Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Budapesti Honvéd SE – MVM-OSE Lions

Harmadszor is legyőzné idén a Honvéd az Oroszlányt.

Budapesti Honvéd SE - MVM-OSE Lions

Alsóházi rájátszás, 3. forduló
Budapest, Ludovika Aréna, szerda, 19:00
V.: Goda László, Nyilas István, Szilágyi Bálint (dr. Gincsai János Péter)

Budapesti Honvéd: Sherman - Tanoh Dez - Mijovics - Peringer - Crawley.

Oroszlány: Dimitrijevics - Szabadfi - Barnjak - Calloway - Werner.

Mind a két csapat győzelemből érkezik. Míg a Honvéd utoljára a Paks ellen aratott sikert, addig az Oroszlány második győzelmét szerezte meg Kaposváron. Az alsóházi rájátszás 3. fordulójában ezúttal a két nyertes együttes csap össze, a mérleg nyele pedig a hazai színekben játszó Honvéd felé billen, mely az alapszakasz során kétszer is legyőzte az oroszlányaikat.

Baksa Szabolcs, Budapesti Honvéd SE: “Az Oroszlány két győzelemmel indította az alsóházi rájátszást, a mérkőzéseik alapján pedig azt lehet mondani, hogy elég motiváltan álltak ki ezeken a meccseken. Az alapszakasz során kétszer is győzelmet arattunk ellenük, ami azt jelenti, hogy most biztosan törleszteni szeretnének, maximálisan erőbedobással fognak küzdeni. Nekünk  is sikerült viszont győzelemmel zárni az utolsó, szombati találkozót, jó néhány dologban látható volt az előrelépés is, de azért továbbra is vétettünk olyan hibákat, amiket a folytatásban ki szeretnénk javítani. A cél tehát természetesen a következő mérkőzésen is az lesz, hogy még egyet lépjünk előre, még kevesebb hibával kosárlabdázzunk, viszont a szombati agresszivitást szeretném, ha meg tudnánk tartani. Márcsak azért is, mivel tudjuk ellenfelünkről, hogy szintén nagyon agresszív játékot játszik, mind támadásban, mind védekezésben, egész pályán támadják, hajtják a labdát, emellett pedig bő rotációval dolgozik Petrov mester – a felkészülés során is ezekre fektettük a hangsúlyt. Azt gondolom készen állnak a srácok, hazai pályán szeretnénk megszerezni a győzelmet!”

Simon Petrov, MVM-OSE Lions: “Pontosan tudjuk, hogy mire számíthatunk. A Honvéd ellen kétszer is vereséget szenvedtünk az alapszakasz során, amiért most szerdán szeretnénk revansot venni. Ellenfelünk kiváló kosárlabdát játszik, utolsó meccsüket is nyerték a Paks ellen, de mi is jó ritmusban vagyunk, ezt pedig szeretném, ha holnap folytatni tudnánk. A felkészülés során leginkább az OSE védekezése elleni támadásra fektettük a hangsúlyt, ellenfelünk ugyanis sok zónát játszik, amivel rendkívül hatékonyak. Ezen kívül két légiósuk van, akikre szintén nagyon oda kell figyelnünk, ha pedig őket semlegesíteni tudjuk, akkor jó az esélyeink a győzelem megszerzésére. Kemény csatát várok, de nálunk mindenki egészséges, szeretnénk egy jó meccset játszani.”

1 Hozzászólás

1
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Dennis Recent comment authors
Dennis
Olvasó

Kedves Kuttor Enikő, mielőtt feltették ide a cikket, valaki elolvasta?
Az OSE, az OSE elleni védekezésre helyezi a hangsúlyt?
Szerintem ezt nem Simon Petrov nyilatkozta.. ..

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés