Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Budapesti Honvéd SE – Naturtex-SZTE-Szedeák

Bennmaradás szempontjából tétnélküli meccs következik.

Budapesti Honvéd SE - Naturtex-SZTE-Szedeák

Alsóházi rájátszás, 10. forduló
Budapest, Gabányi László Sportcsarnok, szerda, 18:00
V.: Makrai Márton, Lengyel Ádám József, Sörlei Attila (Zalai Ákos István)

Budapesti Honvéd: Simon - Tanoh Dez - Sherman - Crawley - Peringer.

Szeged: Washington - Person Jr. - Polányi - Nicholson - Bognár.

A szezon utolsó mérkőzését az idény újonca, a Budapesti Honvéd SE a Szeged ellen játssza. Bennmaradás szempontjából a mérkőzésnek nincs tétje, hisz az előző fordulóban a Honvéd 83-76-os győzelmet aratott a Nyíregyháza csapata ellen, ennek a győzelemnek köszönhetően pedig a fővárosiak jövőre is az élmezőnyben folytatják. A Szeged szombaton szintén nyert a Kaposvár ellen, szerdán pedig egy újabb sikerrel zárnák az évet.

Baksa Szabolcs, Budapesti Honvéd SE: “A szezon utolsó mérkőzése következik, amit sajnos nem a Ludovika Arénában fogunk lejátszani, ugyanis rendezvény miatt sajnos kiszorultunk a csarnokból, így tehát utolsó hazai meccsünkön a Gabányi László Sportcsarnokban fogunk pályára lépni. Éppen ezért, számunkra mondhatni az előző forduló volt az év igazi lezárása, de természetesen ezt a Szeged elleni találkozót sem vesszük félvállról. Ellenfelünk nagyon dominánsan lépett fel a Play-Out során, minden fontos mérkőzésüket behúzták, és továbbra is nagyon jó formában kosárlabdáznak. Nálunk, rajtunk azért már eléggé meglátszódik a fáradtság, vannak kisebb sérülések is, de ettől függetlenül szeretnénk hazai pályán méltóságteljesen zárni a szezont. Ezen felül, szeretnénk több lehetőséget adni azoknak a játékosoknak is, akik eddig kevesebb időt töltöttek a pályán, az ő vezetésükkel pedig egy jó hangulatú meccset játszani, s egy újabb győzelemmel zárni az idényt.”

Nikola Lazics, Naturtex-SZTE-Szedeák: “Ahogy azt már az előző forduló előtt is említettem, ilyenkor már nem lehet sok okosságot mondani. Szombaton a Kaposvár ellen sikerült megszereznünk a győzelmet, szeretnénk a Honvéd ellen is hasonlóan jól teljesíteni, s egy újabb sikerrel, egy hetes győzelmi szériával lezárni az idei szezont. A meccsnek úgymond már nincs tétje, hisz a Honvéd az előző forduló során már kiharcolta a bennmaradást, a kiesés pedig minket sem veszélyeztet. Tét nincs, tehát nyomás sincs, úgyhogy szeretném, ha a srácok felszabadultan kosárlabdáznának.”

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés