Connect with us
Hirdetés

Női bajnokság

Budácsik Dorottya is hosszabbított a Vasassal

Újabb játékos marad a fővárosiaknál.:

:

Meghosszabbította szerződését a Vasas Akadémia felnőtt csapata fiatal magasemberével, Budácsik Dorottyával – adta hírül a klub honlapja.

– Mondhatni második családom a Vasas, hiszen majdnem minden itt dolgozó edző tanított már az évek során. Sok játékossal együtt lépünk korosztályról korosztályra, akikkel rengeteg időt töltünk együtt, és válunk profi kosarasokká. Ez a légkör és hangulat az ami itt tart, az pedig, hogy mind e mellett nagyon sokat lehet fejlődni, már csak hab a tortán. Krivi bácsiék megadták a lehetőséget, hogy a felnőtt élmezőnyben is bizonyítsak, remélem jövőre még többet hozzá tudok majd tenni a csapat sikereihez – mondta a Vasas Akadémia játékosa, Budácsik Dorottya.

Krivacsevics Dragoljub örömét fejezte ki, hogy hosszabbítottak a játékossal.

– Dorka egy nagyon fiatal és tehetséges játékosunk, aki abszolút Vasas nevelés. Nem régóta kosarazik, ám e rövid idő alatt is nagyon magas szintre jutott, hiszen amellett, hogy felnőtt keretünk tagja, az utánpótlás válogatottak egyik fontos magasembere. Óriási potenciált látunk az ő játékában és karrierjében, éppen ezért nagyon örülünk, hogy egy hosszabb távú együttműködést sikerült kötnünk. Bízunk abban, hogy Dorkával hosszú évekre bebiztosítottunk egy magas posztot. Jelen pillanatban mi jobban hiszünk Dorkában, mint Dorka önmagában, azonban amint kellő rutint és önbizalmat szerez, valamint elhiszi azt, hogy mire képes, fontos szereplője lesz a magyar kosárlabdázásnak, hiszen technikai tudása és fizikai adottságai megvannak hozzá – mondta a Vasas Akadémia szakosztályvezetője, Krivacsevics Dragoljub.

Fotó: vasasbasket.hu

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés