Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Budapesti Honvéd SE – Kometa Kaposvári KK

Közvetlen riválisok csapnak össze.

Budapesti Honvéd SE - Kometa Kaposvári KK

Bajnokság, 22. forduló.
Budapest, Ludovika Aréna, csütörtök 19:00.
Játékvezetők: Benczur Tamás, dr. Mészáros Balázs, Jankovics Viktor Zsolt (Dernei Gábor)

Honvéd: Djokovics - Brown - Hajdu - Henry - Filipovic.

Kaposvár: Eaddy - Abell - Paár - Filipovity - Jean-Marie.

A bajnokság 22. fordulójában, a Honvéd a Kaposvárt fogadja. A hazaiak remek formában voltak a szünet előtt, hiszen legutóbbi 5 meccsükből négyet megnyertek, míg a Kaposvár az Albát győzte le a hétközi fordulóban.

Zlatko Jovanovic, Budapesti Honvéd: A válogatott szünet előtt mindkét csapat remek formában volt, sajnos a kihagyás elkerülhetetlen volt, de reméljük ez nem törte meg a ritmusunk. A Kaposvár az edzőcsere óta remekül szerepelt, ráadásul Filipovity Márkó személyében nagyot erősített a múlt héten. Ez megmutatja azt is, hogy komoly céljaik vannak, szeretnének ott lenni a rájátszásban. Nem lesz könnyű feladatunk, rutinosabb kerettel rendelkeznek mint mi, de soha nem adjuk fel, fontos, hogy nagy energiákat mozgósítsunk! 100% kell 40 percen keresztül, kemények és fegyelmezettnek kell lennünk ahhoz, hogy sikeresek lehessünk.

– Dalibor Damjanovic torka miatt nem tudott rendelkezésünkre állni – Szőke Balázs, Kometa Kaposvári KK: Mindkét csapat számára fontos találkozó következik. A héten érkezett hozzánk egy új játékos, nem kell őt senkinek sem bemutatni, beépítettük őt is a rendszerbe. Készültünk a Honvéd erősségeiből, okosan és keményen kell játszanunk, senkinek nincs dolga Budapesten. Ellenfelünk remek formában van, hazai pályán különösen veszélyes csapatuk van, küzdelmes, kemény mérkőzésre számítunk. A teljes keret a vezetőedző rendelkezésére áll.

4 hozzászólás

4
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
MaryHajraKaposAllenIversonHagyadmár... Recent comment authors
Mary
Olvasó

Eaddy és Paár sérült?
Így nagyon nehéz lesz megfogni Brown-t

HajraKapos
Olvasó

Nagyon kemény összecsapásra számítok. Mind a két csapatnak fontos a győzelem.
A kulcs az lesz, hogy mennyire sikerül Djokovics-ot és Brown-ont megfognunk.
Hajrá Kaposvár!

AllenIverson
Olvasó

Nagy csazára számítok.Márkó érkezése komoly erősítés számunkra és az Ő jelenléte szerintem hozhat annyi pluszt,hogy ma a hazai pályán bitang erős Honv~dot le tudjuk győzni.Remélem Dalibornak sikerült a 2 hét alatt megtalálni a 3. negyedre jellemző visszaeséseink okát és a jövőbe sikerül majd végig és nem csak az első félidőbe koncentráltnak maradnunk.Nagyon szoros a mezőny épp ezért bárki bejuthat de ugyan olyan könnyen ki is eshet a 8-ból
Minden esetre én ma győzelmet várok
Hajrá Kaposvár!

Hagyadmár...
Olvasó

Hajrá Kaposvár!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés