Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Budapesti Honvéd SE – Atomerőmű SE

Alsóházi rangadó következik.

Budapesti Honvéd SE - Atomerőmű SE

Bajnokság, 10. forduló.
Budapest, Ludovika Aréna, csütörtök 19:00.
Játékvezetők: dr. Mészáros Balázs, Farkas Gábor, dr. Németh Patrik (Sarkadi-Nagy Ágnes)

Honvéd: Djokovics - Kopácsi - Reizinger - Henry - Filipovic.

Paks: Ihring - White - Radics - Nicholson - Wright.

A bajnokság 10. fordulójának nyitómérkőzésén csütörtökön, a Honvéd a sereghajtó Paksot fogadja. A hazaiak sorozatban négy vereséget szenvedtek el, míg az ASE nem tudott bravúrt bemutatni a listavezető Alba ellen.

Zlatko Jovanovics, Budapesti Honvéd SE: A Paks az utóbbi időben javuló formát mutat, a tabellán elfoglalt helyükből nem szabad kiindulni. Azt gondolom, nagyon nehéz mérkőzés vár ránk csütörtökön, már csak azért is, mert még most sem tudom pontosan, hogy milyen kerettel tudunk majd kiállni. Nem változtatunk emiatt a rendszerünkön, úgy vágunk neki ennek az összecsapásnak is, ahogy idén mindig. Szeretnénk ismét, ha sikerülne lecsökkentenünk a rövidzárlatokat a játékunkban, fizikálisan készen kell állnunk a találkozóra, mert a Paks ebben az aspektusban is erős.

Sebastjan Krasovec, Atomerőmű SE: Mindkét csapatnak nagyon fontos ez a találkozó, de talán nekünk még inkább. A Honvéd egy kellemetlen ellenfél, keményen, agresszívan játszanak, nem adják könnyen a győzelmet senki ellen. Mindkét oldalon rendszerezetten kosárlabdáznak, mennek a támadólepattanókért, ezekre fel kell készülnünk. A kulcs az lesz, hogy kontroláljuk a támadásaikat, főleg az egy az egy elleni játékukat, Filipovic lepattanózását nem hagyhatjuk figyelmen kívül. Ami a támadásainkat illeti, követnünk kell a taktikánkat, okosnak és higgadtnak kell lennünk a fontos szituációkban, hiszen célunk a győzelem.

HIRDETÉS
6 hozzászólás

6
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
3 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
PojacaAlulualbcHajraKapos Recent comment authors
Pojaca
Olvasó

Brown-nal mi van? Játszik?

HajraKapos
Olvasó

Az alapszakasz, az alapszakasz, nincs alsó vagy felsőház. Még 21/22-es évben volt utoljára, hogy így nevezték az utolsó helyeken lévő csapatokat, de azt is már csak középszakaszban.
Tavaly meg már egyáltalán nem volt ilyen megnevezés a playout miatt.
Mivel ebben a bajnokságban (legalábbis eddig úgy néz ki) bárki le tudja győzni a másik csapatot, egy rossz széria után könnyen kerülhetnek az alsó harmad csapatai közé. Így akkor mindig alsóházi rangadóról fognak beszélni?!? Ezért tartom hülyeségnek a bajnokság ezen szakaszában így hívni egy meccset. De akkor ezek szerint azt a kisebbséget erősítem, akit ez zavar. 🙂

HajraKapos
Olvasó

Alapszakaszban “alsóházi rangadó”-ról beszélni nem tudatlanság kicsit?!?

albc
Olvasó

Nem.

Alulu
Olvasó

De

albc
Olvasó

Kiesőjelöltek csatája .

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés