Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Budapesti Honvéd SE – Hübner Nyíregyháza BS

A sereghajtó Nyíregyháza már Darko Radulovics vezetésével látogat a Honvédhoz.

Budapesti Honvéd SE - Hübner Nyíregyháza BS

Bajnokság, 11. forduló
Budapest, Ludovika Aréna, szombat, 18:00.
Játékvezetők: Papp Péter, Pozsonyi László, Lengyel Ádám, (Bognár Tibor)

Honvéd: Simon K.- Mijovics - Tanoh Dez - Demeter - Völgyi

Nyíregyháza: Perry - Henderson - Bazsó - Dickerson - Mokánszki.

Immár Darko Radulovics vezetésével látogat a Nyíregyháza ahhoz a Honvédhoz, ahol bemutatkozik az új légiós, Taz Sherman.

Baksa Szabolcs, Budapesti Honvéd: Azt nem tudom, hogy mi vagyunk-e az esélyesek, mégiscsak négy légiósa van a Nyíregyházának, de a pályán mutatott játékkal azt gondolom kivívtuk ezt. Ettől függetlenül ellenfelünk egy veszélyes csapat, idő kell nekik még az új edzővel az biztos, nekünk viszont a meglévő erősségeinkre kell támaszkodnunk, ami a fegyelmezettség védekezés – limitálni kell a két ponterős hátvédjüket –  leapttanózás, az eladott labdák kordában tartása és a  fegyelmezett csapat játék. Sherman is bekapcsolódik már, ez lesz az első meccse, kíváncsian várjuk, hogy tud teljesíteni, ami biztos, hogy jó srác, jól szállt be a munkába és rendszerben is tud játszani. Hosszú idő után végre teljes a keretünk.

Darko Radulovics, Hübner Nyíregyháza BS: Nyilván nem volt sok időm a csapattal, elsősorban azon dolgoztunk, hogy mentálisan készen álljanak a Honvéd elleni fontos mérkőzésre. Fiatal keretet vettem át, mely tapasztalatlan, de látszik, hogy képesek jobb teljesítményt nyújtani annál, amit a tabella mutat. Teljes elszántságot és küzdést várok tőlük, látni rajtuk azt, hogy mindent megtesznek a győzelemért. Próbálunk majd néhány újítást már bevezetni holnap, ha jól sül el jó esélyünk lesz nyerni. Szerencsére nincs sérültünk, teljes kerettel utazunk Budapestre.

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés