Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Budapesti Honvéd SE – DEAC

Nem hibázhat a DEAC.

Budapesti Honvéd SE - DEAC

Bajnokság, 25. forduló
Budapest, Ludovika Aréna, péntek 19:00.
Játékvezetők: Benczur Tamás, Goda László, Makrai Márton (Hartyáni Zsolt)

Honvéd: Simon - Tanoh Dez - Sherman - Peringer - Crawley.

DEAC: Scott - Mócsán - Neuwirth - Drenovac - Tóth.

A DEAC számára élet-halál mérkőzés következik Budapesten a Honvéd ellen. A két csapat első fordulós meccsét 71-59-re a Debrecen nyerte.

Baksa Szabolcs, Budapesti Honvéd SE: Az előző fordulóban lélektanilag fontos győzelmet arattunk, néhány dolgon változtattunk a felkészülésben és a taktikában is, jó úton indultunk el – persze voltak hibák -, szeretnénk így folytatni. A DEAC egy nagyszerű csapat, az év eleji teljesítményük miatt nincsenek előrébb, amióta Govens és Mandics megérkezett, mintha kicserélték volta a gárdát. Komplex együttesről beszélünk, fizikális és komplett játékot játszanak, kollektív erőfeszítésre van szükség mindkét oldalon és önbizalommal kell játszanunk. Ha ezeket sikerül betartanunk akkor a szurkolóink támogatásával van esélyünk a bravúrra. Völgyi Marci továbbra sincs, rajta kívül mindenki készen áll.

Andjelko Mandics, DEAC: A feladat adott, mindkét hátralévő meccsünket hozni kell ahhoz, hogy elérhessük a célunkat. Persze van nyomás rajtunk, ez a sport része, de a srácok értik milyen szituációban vannak és ők érték el, hogy ilyen pozícióban lehessünk, előttünk a lehetőség. A Honvéd számára is fontos lesz a találkozó és nem lesz könnyű dolgunk, hiszen egy szívós, harcos csapatról beszélünk. Maximális koncentrációra, tökéletes hozzáállásra és mentális felkészültségre van szükség, hogy behúzhassuk a meccset, ami a célunk. Drenovac játékára van esély, rajta kívül mindenki teljesen egészséges.

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés