Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Budapesti Honvéd SE – Egis Körmend

Fájó vereségek után mindkét csapat javítana.

Budapesti Honvéd SE - Egis Körmend

Bajnokság, 7. forduló
Budapest, Ludovika Aréna, szombat, 15:00
V.: Földházi Tamás Péter, Szilágyi Bálint, Sörlei Attila (Balogh László György)

Budapesti Honvéd: Kopácsi - Dokovic - Bazsó - Henry - Filipovic.

Körmend: Morgan - Cook - Takács - Djogo - Tolbert III.

Három vereséget követően nehéz helyzetben a Körmend. Kocsis Tamás együttese az előző körben az Alba Fehérvár otthonában maradt alul, most viszont a Honvéd pályáján javítana. A hazaiak azonban sikertelen szolnoki túrájuk után szintén a győzelemre pályáznak.

Zlatko Jovanovic, Budapesti Honvéd SE: “Újabb nehéz mérkőzés következik, a Körmend csapata érkezik hozzánk, akik jelenleg bár kisebb hullámvölgyben vannak, nem szabad őket egy pillanatra sem lebecsülni. Nagyon erős, tudatosan felépített keretük van, játékosokkal, akik Európa szinten is megállják a helyüket. Tapasztalat szempontjából tehát mondhatjuk, hogy a mérleg nyele mindenképp a Körmend felé billen, ez azonban nem azt jelenti, hogy feltett kézzel várjuk az összecsapást. Nem lesz egyszerű dolgunk, de az első pillanattól kezdve az utolsóig küzdeni, harcolni fogunk, s reméljük, hogy szurkolóink segítségével be tudunk húzni egy újabb győzelmet. Ami a csapatomat illeti, szeretném ha a Szolnok ellen elkövetett hibáinkat kijavítanánk és sokkal nagyobb energiával és koncentrációval kosárlabdáznánk, mint ahogy azt előző héten tettük.”

Kocsis Tamás, Egis Körmend: “Honvédhoz megyünk következőnek, három vereség után. Mondhatni nem igazán vagyunk túl jó helyzetben jelen pillanatban, egy hullámvölgybe kerültünk, de azt gondolom ez a Honvéd elleni mérkőzés egy jó alkalom lesz arra, hogy ebből a gödörből kiverekedjük magunkat. A győzelmet azonban biztos, hogy nem fogják olcsón adni. Hazai pályán a Honvéd egy leginkább nagyon lelkes, remek fiatalokból és három kiváló légiósból álló csapat, tehát ahogy mondtam, ezer százalék, hogy nem lesz egyszerű dolgunk. Ennek megfelelően készültünk tehát a héten. Ami fix, hogy a meccsen magasember nélkül leszünk, úgyhogy egy másfajta kosárlabdát kell majd játszanunk, mint amit eddig, ezen kívül pedig nyílván a három órás kezdés is egy kicsit furcsa lesz. Számunkra azonban az elsődleges célpont, ahogy mondtam, hogy kimásszunk a gödörből, győzni utazunk tehát Pestre, ezért pedig mindent meg is fogunk tenni.”

6 hozzászólás

6
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Kendeffy BotondSzhelYBorn2BallDennis Recent comment authors
Born2Ball
Olvasó

A budapesti vad csődörök gondoskodnak róla, hogy ne szóljon majd a dob! ????

SzhelY
Olvasó

mert elveszik vagy miért?

Kendeffy Botond
Olvasó

Kik is azok a budapesti vad csődörök? Azért a főváros nem kicsi. Beférnek a Ludovikába? Mármint az a sok csődőr?

Born2Ball
Olvasó

A Honvéd játékosok fognak igazi vad csődörként küzdeni! ????

SzhelY
Olvasó

te tudod te kérdezted

Dennis
Olvasó

“mérleg nyele” ????????

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés