Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Budapesti Honvéd SE – NKA Universitas Pécs

Befejeztheti a párharcot az újonc.

Budapesti Honvéd SE - NKA Universitas Pécs

Rájátszás, 5-6. helyért, 2. mérkőzés.
Budapest, Ludovika Aréna, csütörtök 19:00.
Játékvezetők: Goda László, Söjtöry Tamás Ferenc, Pozsonyi László (Bognár Tibor)

Honvéd: Djokovics - Bronw - Hajdu - J. Henry - Filipovic.

Pécs: Nikolics - Kovács P. - Scherer - Durmo - Manjgafic.

Csütörtökön folytatódik a küzdelem az ötödik helyért, amikor a Honvéd a Pécset fogadja. A párharc első mérkőzését behúzta az újonc, így arra törekszik, hogy Budapesten befejezze azt.

Zlatko Jovanovic, Budapesti Honvéd SE: Ez lesz az utolsó mérkőzésünk az idei szezonban hazai pályán, természetesen győzelemmel szeretnénk kedveskedni szurkolóinknak, akik egész évben támogattak minket. Mindent meg fogunk tenni ezért, nem lesz könnyű dolgunk, hiszen a Pécsnek nagyszerű csapata van. Nem játszottunk jól idegenben a párharc első összecsapásán, remélem tudunk újra reakciót mutatni, akkor lehet esélyünk a sikerre. Összességében jó szezonunk volt, de szeretnénk ezt meghosszabbítani még egy meccsel.

Csirke Ferenc, NKA Universitas Pécs: Hasonló mérkőzést várok csütörtökön, mint amilyen a párharc első meccse volt. A Honvéd minden bizonnyal agresszíven fog védekezni, nekünk jobban kell majd dobnunk, illetve a gyorsindításainkat is hatékonyabban kell befejeznünk. Szeretnénk nyerni ellenfelünk otthonában, jó lenne lezárni a párharcot, és már holnap megszerezni az ötödik helyet!

 

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés