Ludovika Aréna
Játékvezetők: Földházi Tamás Péter, Nyilas István, Horváth Csongor Béla (dr. Gincsai János Péter)

Budapesti Honvéd Sportegyesület: Kopácsi - Dokovic - Bazsó - Henry - Peringer.

DEAC: Edwin - Neuwirth - Drenovac - Williamson - Buljevics.

A bajnokság 12. fordulójában a Honvéd otthonába látogat a DEAC. A Honvéd legutóbb nagyon simán kapott ki Sopronban, míg a DEAC bravúrt mutatott be hazai pályán az Alba ellen. Azóta mindkét csapat változtatott keretén, így érdekes mérkőzés vár ránk.

Zlatko Jovanovic, Budapesti Honvéd Sportegyesület: „A DEAC lesz a következő ellenfelünk, akiket a TOP4-be várhatunk idén. A légiósok minősége és a cseréje is azt mutatja, hogy fontos célt tűztek ki maguk elé idén. A meccs favoritjai is ők, nem mi. Hiába vagyunk egy rossz szériában a szezon kezdete óta, de sokat dolgozunk, szeretnénk tovább fejlődni és a fiatal játékosokkal eredményeket elérni. Harcolni fogunk, és meg akarjuk mutatni, hogy bárki ellen lehet esélyünk és nem felesleges a befektetett edzésmunka.„

Andjelko Mandic, DEAC: “Kemény mérkőzésre számítok. Hiába van csak 2 győzelme a Honvédnak, az eddigi találkozókon csak kis különbséggel kaptak ki. Jó keretük van, még egy külföldit hoztak most, aki még jobban erősíti őket. Fizikálisan fel kell venni a harcot velük, és megfelelő koncentrációval megyünk bele a meccsbe. A lepattanózás az kulcskérdés lesz mind a két oldalon.”

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés