Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Budapesten lépett nagyot a Jászberény

Nikola Lazics csapata erődemonstrációt tartott a TF otthonában.

Serco-TF-BP – JP Auto-Jászberényi KSE 70-84 (21-17, 12-29, 17-17,20-21)

Bajnokság, 22. forduló
Budapest, Ludovika Aréna
Játékvezető: Praksch P., Minár L., Györfy R. (dr. Páli K.)

Serco-TF-BP: Krnjajski 5, Szobi 3/3, Clark 19, McLane 7/3, Bergstedt 5. Cserék: Rikalo 16/6, Buzás 6, Filipovic 6, Beák -, Meleg 3.

JP Auto-Jászberényi KSE: Pitts 23/3, Rakics 14/3, Brbaklics 7, Alekszandrov 11/3, Pantelics 19. Cserék: Kerpel-Fronius 8, Ruják -, Szigedi -, Czirbus 2.

Szenzációsan kezdte a mérkőzést a TF a szemmel láthatóan megilletődött Jászberény ellen. Hazai oldalon, Clark és McLane vitte a prímet, pontjaiknak köszönhetően tíz is volt közte. A negyed második felére felébredt a Jászberény. “Megérkezett” a sérüléséből visszatérő Pantelics, és Pitts pontjai is elkezdtek gyűlni. Négyre jöttek vissza a vendégek. 21-17.

Czirbus és Rakics kosaraival pillanatokon belül egyenlített a Jászberény. Úgy tűnt, ez volt a fordulópont. Rakics és Pantelics talált be ismét, a budapestiek szemmel láthatóan nem tudtak mit kezdeni ebben a helyzetben. A negyed derekán már tíz pont volt a vendégelőny. A berényieknél többen is elkapták a ritmust, Pitts ismét “űrlényt” játszott, míg Rakics is magabiztosan termelte a pontokat. 33-46.

A második félidő első kosarát is Nikola Lazics csapata szerezte, jelezve, hogy nem érzik még zsebben a felsőházba jutás szempontjából fontos mérkőzést. A vendégek ebben a játékrészben “semmi mást nem csináltak”, csak gondosan őrizgettek a megszerzett előnyt. 50-63.

Az eredmény alakulásának tükrében az utolsó negyed már csak formaság volt. A Jászberény élvezte a játékot, és Coleman nélkül is nagyon magabiztosnak tűnt. Ales Pipan csapata pedig teljesen elvesztette a hitét, hogy lehet keresnivalója ezen a mérkőzésen.

A JKSE a szenzációsan játszó légiósainak köszönhetően magabiztosan nyerte a mérkőzést, ami minden bizonnyal az utolsó lépések egyike volt a felsőház felé.

Kiemelt fotó: www.hunbasket.hu

30 hozzászólás

30
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
7 Comment threads
23 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
13 Comment authors
jb17TudodkiCsapajevfalco2008S.Pippen Recent comment authors
S.Pippen
Olvasó

Igen, erődemosnstráció volt. A legjobb játékos nélkül, a még nem teljesen gyógyult Jean Renoval, a reggel még infúzión lógó Rakiccsal, a 4 faulttal csücsülő irányítóval ilyen somán nyerni a Pécsen nyerő, már nem az ősszel kínlódó TF ellen óriási dolog.

A budapesti “biztonsági szolgálat” akciójának pedig még lesz folytatása. Ki fog derülni, kik voltak ezek a mellénybe bújtatott bűnözők, erről a kosárszövetség és a rendőrség is tudni fog. Szerencsére megvannak az arcok és a tanúk is. Szégyen volt, nehezen összeegyeztethető a Nemzetvédelmi Egyetemmel…

Csapajev
Vendég
Csapajev

Azért az “erődemonstráció” kifejezés a körülmények ellenére is egy kicsit erős.
Egy masszívan harmadik helyezett csapat győzelme a tökutolsó otthonában a kötelező győzelem kategóriája.

jaszberenyikse
Olvasó

Elfelejtettem! Összeszámoltam és 121 néző ült a hazai szektorban. Na ez tényleg nagy szégyen a TF-nek is és a budapesti kosárlabdának is. Azért tavaly mafc meccseken mindig voltunk 6-7-800-an de,hogy a tf-re tényleg senki se kíváncsi az furcsa hiszen mégiscsak nb1A. Persze tisztában vagyok vele,hogy szombat este nem TF meccsre vágynak az emberek Pesten az 1000 más program mellett de ez tényleg baromi kevés.

PCorey75
Olvasó

Erődemonstráció? Elégtétel a kupa cikkért? “Magyar”pontok?

Mandula
Olvasó

Milyen erődemontsráció?Még ha Körmend,ZTE,Falco ellen játszott volna ,akkor megértem…

jaszberenyikse
Olvasó

Szép volt fiúk!!! Féltem ettől a meccstől és ha nincs Pantelics sokkal nehezebb lett volna. Elképesztő mit oktatott az öreg a dán válogatott meg Filipovics mellett egy fáradásos törés után. Jár a gratuláció Kerpinek és Aleksanak is baromi jól megoldották Coleman helyettesítését. Újfent külön gratulálnom kell Praksch mester úrnak is,fantasztikus produkciót mutatott ma is! Nem lenne rossz ez a TF, idén hatodjára láttam őket játszani és nagyot fejlődtek szeptember óta de ma tényleg nem egy szint volt a 2 csapat. Szerdán is nyerni kell! A felsőházban is hajrá JKSE!!!

gulyasszabolcs00
Olvasó

Iszonyat büszke vagyok a csapatra, Nikolára, és természetesen arra a nagyjából 250 vendégszurkolóra, akik elkísérték a srácokat! Jó volt ma berényinek lenni! Nem csak a tabellán, a lelátón is nagyot léptünk ma előre, ez már azért kinézett valahogy! Köszönet érte mindenkinek! Féltem ettől a meccstől, de Pantelic szertefoszlatta mindenki kételyét. Egészen elképesztően játszott, egy hónap kihagyás után ilyen produktumot letenni az asztalra ennyi idősen, félig még sérülten… Igazi sportember! De minden pályára lépő játékost dicséret illet! Ami a meccs után történt a büfében, azt nem igazán tudom mire vélni… Azért a berényi társaság nem tartozik a legvérmesebbek közé, ha ma… Olvass tovább »

EricCartmanZTE
Vendég
EricCartmanZTE

Mi történt a büfében?

gulyasszabolcs00
Olvasó

Cigánybűnőző felfuvalkodott emberkék próbálták a mindennapok csalódottságát levezetni, másképp szólva igyekeztek erőt fitogtatni egy diszkrétebb társasággal szemben. Nem vagyok “színház” fan, de azért volt ott sok kisgyermek, akiknek nem biztos, hogy jó volt látni amint föléjük állva közlik velük, hogy takarodó van… Konkrétan kitoloncolták onnan az ünneplő tömeget.

falco2008
Vendég
falco2008

Fontos hogy cigány, vagy csak szeretnél valamiféle sztereotípiát megerősíteni?

falco2008
Vendég
falco2008

Na? Rasszista a Berény talán legnevesebb szurkolója?

Tudodki
Olvasó

Ő nem a legnevesebb, csak a legjobban magamutogató..

falco2008
Vendég
falco2008

Lehet hogy tényleg így van, de emiatt gondoltam hogy a legnevesebb. De ettől még ő a legnagyobb hangadó, ezen a portálon legalábbis.

gulyasszabolcs00
Olvasó

Falco2008-at és a hozzá hasonló, feszültséget állandóan szító, semmitmondó, idióta trollokat ideje lenne eltávolítani. Nem szoktam foglalkozni velük, nem reagálok rájuk, mert úgy hiszem ha megtenném akkor érnék el a céljukat. Szóval tisztelt szerkesztőség! Lépjünk az ügyben ha kérhetem, az oldal megtisztulása és minőségi javulása mindannyiunk érdeke.

falco2008
Vendég
falco2008

Kedves Szabolcs! Te milyen jogon beszélsz így hozzám? Megkérdezem még egyszer. Rasszista vagy? Vagy fontos volt odaírni hogy cigány? “Karnevál, gála, ünnep, Rasszizmus?!”

Kedves Moderátorok mit gondoltok erről?

Személy szerint elkeserítőnek tartom hogy ilyen megnyilvánulás megszégyenítse ezt a remek oldalt.

Tisztelettel: falco2008

falco2008
Vendég
falco2008

Másrészt, azért vagyok “idióta troll” mert felhívtam mindenki figyelmét hogy a Berény egyik leghangosabb szurkolója rasszista? Vagy ezzel azonosul a klub?

jb17
Olvasó

Miért is magamutogató? Azért mert szurkol a csapatának és van véleménye? Akkor ezen a portálon nagyon sok “magamutogató” ember van.
Vagy azért mert névvel és arccal képes felvállalni BÁRMIT is ír?

falco2008
Vendég
falco2008

Szerencsére azt is, hogy cigányozik.

gulyasszabolcs00
Olvasó

Azt, hogy melyikünk rasszista,jól mutatja, hogy te szitokszónak tartod, még én pusztán az illetők származására, etnikai hovatartozására utaltam. Bizonyára ezzel (ha olvassák) őket sem bántottam meg, hisz Te vagy én sem sértődünk meg, ha magyarnak állítanak be minket ?

Részemről a téma lezárva. Tudod : egy bizonyos szint felett nem alacsonyodunk le egy bizonyos szint alá! Jó éjt!

falco2008
Vendég
falco2008

A “cigánybűnözés” is rasszistának számít, bár ahogy mondtad ezt egy bizonyos szint alatt nem lehet érteni :). Ha “magyar” támadt volna rád akkor azt írtad volna, hogy “magyarbűnöző”? Szabi, Szabi :/ Honnan veszed hogy magyar vagyok? Lehetek román, szerb sőt szlovák is, és nem szeretném ha a származásom alapján kategorizálnál be. A cigány szó egyébként is pejoratív tartalmat hordoz magában, innentől kezdve romáknak hívjuk őket. Azt pedig senki nem veszi be, hogy az etnikai hovatartozásuk miatt írtad ezt. Nagyon átlátszó 🙂 Részemről ez nincs lezárva, ilyen fontos kérdések alól nem lehet csak így kibújni. Ezúton is kérném a szerkesztőséget, vizsgálják… Olvass tovább »

EricCartmanZTE
Vendég
EricCartmanZTE

Akkor bezzeg nem téped ennyire a szádat,amikor náci Zetéznek a szurkolótársaid(drszepkaroly, zvezda) Te képmutató okádék… :/

falco2008
Vendég
falco2008

Természetesen azt is elítélem. Azért akármennyire hihetetlen nem olvasok el minden hozzászólást. Még én a képmutató okádék sem :))

Bár látom itt nagyon sokan támogatják ezt a stílust, amikor pedig valaki felszólal ellene lehurrogják..

EricCartmanZTE
Vendég
EricCartmanZTE

Hogyne, persze, pont ezt nem olvastad… Igaz utána kommenteltél is az a cikk alá, sok hsz sem volt, ráadásul a több száz kommentes cikkeknél is szinte kivétel nélkül reagálsz minden Neked címzett, vagy a Falco-t zrikáló hsz-re… És pont ez maradt ki, hát hogyne! Hogy is írtad itt fentebb? Ez nagyon “átlátszó”! 😀
Akkor pedig igenis le leszel hurrogva, h ha az egyik oldalon számon kérsz, a tieid felett meg szemet hunysz! Ez pedig képmutatás, kétszínűség, stb!
Tudod a víz, meg a bor példája!;)

falco2008
Vendég
falco2008

Ezt te is leírtad, a nekem címzett hozzászólásokat olvasom el főleg.

Melyik cikknél történt ez?

EricCartmanZTE
Vendég
EricCartmanZTE

Jó-jó, belemegyek a játékba, csináljunk úgy, mintha tényleg nem olvastad volna… 😉

“Zollner: Nagyszerű atmoszféra fogadott bennünket, Magyarországon a legjobb” c. írás

falco2008
Vendég
falco2008

Tényleg, nem olvastam sajnos. Egy kommentre reagáltam, azóta nem néztem a cikket.

Ezúton kérem az érintett drszepkaroly, zvezda hozzászólásainak moderálását!

Zsola81
Olvasó

Látszott a “biztonságiakon”,hogy az összesnek együttvéve az iq-juk,vetekszik a hazai nézők létszámával. Szerintem csak azért voltak ott, mert kell a közmunkás fizetés mellé egy kis plusz. De amúgy ritka vicces jelenség volt a BRIGÁD. ??

piros710321
Olvasó

14 pont a TF ellen – erődemonstráció ? Tényleg , Ja nem….

raschi
Olvasó

pont ezt akartam írni én is, de megelőztél

jaszberenyikse
Olvasó

Annyiban tényleg pontosításra szorul,hogy erődemonstráció is lehetett volna ha az utolsó 1.5 negyedben nem félgőzzel,2-3 légióssal a pályán,Pitts nélkül játszunk. Amúgy simán 30 is lett volna közte.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés