Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Budapesti Honvéd SE – MVM-OSE Lions

Mindkét csapat számára fontos mérkőzés következik.

Budapesti Honvéd SE - MVM-OSE Lions

Bajnokság 16. forduló
Budapest, Ludovika Aréna, szombat, 18:00.
V.: Földházi Tamás Péter, Farkas Gábor, Lengyel Ádám József (Bodrogváry Iván József)

Honvéd: Simon - Tanoh Dez - Mijovics - Demeter - Peringer.

Oroszlány: Dimitrijevics - Ruják - Carev - Calloway - Krestinin.

A 16. fordulóban az Oroszlány ahhoz a Budapesti Honvéd SE csapatához látogat, mely ellen fájó vereséget szenvedett a bajnokság első felében. Izgalmas mérkőzésre van kilátás, a Honvéd ugyanis utoljára a Paks ellen aratott győzelmet, vagyis jó ritmusban van, az OSE együttesének azonban nem sikerült a bravúr a Fehérvár ellen.

Baksa Szabolcs, Budapesti Honvéd SE: “Az Oroszlány érkezik hozzánk, akik ellen az idei első győzelmünket tudtuk megszerezni. Azt gondolom, hogy ez nekik biztosan egy fájó vereség volt, úgyhogy ezer százalék, hogy kettőzött erővel fognak érkezni a Ludovikára. Azóta igazoltak egy játékost alsó posztra, melynek köszönhetően erősödött a belső játékuk, illetve, az OSE-val kapcsolatban azt sem szabad elfelejteni, hogy elég rapszodikus a teljesítményük. Olyan értelemben, hogy van, hogy nagyon kikapnak, de egyben olyan mérkőzéseket is sikerült nyerniük, ahol nem éppen nekik kedvezett a papírforma. Egy nagyon erős csapatról van tehát szó, akiknek hogyha kijön a lépés, és az ellenfelek hagyják őket ritmusba kerülni, akkor tulajdonképpen bárki ellen képesek győzelmet aratni. Tehát, mi mindenképpen ezt szeretnénk elkerülni, ehhez pedig nekünk kell kontrollálni a mérkőzés tempóját, illetve természetesen fizikalitásban is fel kell tudnunk velük venni a versenyt – a ránk jellemző kemény védekezéssel, és fegyelmezett csapatjátékkal szeretnénk a magunk javára fordítani az eredményt. A héten azért voltak kisebb problémáink, kisebb betegségek, kisebb sérülések, – járvány van, ami minket sem került el – de bízom benne, hogy holnap mindenki a rendelkezésemre áll majd, s harcra fogható lesz.”

Simon Petrov, MVM-OSE Lions: “Azt gondolom, hogy a Honvéd remek kosárlabdát játszik, éppen ezért védekezésben agresszívaknak, támadásban pedig okosaknak kell lennünk, ha jó mérkőzést szeretnénk ellenük játszani. Természetesen most is a győzelem a célunk, ennek reményében utazunk Budapestre, és remélhetőleg minden játékosom bevethető lesz.”

3 hozzászólás

3
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Oroszlanyi BanyaszDennisSárgaPárna Recent comment authors
Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

Egyértelműen győzelmet várok. Nem lehet mellébeszélés utólag sem az edzőbá’, sem a csapat részéről.
Hajrá, Bányász!

Dennis
Olvasó

Osztom azoknak a véleményét, hogy egy jó pesti csapatra szükség van, de ezt ne a rigók döntsék el,meg a szövetség. Remélem a kosárlabda fogja játszani a főszerepet a mérkőzésen.
Korrekt játékvezetés mellett OSE győzelmet várok.
Hajrá OSE!

SárgaPárna
Olvasó

Tükörsima vendég lesz!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés