Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Budapesti Honvéd SE – Kometa Kaposvári KK

Nagy pofont kapott az előző fordulóban a Honvéd, most a Kaposvár ellen szépítene.

Budapesti Honvéd SE - Kometa Kaposvári KK

Bajnokság 9. forduló
Budapest, Ludovika Aréna, szombat, 18:00.
V.: Papp Péter, Goda László, Nyilas István (Balogh László György)

Honvéd: Simon - Tanoh - Mijovics - Demeter - Peringer.

Kaposvár: Aris - Paár - Griffin - Gabric - Hughes.

Újabb kemény feladat vár hazai pályán a Honvédra a bajnokság kilencedik fordulójában. Baksa Szabolcs együttese ezúttal a Kometa Kaposvári KK csapatát látja vendégül.

Baksa Szabolcs, Budapesti Honvéd SE: “Az előző mérkőzésünk nem sikerült igazán jól, nagy pofont kaptunk az Albától, ebből minél hamarabb fel kell tudnunk állni. A vereségünknek viszont azt gondolom teljesen objektív okai voltak. A következő ellenfelünk a Kaposvár csapata, akiknek a játéka merőben különbözik a Fehérvárétól. A felkészülés során ellenfelünk erősségeire próbáltunk meg felkészülni, elsősorban belső posztos játékukra támaszkodnak, – borzasztóan erős belsőposztos játékosokkal rendelkezik a Kaposvár – védekezésben tehát a festék védelme lesz a kulcskérdés. Támadásban pedig megpróbálunk a ránk jellemző szervezettség mellett agresszívabban kosárlabdázni, illetve, olyan helyzeteket kreálni a meccsen, amikből előnyünk lehet. Bízunk benne, hogy ehhez egy jó dobóforma is tud majd párosulni, és akkor akár esélyünk is lehet hazai pályán. Völgyi Marcell sajnos nem áll rendelkezésünkre, rajta kívül viszont mindenki egészséges és bevethető.”

Ivan Rudez, Kometa Kaposvári KK: “A Honvéd rendkívül gyors játékot játszik. Játékosai igazi 1:1 specialisták, vagyis a kérdés az lesz, hogy ezeket hogyan tudjuk megállítani. A budapesti együttes jelenleg 1-6-os mérleggel az utolsóelőtti helyen áll, ez azonban egyáltalán nem tükrözi a tudásukat. Azt gondolom, hogy egy nagyon jó csapatról van szó, mely remek kosárlabdát játszik, ezt többször is bizonyították. Maximum koncentrációra lesz szükségünk ellenük, készen kell állnunk mind fizikálisan, mind pedig mentálisan. Nehéz mérkőzés következik.”

2 hozzászólás

2
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
AllenIversonKaposkosár KKK Recent comment authors
AllenIverson
Olvasó

Ha ezt nem húzzuk ma be akkor szerintem el lehet lassan felejteni az idei szezont.
Csak a győzelem ami lehetséges opció.
Mindent bele,hajrá Delfinek!

Kaposkosár KKK
Olvasó

Hajrá Kaposvár!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés