Connect with us
Hirdetés

A palánkon túl

Brutálisan nyomja a zenét a paksiak válogatott játékosa

Nem ő az első kosaras-rapper.:

:

Az Atomerőmű SE játékosa, Valerio Bodon Vincent nemcsak a kosárlabdában, hanem más területeken is tehetséges. A már felnőtt válogatottba is meghívót kapó kosárlabdázó a rap világától sem áll távol, már több számát is feltöltötték a banda YouTube csatornáján, aminek a neve “The Chee’e Crew”.

Az együttes dalait egyébként nemcsak a legnépszerűbb videómegosztó portálon lehet megtalálni, hanem Spotifyon, Deezeren, iTuneson, Apple és a Google alkalmazásokban is.

A legnézettebb videójuk jelenleg közel 2000 megtekintéssel bír:

A The Chee’e Crew hivatalos YouTube csatornája pedig itt érhető el. Az oldalon viszont már csak egy videó található, a többit a játékos privátra állította cikkünk megjelenése után.

Egyébként nem Valerio Bodon az első Magyarországon játszó kosaras, aki a zenében is megtalálta a helyét, nemrég írtunk a Kecskeméten játszó Thomas Cleveland munkásságáról, illetve Ron Curry videója is megtalálható a világhálón. A játékvezetők körében pedig Tőzsér Dénes bontogatta a szárnyait.

[totalpoll id=”36586″]

Kiemelt fotó: kosarlabda.ase.hu

HIRDETÉS
11 hozzászólás

11
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
10 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
Valerio VincentLeonidaszDowntownLaposvárpbask Recent comment authors
Valerio Vincent
Olvasó

Sziasztok. Vincent vagyok, f real. A csatornán lévő videókat igen privátba tettem azzal a céllal, hogy a Chee’e Crew az már nyár eleje óta nincs működésben, mivel el kezdtünk magyar nyelven reppelni. Így el kellett érnünk hogy inkább az legyen hírdetve mivel az angol változat már lejárt.

Downtown
Vendég
Downtown

Tozser, menj vissza a szinpadra! Ott a helyed!

Laposvár
Olvasó

Brutálisan megsemmisítő

Laposvár
Olvasó

Brutális.

Laposvár
Olvasó

Megsemmisítő

Laposvár
Olvasó

Brutális

pbask
Vendég
pbask

A cikk óta Vincent inkább privátra rakta.XDDDDDD Szakadok.XD Érthető amúgy, Dénest senki sem tudja überelni. Fogadjátok el.
(Fura mindenki rappelni próbál,ahhoz nem kell nagy tudás,ezért is elismerésem Dénesnek.)

Artur Doki
Olvasó

Bízom benne,hogy Vincent koma inkább a játékával kapcsolatban fog gyakrabban a címlapokra kerülni…az adottságai megvannak hozzá.

Leonidasz
Olvasó

Megvannak bizony, de ha 2-3 percet kap, vagy annyit sem, abból n nehéz építkezni. Nem rajta múlik..Ha kap lehetőséget szerintem abszolút hasznos játékkal hálálja meg.

Gecse J. Márió
Olvasó

Szegény fájdalmasan korán távozott Mogyi zenei ízlésvilága valahogy közelebb áll hozzám…

krapulaksz simon
Olvasó

Van egy néhány szó, amire úgy vélik inkább kattintanak az zemberek,mint a többire . Ilyen a sokkoló, és ilyen a brutális… 🙂 Csak elcsépelt lesz napjában többször elolvasni, mindenhol. Találjátok ki valami újat srácok.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés