Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Budapesti Honvéd SE – Egis Körmend

A Honvéd ellen javítana a Körmend.

Budapesti Honvéd SE - Egis Körmend

Bajnokság, 6. forduló
Budapest, Ludovika Aréna, szombat, 18:00.
Jv.: Tőzsér Dénes Kelemen, Söjtöry Tamás, dr. Németh Patrik (Dernei Gábor)

Honvéd: Simon - Tanoh - Mijovics - Demeter - Peringer.

Körmend: Chambers - Mitchell - Takács - Moore - Cakarun.

Az már bebizonyosodott, hogy a Honvéd ellen senki nem mehet idén biztosra. Most az a Körmend látogat Budapestre, mely idén még nem nyert egymás után két meccset a bajnokságban. Most ez a céljuk.

Baksa Szabolcs, Budapesti Honvéd SE: Körmend borzasztó fizikális csapata, mind a légiósok, mind magyar mag atletikus, erre is építik a taktikájukat. Bár a támadó játékuk javult sokat a szezon legelejéhez képest, de védekezés alap mely nagyon agresszív, ebből gyorsíndításokkal operálnak és könnyű kosarakat szereznek. Fontos, hogy ez minket ne zökkentsen ki, kontrollálni szeretnénk a mérkőzést és csapat játékkal előrukkolni. A végjátékokban egyelőre rendre alulmaradtunk szoros meccseken, pár perces rövidzárlatok nem férnek bele, úgy gondolom ez sokkal inkább a koncentráció hiánya, mint a rutiné, remélem sikerül a jövőben ilyen helyzetekben feltenni a i-re a pontot. Völgyi játéka kérdéses, kapott egy nagy ütést az előző meccsen, de most úgy néz ki ő is pályára tud lépni.”

Antonisz Konsztantinidesz, Egis Körmend: “Őszintén szólva a Honvéd szereplése meglepetés számomra, csak gratulálni lehet nekik, szép képet mutattak a pályán eddig és állhatnának jobban is, mint azt a mérlegük mutatja. Komolyan kell vennünk az első perctől kezdve a mérkőzést a labda mindkét oldalán maximális koncentráció kell. Egy napunk volt csak készülni, ami persze nem könnyíti meg a dolgunkat, de természetesen győzni utazunk a fővárosba. Szerencsére ehhez, a teljes keret rendelkezésemre áll.”

2 hozzászólás

2
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
DennisLaposvár Recent comment authors
Laposvár
Olvasó

Egy jó hazai, aztán a zselékirály mehet a lapátra!

Dennis
Olvasó

Nem ő fog meccselni, 20 nap eltiltást kapott. Ami szerintem egy vicc!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés