Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Budapesti Honvéd SE – SZTE-Szedeák

Két kemény forduló után a Honvéd hazai pályán javítana.

Budapesti Honvéd SE - SZTE-Szedeák

Bajnokság, 3. forduló
Budapest, Ludovika Aréna, szombat, 17:00
V.: Földházi Tamás Péter, Söjtöry Tamás Ferenc, Pozsonyi László (Dernei Gábor)

Budapesti Honvéd: Kopácsi - Brown - Bazsó - Henry - Peringer.

Szeged: Woolridge - Locke - Balogh - Bognár - Lake.

A bajnokság harmadik fordulójában a Budapesti Honvéd a Szeged együttesét fogadja. A hazaiak két vereséggel várják az összecsapást, míg a Szeged fele-fele mérleggel, egy győzelemmel és egy vereséggel vág neki a szombati találkozónak.

Zlatko Jovanovic, Budapesti Honvéd SE: “Újabb nehéz mérkőzés előtt állunk, bár azt hiszem ezt már felesleges is elismételni, hiszen minden meccs nehéznek ígérkezik a bajnokságban. A harmadik fordulóban a Szeged érkezik majd hozzánk, akikről azt gondolom, hogy az egyik legjobb formában vannak. Tapasztalt játékosok alkotják a keretüket, akik mellé kiváló légiósokat igazoltak idén, őket pedig egy szintén tapasztalt, kiváló szakember irányít Nikola Lazics személyében. Nem lesz tehát egyszerű, de hazai pályán játszunk és meg fogunk tenni minden tőlünk telhetőt a siker érdekében. Remélem minél többen kilátogatnak majd a találkozóra! Egészségügyi nehézségekkel sajnos továbbra is küzdünk, de remélhetőleg ezek nem fognak minket szombaton túlságosan is hátráltatni.”

Nikola Lazics, SZTE-Szedeák: “Nehéz mérkőzés vár ránk elsősorban azért is, mert a Honvéd jelenleg nagyon jó állapotban van. Szépen, agresszívan, sok energiával kosárlabdáznak, játszottak két fizikális meccset a mezőny két legjobb csapatával, akikkel ráadásul mondhatni szinte végig partiban tudtak maradni. Eddig két légiósuk volt, Brown és Henry, aki vezették a Honvédot, most viszont leigazolták Ilija Dokovicsot is, aki azt gondolom, hogy egy még magasabb szintre fogja emelni a csapatot, a csapat játékát. Eddig azonban nekünk sem lehet okunk panaszra, mi is játszottunk két jó mérkőzést, egyiket hasonlóképpen az Alba Fehérvár ellen. Ellenük voltak hibáink, amiket már a Honvéd otthonában ki szeretnénk javítani – főleg a védekezésen lesz a hangsúly. Szeretnénk szombaton egy jó meccset játszani idegenben, már csak azért is, mert a Honvéd is mi hasonló kategóriába tartozunk ebben a szezonban, bár tudjuk, hogy Budapesten nem egyszerű játszani, mi szeretnénk a legjobb formánkat hozni és győztesként elhagyni a pályát.”

1 Hozzászólás

1
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
HajraSzeged Recent comment authors
HajraSzeged
Olvasó

Hajrá Szeged!
Nyerhető meccs ez!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés