Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Budapesti Honvéd SE – Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét

Mindkét edző a győzelem fontosságáról beszélt.

Budapesti Honvéd SE - Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét

Bajnokság 8. forduló
Budapest, Ludovika Aréna, szerda, 19:00.
V.: Földházi Tamás Péter, Fodor Attila, Rácz Zsolt Róbert (Dernei Gábor)

Honvéd: Simon - Tanoh - Mijovics - Demeter - Peringer.

Kecskemét: Townes - Ivkovic - Boriszov - Kucsera - Karahodzsics.

Szerdán a bajnokság 8. fordulójának mérkőzéseit pótolják. Egy bravúros győzelem után a Budapesti Honvéd SE ezúttal a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét együttesét fogadja.

Baksa Szabolcs, Budapesti Honvéd SE: “A szombati győzelem, az, hogy egy ponttal tudtunk nyerni, pozitív energiával töltötte fel a csapatot. Az viszont továbbra is kihívást jelent számunkra, hogy rövid a rotációnk, a bajnokság tempója pedig feszített. A kecskemétiek ellen sem tudtunk sokáig készülni. Így leginkább arra fektettük a hangsúlyt, hogy frissek legyenek a játékosok – mind fizikálisan, mind mentálisan. A Kecskemét évek óta egy jól bejáratott rendszerben kosárlabdázik. Ez elemzésekkel azt gondolom kiismerhető, ám ennek ellenére is hatékonyan valósítják meg az elképzeléseiket. Éppen ezért egy nagyon kemény mérkőzésre számítok. Már csak azért is, mert nagyon kell ellenfelünknek a győzelem, akik egy vereségszériából érkeznek hozzánk. A győzelem azonban számunkra is fontos. Azt gondolom, hogy a mérkőzés végkimenetelét elsősorban az fogja eldönteni, hogy melyik csapat tudja jobban érvényesíteni az akaratát. Völgyi Marci továbbra sem áll a rendelkezésünkre, új igazolásunk pedig még nem érkezett meg. Rajtuk kívül viszont mindenki más bevethető és mérkőzésre készen áll.”

Forray Gábor, Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét: “Nem sok időnk volt felkészülni. Egy nehéz mérkőzésre számítok a Honvéd ellen. Láttam több mérkőzésüket személyesen, a legutóbbi Kaposvár ellenit is, és azt kell mondjam, hogy harcosan, jó szellemben védekeznek, támadásban pedig igazi csapatként funkcionálnak. Mezőnyjátékosaik nagy kedvvel és energiával kosárlabdáznak. Erre kell felkészülnünk. Nekünk kulcsfontosságú ez a mérkőzés, mindenképpen győzni szeretnénk.  Ez akkor fog sikerülni, ha használjuk az eszünket. A mi csapatunkban rendkívül sok rutinos, nagy játékintelligenciával rendelkező játékos van, ezt az előnyünket kell kihasználni a Honvéd ellen. Kollektívan, megfontoltan kell játszanunk, és akkor megnyerhetjük a számunkra nagyon fontos összecsapást.”

4 hozzászólás

4
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
3 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
HajráMagyarKosárlabdaBezseJólnézünkMIKIkosárbáró Recent comment authors
Bezse
Olvasó

Ha már megvertek minket , verjék meg a kecsót is

JólnézünkMIKI
Olvasó

Wittman még hagyján, magyar gyerek, de hogy légiósként Dramicsanin meg Boriszov mit keres még Magyarországon?

kosárbáró
Olvasó

A kecsó, ha szeretne visszatérni a normális kerékvágásba, akkor Wittmannak valaki magyarázza már el, hogy a múltból csak megélni nem könnyű, egyre többször gusztustalan a testbeszéde a nézőtérről nézve!!!Teljesítmény kell, nem kifelé gesztikulálni, magyarázni a kispadnak….

HajráMagyarKosárlabda
Olvasó

Na most nagy butaságot mondtál… hidd el Kecskeméten legkisebb baj Krisztián fusztráltsága. SAJNOS

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés