Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Brutális meccsen győzött az Alba

Nagyot küzdött az Olajbányász.

  •   

Alba Fehérvár - Szolnoki Olajbányász 90-89 (30-20, 21-25, 22-20, 17-24)

Bajnokság, 14. forduló
Székesfehérvár, Alba Régia Sportcsarnok
Játékvezető: Cziffra Cs., Farkas G., Söjtöry T. (Várhalmi Zs.

Alba Fehérvár: Govens 12/6, Guyton 8/6, Cupkovic 8/6, McDuffie 19/6, Csorvási 8. Cserék: Markovics 14, Molnár 8, Ljubicic 11/3, Lukács 2.

Szolnoki Olajbányász: Davis 15/9, Tucker 6/3, Rudner 3/3, Jones 25/9,Juhos 12/3, Cakarun 11. Cserék: Rudner, Juhos, Tóth N. 2, Price 15/6, Kovács -.

Remek hangulatban, két jó csapat csatáját hozta a forduló zárómérkőzése.

Az Alba az első negyedben kihasználta az Olaj bizonytalankodását védekezésben, és harminc pontot dobott tíz perc alatt. Gasper Potocnik együttese nehezen vette fel a ritmust, és nehezen találta a jól játszó Alba ellenszerét.

Mcduffie és Goovens nagyon jól játszott, remekül is dobtak a hazaiak. A 30-20-as első tíz perc után, felébredt az Olaj. Jöttek a pontok Davistől, és Price is megvillantotta tudását, de az Alba mindig tudott frissíteni, és nem engedte, hogy nagyszünetig elfogyjon az előnye. 51-46.

A folytatásban sem változott a játék képe. Mcduffie ellenállhatatlan volt, de valamennyi pályára lépő fehérvári játékos beletett a közösbe. Jöttek a pontok Govenstől, a másik oldalon pedig már négy játékos is tíz pont fölé jutott. A negyed döntő részében ennek ellenére tízzel vezetett az Alba, de kettő perccel a vége előtt időt kellett kérnie a hazaiaknak, mert Cakuran pontjaival feljött hatra az Olaj.

73-65-el fordultak a csapatok az utolsó negyedre. Markovics kosarával indult, és Jones válaszával folytatódott a mérkőzés. Felváltva jöttek a kosarak, tényleg úgy tűnt, hogy a különbséget befagyasztották tíz pont körül.  Hat perccel a vége előtt, Juhos triplája adott új impulzusokat a találkozónak, ötre jött fel az Olaj. Price sikeres büntetőit követően pedig már háromra olvadt a magabiztos hazai vezetés. Beindult az Olaj, beindult Juhos, az ő duplájával lett egy pont a vendégek hátránya.. Öt perc volt hátra. Hosszabb gólcsend, majd egy Markovics dupla következet, amire Jones azonnal válaszolt.

Govens triplája a legjobbkor jött az Albának, négy volt az előnyük, és két perc volt hátra. Érkezett egy újabb gyors Jones-kosár, Guyton triplájára pedig Price válaszolt, szintén távolról. 89-86-os állásnál Jones egyenlített, fél perccel a vége előtt. Ljubicic kettőből csak egy büntetőt dobott be, az Olaj időt kért. Jones azonban elrontotta a távoli dobást, így az Alba megszerezte a győzelmet.

Mindkét csapat dicséretet érdemel.

  •   
290 hozzászólás

290
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
70 Comment threads
220 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
80 Comment authors
BezseHeindrichbpmagyargyerekTom67 Recent comment authors
Bezse
Olvasó

Nem értem miért ekézik Ramirezt ( bátran játszatja a magyarokat, pl. egyszerre a pályán Molnár, Lukács, Takács, Luka ) meg Simont aki összehozott ennyi jó játékost az albába.

Barro
Olvasó

Tegnap azt mondtam hogy jól van a bírók is emberek elronthatnak fújásokat, de most megnézve a meccset, ez nem el lett nézve ez el lett csalva, ez több volt mint hazai pálya: -Ljubicic 6 lépéses ziccere kérem szépen senkitől nem takarva nézték végig a bírók mérkőzés 42.05 perc – Jones belemenése mérkőzés 47.46 perc. lelassítva mutatják hogy megkapja a labdát és egy lépést sem tesz, mire McDuffie már a földön van. Az ilyen jelenetek azért érdekesek egy Szolnokinak, mert annak idején elmagyarázták a bírók (és az összes olyan szurkoló, aki most azt fogja mondani hogy ez belemenés) Milosevicnek hogy az… Olvass tovább »

Feffo
Vendég
Feffo

Azt hittem az előző hszed-nél nem tudsz rosszabbat írni , tévedtem. A balhé előtti videózás Jesus kérésére történt, mivel a pad kapott technikait, mikor nem adtak helyt videózás után sem a reklamált ütésnek. Ha ismernéd a szabályokat tudnád , hogy sima faultot nem szabad visszanézni. Gondolom Jesus sem azt kérte , nézzék meg dobhat-e még egyet Cakarun. Ha Te annál a szitunál nem láttad a nem dobó kézzel odanyomott konyokost akkor vak vagy, vagy csak elfogult. A belemenést még a szolnoki játékos sem vitatta, az a rész akkora hülyeség , hogy szót sem érdemel. A végén Cakarun bal kezével a… Olvass tovább »

Barro
Olvasó

Na ezzel a kommentel csak azt érted el hogy kiderült hogy egy vagy a színházi tagok közül Fehérváron. Ha ilyen okosan kiértékelted Ljubicic betörését akkor láthatod hogy a labda pumpálása közben végig ott van a keze Cakarunnak, tehát nem dobás közben volt a fault hanem előtte és max oldalról kellett volna jönni, nem dobás mert dobás közben tényleg nem ért hozzá senki. Kommentből az is kiderüol soha sem kosaraztál 8-10 éves gyerekeknek már azt tanítják ha vezeted a labdát vagy ziccert dobsz a másik kezeddel védened kell a labdát, na ilyet aztán tényleg nem fújhatnak be a bírók. a te… Olvass tovább »

AlbaCsávók
Olvasó

Te életedben nem kosaraztál Barro, de hogy a szabályokat nem ismered az tuti, annyi kiderült 😀 😀 😀 Kevered a technikait a sportszerűtlen faulttal. Szerinted a labda védése az, ha a védőt könyökkel arcba vered és ez szabályos. A monológod végéből sokadszorra kiderül, hogy fogalmad sincs mit lehet visszanézni és miket nem és milyen döntéseket lehet ezek után szabály szerint hozni. Ez nem úgy megy ám, hogy bármit bármikor visszanézhetsz és akármit módosíthatsz. Ezzel nem is lenne baj, de akkor miért bírózol, ha a szabályokat hírből sem ismered? Egyébként teljesen mindegy, hogy eltalálta e az egyértelműen neki célzott sör McDuffyt… Olvass tovább »

nazol
Olvasó

Én így hosszú évek távlatából elismerem, hogy ott Hangánál faultot kellett volna fújni. Talán Báder volt az elkövető, már nem tiszta, visszakeresni most nincs kedvem. Nem volt ordenáré és látványos, de az volt. Ez akkor ott, brutális “nem fújás” volt, el kell ismerni. Ez a mostani viszont nálam egyértelműen nem volt fault. Vagy ha volt is kontakt, az a dobó mozdulat előtt történt. Én nem mondom hogy ilyen helyzeteknél nem szabad faultot fújni. Dehogynem. De a bírói szemlélet akkor is az, hogy az ilyen meccsek végjáték (utolsó másodpercek) szituációinál akkor fújnak, ha látványos és egyértelmű a kontakt. Nálam, ez nem… Olvass tovább »

Barro
Olvasó

Csak hogy tudják a fehérvári szurkolók hogy az addig senki által nem bántott McDuffie miért lesz Szolnokon kifütyülve (közönség hergelése) és ez minimum technikainak kellett volna lennie. Amit a mérkőzés végén még egyszer meg is csinált. De jön még Szolnokra. Mérkőzés 1.30.36 nál látható.
https://mediaklikk.hu/video/kosarlabda-kozvetites-ferfi-kosarlabda-nb-i-alba-fehervar-szolnoki-olajbanyasz-merkozes/

Heindrich
Olvasó

Gyengén játszottunk 🙁 kezünkben volt a győzelem de nem volt szerencsénk. Egyre jobbak leszünk. CSAK AZ OLAJ!!!!!

bp
Olvasó

GRat Fehérvárra! Jó kis meccs volt, végig lehetett rajta idegeskedni 🙂 Örülök, hogy az őszi meccshez képest itt végig partiban voltunk.
Van még bőven potenciál mindkét csapatban ami jó kis tavaszt ígér (ha nem lesznek sérülések). Az Alba keretét továbbra is nagyon erősnek tartom, simán ott kellene lenniük a Falco közelében a tabellán. Nálunk pedig a vereség ellenére is lehet bizakodni, jobb védekezőjátékkal bárkit elkaphatunk majd (most így tűnik).

Az Olaj kerete nincs ilyen “hosszú”, nincs ennyi Rudner és Juhos a csapatban 🙂 És csak 5 fős volt a kezdőnk 🙂

Hajrá Olaj!

Feffo
Vendég
Feffo

Visszakerültünk a kosár térképre , másfél éve nem volt 250+os hozzáazólásos cikkünk. Igaz ehhez kellett a Szolnok – Falco barátság és egy “téves” (?)bírói ítélet, de akkor is 😀

Dennis
Olvasó

A remek hangulatot a szolnoki szurkolók szolgáltatták, a fehérváriak, tisztelet a két dobos hölgynek, azt hitték színházi előadáson ülnek.

milanka487
Olvasó

Szalonközönség….

Piffinger
Olvasó

Ehelyett a közpénzes duma helyett jöhetne már egy jóval divatosabb:

Az Olaj környezetszennyező. Hát micsoda nonkonform név egy csapatnak….😀😀😀

De én maradok konzervatív:

HAJRÁ OLAJ!!!

makelovenotwar69
Olvasó

Jó meccs volt, méltó a két csapat közti rivalizálásra. A Szolnok visszajött -15-ről is, ez fontos jelzés mindkét irányba. A játékvezetés rendben volt, annyi hazai pálya volt, amennyi jár :), de egy 1 labdás meccsen pont ezekbe a tévedésekbe lehet legjobban belekötni. Mindkét csapat megérdemelte a győzelmet, Jones záró akciója kicsit érthetetlen. Persze abból is ki lehet indulni, hogy az ilyen utolsó másodperces kosártámadás esetén ritkán fújnak faultot a bírók. Az Olaj akár nyerhetett is volna, ha Tucker csak a szokásos formáját hozza. Price még nagyon idegenül mozgott, talán Krsztics jobb választás lett volna az agresszivitása miatt. Juhost régen láttam,… Olvass tovább »

Rouge
Olvasó

Ha a játékosokat egyénileg értékeljük,
akkor ez az egypontos vereség magyarázható:

1. Price 0/3 kezdésével,

2. Kovács 3 eladott labdájával (ez nagyon fájt),

3. Tucker 2/9-es dobásmutatójával,

4. Jones padoztatásával a 3 faultja után,

5. de leginkább Krsztics hiányával a védelemből.

Ha pedig megnézzük a csapatstatisztikát,
akkor szinte hihetetlen,
de minden mutató szinte azonos:
assziszt, lepattanó, fault, pontok, dobószázalék…
a kettővel több eladott labda,
én úgy érzem, talán most leginkább ezen múlt
(ha a bírókkal nem foglalkozunk).

moldi56
Olvasó

Sajnos Kovács Peti a súlyos sérülése óta gyakorlatilag használhatatlan.Csák Bence többet nyújtott volna.Én emberileg megértem fejbe belerögződött a sérülése,már nem olyan robbanékony,dobni sosem tudott még büntetőt se nagyon,egyedül ez a bulldog védekezése az ami értékelhető.Most már az sem.Lemarad az emberéről,akkor meg utánanyúl amit a sporik mostmár sportszerütlen hibának vesznek.Innen nem tudom lesz-e neki kiút?Remélem talán lesz.

makelovenotwar69
Olvasó

Ha már számok: egy tekintetben nagy a különbség: a büntetők…
Ramirez kapott egy tekót, ha ezt a büntit nem számolod, akkor 20-12 az Alba javára. A faultok száma aránylag alacsony, azaz nem a bónuszok miatt volt ez a különbség, hanem a rosszkor beütött/befújt személyi hibák miatt.

Best2
Olvasó

Mivan olajka? Szoptatok bő nyállal!!! 😀

makelovenotwar69
Olvasó

Kultúra? Elfogadás? Mondanivaló?
Ááá, hagyjuk, nem érted!

laja
Olvasó

Mit vársz tőle hiszen sárga majom?

moldi56
Olvasó

Mit akarsz még?Még több hozzászólást?Így is van 250 kb.

derryl
Olvasó

Eddig tartott kimásznod a szarkupac alól?

Marillion
Olvasó

Egyetlen ponttal vagy kosárral a végén sajnos már mi is buktunk és nem kicsit/hatalmasat és nem is olyan régen az sokba került és tudjuk épp ki volt akkor az ellenfél…úgyhogy kár épp ezzel betámadni őket….akármi mással lehet! FALCO….

Debreceni
Olvasó

Itt nem az Alba győzött, csak szerencséjük volt.

laja
Olvasó

Itt a bírók győztek! Govens kapufája után Csorvási kezébe pottyant a labda és sokáig tartotta ,amire elengedte lejárt az idő. Ennyi. A két bíró hiába nézegette percekig a videót már nem merték megváltoztatni a hülyeségüket.

24es
Vendég
24es

Semlegesként: ez egy szituáció volt, és nem a meccs végén. Ezzel szemben a legkritikusabb pillanatban Govens gyönyörű labdaszerzését nem felejtsd el, amiből meg is indulhatott volna, tuti 2 pont, helyette fault + technikai -1 pont. Szerintem nem egy ilyen esetre kell fogni a vereséget, bármelyik csapat nyerhetett volna, mindegyik megérdemelte volna.

atibácsi
Olvasó

Gratulálok az Albának, így illik. Az Olaj-jal nincs gond összeérőben van a csapat. Markovics kettőzött erővel játszik mindig ellenünk, nemes bosszút állva a Tisza partján töltött kispados évekért. A “Mi lett volna, ha…” kategória győztes momentuma számomra Ljubicic “6 LÉPÉSES” ziccere volt egy Kovács által eladott labda után. HIHETETLEN, mintha parázson járt volna. Az utolsó leütés után felvett labdával totyorgott vagy 6 lépést, de legalább ötöt. Még kézilabdában is lefújták volna. Senki nem vette észre? A végén kezünkben volt a sorsunk. Most így sikerült. Lesznek itt még olyan végjátékok, mint Trotter, Kelly, vagy Voja idejében. Hajrá Olaj!

Wilson
Olvasó

Nem baszakodásból, de a Ljubicic féle táncsorozat mikor volt?… kíváncsi vagyok és visszanézném 🙂

atibácsi
Olvasó

Azt hiszem a második negyed derekán, amikor az Olaj a saját tábora felé támadt. Kovács eladta a sarokból a labdát, és Ljubicic végigrobogott vele a pályán, majd szemmel alig követhető módon dobott egy ziccert jobbról. Szerintem világcsúcsot javított.

atibácsi
Olvasó

2. negyed, 8.20 körül, most néztem meg! Kérem a véleményed. A félidei beszélgetésben is visszajátsszák. Az előbb rosszul írtam, bocs!

Wilson
Olvasó

szokták mondani, ami elsőre gyanús az tuti lépés, hát ez nagyon is az volt elsőre, lelassítva és megállítva a felvételt még nehezebb megállapítani mint alapból, legalábbis azt h hányat lépett mert h sokat az biztos, egyértelmű lépés de max 4, nem 6, ha ez javít valamit 😀 am köszi

AlbaCsávók
Olvasó

1:04:27-nél van az “időntúli” jelenet kulcsa. A kérdés egyértelműen az, hogy Govens dobása ért gyűrűt vagy sem, mert azt látni a felvételen, hogy a játékidőből 1.3 mp visszavan Csorvási dobásánál, így max a támadóidő járhatott le. Ha valaki azt lassítva visszanézve azt mondja, hogy egyértelmű, hogy nem ért gyűrűt az hazudik. Márpedig a pályán hozott ítélet a kosár volt, ha nincs fix bizonyíték az ellenkezőjére, akkor ez a helyes döntés. Az 1 pontos vereség miatt ez bármennyire is fáj.

https://mediaklikk.hu/video/kosarlabda-kozvetites-ferfi-kosarlabda-nb-i-alba-fehervar-szolnoki-olajbanyasz-merkozes/

Mr.Térkő
Olvasó

Két kamera állásból is látszik ,hogy a gyűrű környékén nem volt a labda. Lejárt a támadó szóval a kosár időn túli és az Olaj jött volna. Milyen fix bizonyítékot szeretnél a 2 kamera állásos felvételen kívül ?

AlbaCsávók
Olvasó

https://kepkuldes.com/image/hO8vNP

Ez a “környékén nem volt”?

Barro
Olvasó

A te elméleted szerint akkor amíg be nem bizonyítják Ljubisic 6 lépéses ziccerét akkor addig az szabályos és sima 2 lépés volt…..na ilyen szoktak még az NBA ben is röhögni. Európába ezt 3 bíró végignézi és nem fúj semmit az nettó csalás, de hogy alkalmatlanok kosárlabda vezetésre az biztos. Azzal a képpel meg az a baj hogy távolságot nem látsz rajta legalább 30-40 vcentire lehet a gyűrűtől az a labda, egy kicsit húzd ki a fejed a seggedből és nézd a labda ívét meg többször, a kapufánál megtörik utána Csóri kezébe esik semmi más törés nem volt a labda ívébe.… Olvass tovább »

O1G
Olvasó

Miért kell ilyen bunkón fogalmazni mikor ez a srác teljesen normálisan szokott írni? Ennyi elfogultság szerintem lehet egy szurkolóban, mint ahogyan bennünk is van az ellenkező oldal fele. Engem sem tudna erről senki meggyőzni, hogy ez gyűrűt ért, ettől még ezt a stílust nem értem mire jó.

Barro
Olvasó

Ezt a jelenetet nézd meg mégegyszer…mikor Govens eldobja a labda mintázat pörgését nézzed…a kapufánál megváltozik a labda pörgése….utána viszont végig ugyan úgy pörög, ha gyűrűt ért volna még egyszer megváltozik, de nem.

Zsarkov
Olvasó

16 vs. 2
Csodáltok bennünket, de mivel tudjátok, hogy soha nem értek a nyomunkba sem, irígyek vagytok, ebből következően kisebbségi érzésetek lesz, ami frusztrál benneteket, ezért böfögtök, fröcsögtök össze-vissza…, pedig a közpénz számolatlanul ömlik hozzátok, amit mi csak komoly szakmai munkával próbálunk valamelyest ellensúlyozni…, de ennyi pénzt szinte lehetetlen…

ldd
Olvasó

Te pap vagy?
Ez melyik zsoltár?
Ha már ilyen jámbor lélek vagy…
A szurkoloitokat nem könnyű felebarátként szeretni…

donnarumma
Olvasó

😂 minden vágyam az hogy szolnoki lehessek😂
Lehet eltuntetni ennél nagyobb pénz különbséget,jó példa vagytok rá ti!
Ose vs Olaj (negyed annyi pénzből oktattak bennetek)
Vagy az elmúlt 10 év..amiből csak 6 ot sikerült megnyernetek-a világ összes pénzéből..
Szóval hagyd abba a sírást, szponzoráld a csapatod, igazolj 7. légióst, vagy szurkolj…

Zsarkov
Olvasó

Nem történt semmi különös, egy alapszakasz meccsen idegenben 1 ponttal kikaptunk az egyik örök riválistól…, dolgozunk tovább keményen, egyre jobbak leszünk…., viszont a falco szurkolók, ahelyett, hogy minden idők magasan legnagyobb horrorisztikus költségvetését és az ebből jövő eredményeket élvezve, elegánsan figyelnének a páholyból, sárga gec.ként felbuggyannak a patkánylyukból és több, mint 150 kommentben fikáznak, gyaláznak bennünket…, de ez minket csak megerősít…, félnek, reszketnek az OLAJ név hallatán…, először a kupában veszünk ezért méltó elégtételt!
CSAK AZ OLAJ!!!!

ldd
Olvasó

Nem gondolom, hogy a mai teljesítményetek után bárkinek össze kéne csinálnia magát..

Beszélgessünk az Oroszlánokról…

Titeket lealáztak …
Ezek meg Afganisztán mák ternésével nyertek…

“Ki a fasza gyerek,te tudod”…

derryl
Olvasó

Kik az az “ezek”, te őstulok! Ki a fene vagy te, hogy egy másik embert, embereket lekezelj? Miért nem a saját köreidnek írogatsz, azok méltók az eszedhez!

Best2
Olvasó

Ne ugass debil. Bármelyik Falco cikk alatt ott a böfögésed. Senkiházi

derryl
Olvasó

Anyád ugat te tahó paraszt! Böfögni te szoktál a poshadt sör után, amit kikukázol a ganéból!

Best2
Olvasó

Jajj megint anyú? Közpénzes qrva vagy mint anyád! Ködökzsinór helyett a nyakad vágták volna el bucka!!! 😀

moldi56
Olvasó

Ha ő bucka,te akkor büdös labanc vagy.

ldd
Olvasó

Fájó, hogy mennyire nincs a Szolnoknak 5-ö posztra játékosa .
A támadásban még el vannak,de a védekezésben ez miatt kaptak ki.
Védekezésben nincs besegítés,egy egyben könnyen verhetőek..
Kovács használhatatlan.

Az Alba padja kész idegbaj.
Látványosan gyengülnek a meccs vége felé .
Ma is szerencsével nyertek.

Szolnoki suttyó leönti a hazait..
majd a Szolnok dob büntetőt…
Mindenki nyugodjon le a picsába.
(mondja a 3 ujju maki.

Dudi
Olvasó

Üdv! Sztem 1 ponttal nyerni elég nagy szerencse faktor. Ma a szerencsésebb csapat győzött. Grat nekik. De! A Szolnok lehet a Falco legnagyobb kihívója. Bár az érmeket màjusban, júniusban osztják, n erősebbnek làtom a Szolnokot már, mint a Körmendet. Vasiként természetesen szeretnék vasi döntőt….

Gézuka
Olvasó

Rossz a bírói névsor, ez a helyes:

Játékvezetők: Cziffra Csaba Zsolt, Tóth Cecília, Söjtöry Tamás Ferenc

Az még rosszabb, hogy a hármójuk közül egy sem nézte vissza Csorvási időntúli kosarát, mert ott Govens kapufát dobott, támadóóra lejárt, gyűrűt nem ért… időntúli kosár = nem kosár.

ójajj
Olvasó

Szerintem Price és Jones tévút egy csapatban. Price nélkül, Kristiccsel nyerhettünk volna… Beállt, eldobott mindent, nem védekezett, elrontotta a csapatjátékot és ezzel a csapategységnek is alátett… HAJRÁ OLAJ!

moldi56
Olvasó

Ha már leigazolták csak be kellett tenni,nem? Az más kérdés,hogy nem biztos hogy Krisztics helyett kellett volna.Tudod mindig az a jó aki éppen nem játszik.

pppp
Olvasó

Semleges szurkolóknak jó kis meccs volt ez. Mindkét csapat sokat javult a bajnokság elejéhez képest. A szurkoló mindig meglátja, hogy a játékvezetők miben hibáztak, de őszintén szólva én azt mondom, hogy ma teljesen jó volt a játékvezetés. Nyilván vannak kisebb hibák ide is, oda is, de ezek a végeredményre nem voltak hatással. Tegnap a ZTE-Falco meccs után olvastam egy elég együgyű “okfejtést”, amiben egy szurkoló azt fejtegette, hogy azért éppen ez a két hölgy került az NBI-es keretbe, mert ők a csinosabbak. Ha meg van győződve, hogy ez így megy, akkor nem is érdemes győzködni. Én azt gondolom, hogy Tóth… Olvass tovább »

Delirium
Olvasó

A többiek az Alba maroknyi szurkolótáborából a helyükről száműzve nézték a meccset. Sokan képernyőn 🙂

A női játékvezetés jelenléte örömteli. Sokkal kevésbé akarnak uralkodni, főszerepelni a meccseken, mint férfi-kollégáik..

pppp
Olvasó

És a játékosok is kicsit máshogy állnak hozzájuk. Price pl. olyan szinten csodálta a bírónőt, hogy azt hitte passzolja neki a labdát és bedobás helyett elkezdte vezetni 🙂

Downtown
Vendég
Downtown

Toth Cecília fujt nalunk is Kormenden, es meg volt vele mindenki elegedve… 😁😁😁 (nem,nem azert mert nő..tenyleg jol fujt)

pppp
Olvasó

Igen, nyilván az volt az egyik meccs, amit láttam.
Ebben a fordulóban két meccsen is vezetett, mert ő fújt pénteken a Kaposvár-DEAC meccsen is, az is tévés meccs volt.

Bezse
Olvasó

Kaposban nem fújt jól

moldi56
Olvasó

“Nyilván vannak kisebb hibák ide is, oda is, de ezek a végeredményre nem voltak hatással”

Tévedsz!Súlyos hibát vétettek Csorvási kosaránál és ez miatt 1 ponttal kikaptunk.Mi ez ha nem súlyos eredményt befolyásoló hiba?

Delirium
Olvasó

Mediaklikken megtalálható a meccs felvétele. Vissza lehet nézni Csori kosarát. Gratulálok Matykó, meg a többiek, pofázásból 5*! Attól, hogy Krézi Jenő mond valamit, az még nem lesz igaz 🙂

buzamatyi
Olvasó

Vissza néztem én is és tényleg. Bár én nem nagyon látom hogy hozza ért volna gyűrűhöz. És az m4 szégyene hogy a támadó időt nem tudják kirakni a képernyőre mint máshol mindenhol. Illetve attól meg teljesen egyoldalú fújás volt. Gondolok arra hogy Cakarunt minden megindulásnál faultolták és semmi az albánál bárki megindult a gyűrű fele fault. És ez volt az utolsó tamadásuknál is. Dehát ez van. Két éve ilyenkor hazai pályán hosszabbítás a is így meglettünk alázva a bírók részéről.

Jokic
Vendég
Jokic

Elnézést mikor kérsz az okádásaidért? 🙂

buzamatyi
Olvasó

Majd ha egyszer nem ilyen faszságokon fog múlni egy meccs. Ugyanúgy fújják be a faultokat. És akkor elnézést kérek. Ja és írtak sokan hogy nem ért hozza a gyűrűhöz. Szóval a bírok reszrehajlottak.

Drazsen
Olvasó

De , volt, hogy már az M4-en is kiírták a támadóidőt, de ma nem ! Nem tudom mitől függ.

buzamatyi
Olvasó

Ebben az szezonban mióta új kijelző van nincsen

Drazsen
Olvasó

“Remek” újítás !

Mr.Térkő
Olvasó

Tisztán látszik is ,hogy a gyűrű közelében nem volt a labda szóval nyert az Olaj 1 ponttal .

csakazalba
Olvasó

Szép volt Fiúk! 👍🙂 Szerencsével ugyan, de meglett!
Azért az nem volt túl szép a szolnoki drukkerektől, hogy leöntötték McDuffie-t; azt nem láttam egyértelműen, hogy le is köpték-e, de úgy tűnt, hogy igen. Lehetne egy kicsit kulturáltabban is szurkolni.
Hajrá ALBA!

Lebronz dzsemsz
Olvasó

https://mediaklikk.hu/video/kosarlabda-kozvetites-ferfi-kosarlabda-nb-i-alba-fehervar-szolnoki-olajbanyasz-merkozes/
a hülye is látja, hogy hozzáért, inkább köszönjétek emg szolnokiak, hogy nem -2 lett a vége, mert az már nagy blama lett volna :DDDD

Gézuka
Olvasó

bocs, de te hülye vagy?

Lebronz dzsemsz
Olvasó

Nem latsz gezam?

Wilson
Olvasó

ja hozzáért, a táblához, gyűrű a mérvadó Lebron papa, és ezt nem tudni korunk legnagyobbjának?!

Lebronz dzsemsz
Olvasó

De baratom, de erdekes, hogy a szolnoki szurkolok azt mondjak nem ert hozza, mindenki mas szerint hozzaert 😀

egismte1
Olvasó

Nem ért hozzá

Wilson
Olvasó

Én fehérvári vagyok és próbálok objektív maradni, tehát nem ért hozzá!
de most valahogy erről ez a videó jut eszembe.
https://www.youtube.com/watch?v=3WRxyv5XeXQ

moldi56
Olvasó

Az időt láttad?Mert az már vastagon lejárt.

Incicica
Olvasó

Brutális meccs volt. Le kell vetkőzni az amerikai stílust, futok, dobok, és nem védekezek. Juhos jó volt, Price jó lesz, Kovács Peti és Tóth Norbi ez k.gyenge volt. Alba extra és szerencsés kosarakat is dobott, ezzel nyert. A végére: nem voltunk meggyőzőek.

olaj75
Olvasó

Sárga g…k

CsakAzImitNe
Olvasó

De ma az albávak játszottunk azok meg kékek … amúgy ne ne keltsd a lesz*rt gatyáddal az olajka rossz hírnevét mert itt vannak ám kemény kommentelők is .

2lee14
Olvasó

Hát te újdonság vagy itt nekem barátom!

CsakAzImitNe
Olvasó

Örülök hogy így össze barátkoztunk 🙂 nagyon szeretem a csapatot és csak most jelentkeztem be az oldalra hogy meg tudjam osztani a gondolataim 🙂 eddig csak a mellettem ülőknek mondtam a meccsen de azt nem szerettem mert mindenkinek büdös volt a szája . :/ na mindegy most már látom hogy itt is sokan és erősek vagyunk . Örülök hogy befogadtatok 🙂
Hajrá Olaj

FalcoParádé
Olvasó

Cumisüveg🍼 soha ne sírjál….😂

KreMaestro.44
Olvasó

Az olajkádat oda-vissza….

Köpködjetek, huhogjatok, öntsétek a sört! Legalább még jobban feltüzelitek a légiósainkat! 😉

Wilson
Olvasó

Ramirez továbbra is leadhatna a zakojat a ruhatarban a gyozelemtol függetlenül, azonban az Alba minimális győzelme osszessegeben megérdemelt, ezt a meccset 2 szer elvesztettuk, majdnem harmadjára is sikerült Jones viszont kihagyta, ha rendesen bele tud állni tuti bebassza! Egyébként nem is értettem miért nem valami egyszerű ketpontosra játszották a figurát, ha egy kicsit okosak 2 szer maguk javára fordithattak volna a meccset, nem sikerült de ennek ellenére nem rossz ez az olaj, Davist kicsit gyengének érzem de jobbat úgyse lehet le akasztani szezon közben, mélységi játék gyenge a magyarokkal egyetemben, Tóth sokszor indokolatlanul csinált faszsagokat! Ezzel az alba kerettel jobb… Olvass tovább »

nagyapátok
Olvasó

Kár bírózni, ide is oda is tévedtek nem egyszer. Egyébként a meccs hevében lehet hibázni, videó után viszont már nem illik. Először McDuffie elleni szándékos könyököst nem vették észre, majd azt, hogy Csorvási kb 0,3mp késéssel engedte el a labdát.
Ami inkább izgalmas, hogy a szolnoki tábor amikor leönt egy fekete légióst illetve erősen inzultálja elfelejti, hogy minden évben minimum 3-4 amerikaival kezdi meg ok is a szezont. Nem szabadna ilyennek megtörténnie kosárlabda pályán. Rouge hol van ilyenkor a messzemenő korrektséged? Az ilyeneket hajlamos vagy kiemelni akar egy fórumozó kommentjében is…

oilers
Olvasó

Sztem a meccs hevèben tèvedni a legrosszabb a csapatokra meg a szurkolókra nèzve.

oilers
Olvasó

Általában írom, nem erre a meccsre

Rouge
Olvasó

Most mit vársz tőlem, nem voltam ott a meccsen,
nem tudom mi történt,
de ha mindenféle előzmény nélkül leöntötték az Alba légiósát, akkor azzal természetesen nem értek egyet és elnézést kérek a szolnoki szurkolók nevében.

De ha ez egy provokáció után történt,
(akkor sem helyes, de) akkor azért az már más megítélés alá esik.

Jokic
Vendég
Jokic

Semmi provokáció nem volt. A bírók nem fújtak be egy véleményes +1et. És McDuffie-n töltötték ki a frusztráltságot a parasztok.

RRichieG
Olvasó

Jó kis meccs volt,látjátok Falcosok lehet itt közpénz nélkül is jó csapatokat csinálni…
A bírók vakon voltak végig Knézyvel együtt, iszonyat károkat okoznak a sportágnak.Jenőnek fogalma nem volt miket videóznak, csak lökte a mantráit.2perc vissza, már nem merte mondani, hogy eldőlt minusz 6nál,de egy 90% esélyt bekockáztatott az Albának 😂😂😂
1 perc mulva már csak 50-50 volt 😂😂😂 Jenő ne tippmixezzé 😂😂😂
Grat az Albábak, megyünk tovább kis karavánunkkal, a kis közpézkutyák hadd ugassanak csak, egyre jobban félnek a korcsok 😂😂😂

CsakAzImitNe
Olvasó

Jól mondod haver !!!!
Csak az Olaj a többiek meg csak akarnak olyanok lenni mint mi !!!

Downtown
Vendég
Downtown

Jé, egy fake-olaj szurkolo!

Ocsem, mennyit kapsz ezert? 😁😁😁

Azt nem kerdezem honnan vagy, az egyertelmu! 😂

CsakAzImitNe
Olvasó

Nem értem minek kell itt keltened a feszültséget . Ilyen nehéz időkben össze kéne fognunk és vissza szerezni a jogos koronánkat . Nem nehéz csak jól kell hozzá állni 🙂

Ewing
Olvasó

Továbbra is kisbetű, h falcos.. 😉

2lee14
Olvasó

Közpénzből cumi…. Ricsike hogy van ez?

RRichieG
Olvasó

Az utolsó mondatban megtalálod a választ. És a többi Falcos is 😂😂😂

Ewing
Olvasó

Mondom, kisbetű😁

Vince.Carter.15
Vendég
Vince.Carter.15

Ricsikerúzs! Feneketlen pénztárcával is szoptatok közpénzkirályok! 😂😂

Hmafino1
Olvasó

Közpénz nélkül?Juj de buta vagy!!

oilers
Olvasó

Nem érdemeltünk győzelmet, de a vègèn nem volt falt, csorvásinál a támadóidő lejárt a kosár èrvènytelen ès a maradèk kis időre a miénk a labda ez így két hiba, ès a vègèn tucker meg csorvási ugrottak a lepattanóért tucker azért nem tudta megfogni a labdát mert csorvási egy óriásit ütött a kezére így ő ütótte ki a labdát ès jöhettek, ez is a végjáték, loseball faultot már nem fújják? De nem nèztem vissza a meccset ezeketcsak első blikkre írom lehet nem így volt. De a győzelmet nem èrdemre adják!!!!

FalcoParádé
Olvasó

1 pontocska=🍼

oilers
Olvasó

Ha jól tudom a 2 pontocska is az: 2018.06.18.

FalcoParádé
Olvasó

🧹🧹🧹😂

ficsi
Vendég
ficsi

Nem kellene csak a mai mérkőzésről hozzászólni ???

laja
Olvasó

Már soha nem derül ki,hogy mi lett volna a vége ha nem adják meg az időntúli kosarat. Persze Jones is elszúrta mert folyosó volt előtte még mehetett volna. Viszont a magyar magunk Juhost kivéve sajnos katasztrófa Kováccsal az élen .Mindettől függetlenül gratulálok a csapatnak lesz ez még sokkal jobb is. Hajrá Olaj!

ficsi
Vendég
ficsi

Nem a csapat vesztette el !

panther
Olvasó

“A Falco által teljesen szétvert, közpénztől megfosztott Olaj papírforma vereséget szenvedett az érdemein felül favorizált, amúgy teljesen kilátástalan Albától…”

Ja, nem. A közpénzből jelenleg is jól kistafírozott, a magyar bajnokságban is ritkaságszámba menően 6 (!!!!) állandó légióst foglalkoztató egykori zászlóshajó bosszantó vereséget szenvedett egy régi rivális otthonában, aki az utóbbi időben kiszámíthatatlanul játszik.

Jó meccs volt, szerintem nem érdemtelen a hazai győzelem, továbbá kiderült, hogy a Potocnik- féle Olaj sem verhetetlen, ami a bajnokság szempontjából jó hír.

Gratula mindkét csapatnak, szerintem ott lesznek a végelszámolásnál.

CsakAzImitNe
Olvasó

Mit hazudozol össze vissza ??? Elvettétek a pénzt és szétvertétek a csapatot basszus ! Az lehet hogy így is mi vagyunk a legjobbak de ez a ti mindenki szegénységi bizonyítványa .
Csak az Olaj

panther
Olvasó

Korábban nem olvastam a kommentjeidet, mindenkinek jobb volt ez így, hidd el!

A szövegértés nem az erősséged, maradjunk ennyiben… Amúgy mit értesz az alatt, hogy “elvettétek”? Én nem szombathelyi vagyok, hanem pécsi…

moldi56
Olvasó

Akkor különösen kussoljál.

derryl
Olvasó

Tudom, hogy pécsi vagy! Ez a tetű sem szolnoki!

CsakAzImitNe
Olvasó

Olaj szurkolóként mondom hogy amit a szolnoktól elvettek azt ti (mindenki aki nem szolnoki) kaptátok meg amivel megloptátok a csapatom !
Ja és nem csak a szombathellyel van gondunk hanem mindenkivel . Amúgy a Csirke Ferit sajnálom 🙁

moldi56
Olvasó

Takarodj a sóhívatalba a hülye dumáddal együtt.Pécsi vagy ?Amiben kételkedek.Ha viszont igen szégyent hozo rájuk.

derryl
Olvasó

Moldi! Nyugi! Annak a buzi trollnak írta!

CsakAzImitNe
Olvasó

Ja ez az baszki kussolj pécsi troll 😤

panther
Olvasó

Miért kételkedsz, barátom? Min húztad így fel magad? Ha olvastad volna korábban is a fórumot, nem csodálkoznál. Olvass PVSK-s tudósításokat is. Amúgy mivel is hoznék szégyent a pécsiekre? Kifejtenéd? Megpróbálsz érvelni is, vagy csak hörögsz? Derryl kollégád értette, amit írtam, Te miért nem? Ha nekem nem hiszel, kérdezd őt. De tényleg nem értem, hogy mi bajod van. Egyébként komolyan gondolod, hogy tőled kell engedélyt kérni, hogy valaki hozzászólhasson egy Szolnokot érintő cikkhez? Megnyugtatlak, nem fogok! 🙂

CsakAzImitNe
Olvasó

Amíg a szolnok jobb mint ti addig igen papes !!!!

Modus operandi
Olvasó

Gratulálok a csapatomnak! Hatalmasat küzdöttek. A magyar mag pedig kapja össze magát! Néhány meccs és jó lesz ez. Már most hatalmas fejlődésen ment keresztül a csapatjáték Alekszics után.

CSAK AZ OLAJKA!

Lacataylor
Olvasó

Valaki már biztos rúzsozza magát a tükör előtt, és a az új monológot tanítja be a papagájnak!!!!!!

Rouge
Olvasó

GRATULA az albának,
és GRATULA a csapatunknak,
egylabdás mérkőzésen ki lehet kapni,
főleg ha azt az egy labdát a bírók döntik el
– oda.
(komoly videózás után).

Csak tudnám miért van Cecília szájában…
ha úgysem csinál vele semmit.

Egyébként ez belefér,
az Albától idegenben így ki lehet kapni,
azért ez már nem ugyanaz a játék volt,
mint az első fordulóban a Ligetben.

Jenőn is múlott, nem szurkolt eléggé.

(Ja, és Krsztics kurvára hiányzott a védelemből)

MINDÖRÖKKÉ OLAJKA!

derryl
Olvasó

Miért van a szájában? Hogy kurva jó legyen a sípnak! 😀

panther
Olvasó

Már csak azért sem ugyanaz a játék volt, mint az első fordulóban, mert azóta megint 6 állandó légiósotok van, annak ellenére, hogy az évekig hozzátok áramló közpénzt a gonosz Falco máshova irányította, hogy az ördög bújna beléjük! 🙂

Sorry, nem provokálni akarlak, csak szembesíteni azzal, hogy “idő előtt” írtad meg a százoldalas esszédet, tök feleslegesen…

Idén is jó csapatotok van (lett), immár jó edzővel, az “elhasznált” trénert pedig jó érzékkel hozzánk küldtétek…

Köszi…

derryl
Olvasó

Szívesen!

panther
Olvasó

Kösz! Nem Neked szántam, látom, hogy Te reálisan is tudsz gondolkodni, és korrekt hozzászólásaid is vannak.

Rouge
Olvasó

A hat légióssal kurvára nem vagyunk előrébb, a védekezésünk Krsztics kiválásával szétesett, 90 pontot kaptunk, míg az ezt megelőző négy fordulóban, amióta Potocsnik az edzőnk, átlagban 72 pontot kaptunk (69-75). Egyébként rosszul látod, ez a 6. légiós nem cáfolja, hanem megerősíti az általam (az “esszében”) leírtakat: 1. A hatalomnak fontos a látványsportok támogatása, fontos a cirkusz… De a Falconál túltolták, a bajnokság érdektelenné vált, ezért most megpróbáltak kompenzálni, toltak nekünk is egy kis lóvét. Minden sportágban (erre figyelnek) több jó csapat szerepel, valamilyen szinten valódi verseny van: kézilabdában a Veszprém mellett ott van a Szeged, a fociban a Fradi mellett… Olvass tovább »

panther
Olvasó

Szívesen vitatkoznék Veled erről, nyugodt körülmények között, tényleg! Erre a jelen fórum nem alkalmas. Szerintem kissé elfogultan állsz a kérdéshez, nyilván, mert érintett vagy. Mivel én nem vagyok szombathelyi, úgy vélem, hogy objektívebben tudnék állást foglalni a kérdésben. Ha tudnánk módot keríteni arra, hogy megvitassuk, állok elébe! Mit gondolsz? 🙂

Rouge
Olvasó

Oké, örömmel, majd valamikor Pécsett…mindig szívesen utazok oda, gyönyörű város. 👍

panther
Olvasó

Oké, ha jöttök Pécsre, előtte leegyeztethetjük! Amúgy szerintem is jó hely! 🙂

Addig is hajrá Vasút! 🙂

Honvéd
Olvasó

Quating from yourself is most presumptuous.

Drazsen
Olvasó

Itt a fórumon – szinte kizárólag csak az Olaj szurkolók – állandóan a közpénznek a Falcóhoz való irányításáról panaszkodnak. Persze az panaszkodik akitől elvették. A többi csapat nem fürdött benne olyan nagyon. Na, de azért nem értem, miért ez a Falco-köszpénzfóbia. Máshol is van pénz. Szinte valamennyi csapat – nem csak az Olaj – már cserélt légióst, nem is egyet, vagy hoztak 6-at. Így a meccseket nézve nem értem az irigykedést. Lehet, hogy a következő kijelentésemért a Falco szurkolók fognak lenyelni, de ki merem jelenteni, hogy a Falco légiósai közül – Reddicet leszámítva – egyénileg senki sem jobb a többi… Olvass tovább »

Jagerman
Olvasó

Abszolút igazad van Drazsen, csak tudod Szombathelyen Okorn csapatot épített. Rougenak és a hasonszőrűeknek ez nagyon nem tetszik. Az ő olvasatukban csak az Olajka nyerhet mindent, s ha ez nem így történik, akkor kígyó-békát kiáltanak bárkire, most éppen a Falcora. Illene már tudomásul venni, hogy a Falco is nagycsapat lett, akinek a BL továbbjutás idén meglesz, valamint idén menyerik az MK-t és a bajnokságot is. Szolnokra meg kívánjuk, hogy végre legyen normális csarnokuk, ahol a vendég szurkolókat nem toytoy budi fogadja meg az, hogy még kólával sem lehet bemenni és nem azon kell izgulni, hogy a roskatag csarnok mikor szakad… Olvass tovább »

Rouge
Olvasó

“…. Illene már tudomásul venni, hogy a Falco is nagycsapat lett, akinek a BL továbbjutás idén meglesz, valamint idén menyerik az MK-t…”

A Falco mindig megnyeri az MK-t,
ezt tudjuk régóta.

Olajheart
Olvasó

2 félelmem volt a meccs előtt.. Az egyik beigazolódott.. Mégpedig a hetek óta gyengélkedő alba ellenünk megtáltosodik extra kosarak tömege.. Markovics vérben forgó szemmel.. Nyelvét nyújtogató légiós.. Ellenünk mindig nagyon akarnak.. Én gratulálok a Csapatomnak! így ki lehet kapni mégha nagyon fáj is.. Mert bőven nyerhető meccs volt.. nálunk sok hiba van még amit ha javítani tudunk még jobbak leszünk! Csak az olajka!

derryl
Olvasó

Tényleg, az a majom kinek a seggét akarta kinyalni?

Jokic
Vendég
Jokic

Remélem Jonest is majmozod te senkiházi paraszt.

derryl
Olvasó

Te ütvefúró! Ki a fasz szólt hozzád? Egy hölgyet kérdeztem, egy bunkó meg belepofázik!

nazol
Olvasó

Jokic, drága kisszívem, fekete testvéreink erkölcsi védelmezője! Nem azért lett a négered lemajmozva, mert fekete a bőre és úgy néz ki mint egy majom. Nem. Hanem mert úgy viselkedett, mint egy majom. Ha szted rendben van, hogy egy játékos az ellenfél tábora felé “majomkodik”, akkor azt írd le, ne “buziskodj”. Jonest nem majmozzuk, hacsak nem azért, mert “elmajomkodta” az utolsó támadást. Így rendben vagyunk, te majom? Gondolom az nem zavar már annyira, ha a fehér seggedet majmozom le, hisz az nem olyan. Azért remélem Debrecenben összetalálkozik a 2 csapat és a srác ismét ilyen szuper hangulatban lesz…

Jokic
Vendég
Jokic

Ha ott lettél volna, akkor most csendben lennél. Leöntötték és felé is köpött a szolnoki Kinder kommandó. Hallgattál volna, bölcsebb lettél volna.

nazol
Olvasó

Tehát akkor majomkodhat?! Akkor mi a faszért duzzogsz ha lemajmozzák? Apropó Kinder kommandó. Te láttad ma az Alba “B közepet” ember? 😀 😀 😀 Ilyen szánalmas szedett-vedett valami az egész országban nincs, mint nálatok! Legalább ne Kinder kommandózzál, mert ezzel csak magadat égeted. És ez egy Olaj elleni derbi volt! Ezt tudtátok bemutatni otthon!

magyargyerek
Olvasó

Tudod Fehérváron “kicsit” többfelé oszlanak el a szurkolók😀

Olajheart
Olvasó

😂😂😂😂 Nem tudom.. De miért van az hogy az albában hosszú évek óta ilyen légiósok vannak… Hol ezt mutogatnak hol azt.. Lehet válogatni..

derryl
Olvasó

Ez még a szerencsésebb, van mikor csak úgy spontán szétveri egy öregember állkapcsát a légiósuk. Tudod, Fehérvár!

Olajheart
Olvasó

Az példátlan volt..

Noname
Olvasó

Szolnoknál bíróznak?
Govens tiszta labdás szerelése, amiből ziccer lett volna, ehelyett falt és technikai.

derryl
Olvasó

Miért falt? Éhes volt?

Noname
Olvasó

Akkor fault.
Így jó okoska?

derryl
Olvasó

Király! 😀

PumpFakeAndric
Olvasó

Először is gratulálok az Albának! Ami minket illet, lesz ez még jobb is. Az irány jó, kell egy kis idő a csapatnak. A védekezésünk eléggé gyengélkedett, rengeteg könnyű ziccert dobtak a palánk alatt. Támadásban se brillíroztunk, sokszor szerencsénk sem volt, talán az M4-nek volt is egy ilyen válogatás videója amikor a sok kipördült labdánkat mutatták. Látszott, hogy Price idegenül mozog, de ismerve a körmendi múltját, meg látszott is hogy azért jó mozgása van, csak be kell illeszkednie, szerintem pár meccs múlva abszolút rendben lesz. Meg kissé szervezetlennek tűntünk most, több mélységi játékot játszhatnánk, főleg Cakarun kapott bántóan kevés labdát (pedig… Olvass tovább »

szebe
Olvasó

Nálam a Tóth-Tóth(-McDuffie) összjáték volt Shaqtin gyanús jelenet.

Olajheart
Olvasó

Minden szavaddal egyetértek.. Köszönöm hogy leírtad helyettem.. Nekem nem volt kedvem😂🏀 Olajka

moldi56
Olvasó

Hát az elképesztő volt.Bakiparádéba illene.

Feffo
Vendég
Feffo

Azon szakadtam, olyat még nem láttam. viszont a médiaklikken fent lévő felvételen nem találtam. 3. vagy 4. negyedben volt ?
Nálatok Kovács Peti perceit már rég Pallainak kellene adni, neki még van jövője van. Lukács Norbival egy korosztályok, és ő már itt rendszeresen kap 8-10 perceket. Ha Pallai nem játszik , le fog épülni. Kár lenne érte.

oilers
Olvasó

Most is alig volt egy jól megjátszott figurának mint az előző meccsen, tudatosabban kell játszanunk

CsakAzImitNe
Olvasó

Nem is értem minek van ennyi csapat .. Ha csak az Olaj lenne mindenki szurkolhatna nekünk és nem utálna minden második ember minket hisztérikusan … Mondjuk akkor se nyernénk semmit mert meg vagyunk szüntetve 🙁
Hajrá Olaj

Modus operandi
Olvasó

FAKE vagy öreg! Gondolom silverhelyről, de mindegy is!

Így írd: HAJRÁ OLAJ!!! 😉

CsakAzImitNe
Olvasó

Öcsém azt remélem tudod hogy a legnagyobb Olaj szurkolóval beszélsz ugye ?

derryl
Olvasó

Jó akkor a következő hazai meccs előtt állj ki a kezdőkörbe! A többit bízd a szurkolókra, megjutalmaznak! Addig is kapd be!

CsakAzImitNe
Olvasó

Tudom hogy fáj a mai vereség és meg vagy zavarodva , de nem hiszem hogy most itt a megünneplésem ideje . :/ inkább kászálódjunk ki a megszűnésből és utána megtapsolhatsz a kezdőkörbe ! Addig is tartsunk össze 💪🏼
Hajrá Olaj

moldi56
Olvasó

Milyen megszűnésről beszélsz? Ez még viccnek is rossz!

Ewing
Olvasó

Moldi, ő minden, csak nem olajos. Hagyd a picsába az ilyet, majd megunja

CsakAzImitNe
Olvasó

Mondja a törzsgyökeres pécsi gyerek … előbb voltam olajos mint te barátom 🤚🏻

Ewing
Olvasó

Engem pécsizel??? 😂😂Mondd, ez honnan jött?? Téged még a kutya nem látott itt. Viszont kibaszott átlátszó és szar, ahogy írsz… Ha már faszméregetés… Első meccsem 1989, Videoton ellen, Szolnokon. Még Tojás húzott fel a B középbe. Nincs baj, ha az utolsó két mondatom nem értenéd…

derryl
Olvasó

Hagyd a picsába, ez vagy a nemdeandre, vagy a kalapos! Szombathelyi idióták, mind a kettő az Olaj meccseknél maszturbált! Ha megnézed, most is több sárga tobzódik itt, mint fehérvári, vagy szolnoki!

ficsi
Vendég
ficsi

???????????????????????????????

Honvéd
Olvasó

😄

ficsi
Vendég
ficsi

Én nem vagyok Edző !!

CsakAzImitNe
Olvasó

Te egy szilverhelyi sárga vagy tudjuk ..

ficsi
Vendég
ficsi

KI ?? Fingod nincs mihez és kihez szóltál !! Jegyezd meg !!

Modus operandi
Olvasó

Grat Fehérvárra! Nagy kár, hogy a bírók is játszottak!

CSAK AZ OLAJ!

Master1
Olvasó

Ennek a szolnoki csapatnak ez a legerősebb összeállítása, amikor a 4 amerikai és Cakarun játszik.
Viszont így a védekezés nulla, lepattanókkal hatalmas gondjaik lesznek és mivel a kinti játékot erőltetik, akkor lesz esélyük jobb csapatok ellen nyerni ha dobnak 10+ triplát legalább 40%-al. Talán a Falcot egyszer megverik a szezonban amikor kintről bemegy minden, viszont a szerkezeti problémák és a magyar állomány komolyabb célok elérésére nem predesztinálja ezt a csapatot.
Természetesen változhat még minden, mivel februárig akár ezt az 5 légióst is lecserélhetik. 🙂

moldi56
Olvasó

Javíts ki ha tévedek:4 amerikai + Cakarun egyszerre nem játszhat,egy magyarnak a pályán kell lenni.Mondjuk az ne Kovács legyen.

Master1
Olvasó

Nyilván ez a 6 légiósra vonatkozott, hogy közülük mikor ez az öt játszik akkor áll ki a legerősebb kerettel a csapatod.

JR.Benitez
Olvasó

Az Olaj elvitte a mixemet az eszetlen hajigálásával. Ezzel az állománnyal ilyen stílust erőltetni nettó baromság. Semmi pozíciós játék. Utolsó támadás meg…. 4 másodperc alatt időkérés után ezt összehozni. Se egy betörés se egy elzárás. Alba szervezettebb volt. Sporik oda vissza lúzerek voltak. Pl Cakarun könyököse Csorvási kosara Govens esete meg volt egy Cakarunon elkövetett csúnya fault. Az Olajban rengeteg van. De ez nem jó irány hogy dobálunk hátul meg alszunk. De ha ezt belátják komoly csapatuk lesz. Alba meg hozta amit otthon szokott. Nekem azért Keller Iván kicsinálása felcseszte az agyamat. Izgalmas meccs volt na!

Ewing
Olvasó

Írásaid öröm olvasni. Próbàlsz előítélet nélkül objektív maradni. Szombathelyről kirívóan szokatlan. Ezen a fórumon lehettek kb. 3an.

JR.Benitez
Olvasó

Köszi igyekszem korrekt maradni bár itt egyre nehezebb sajnos

derryl
Olvasó

👍

Olajheart
Olvasó

Köszönjük Benitez majd szólunk az érdekedben a szlovén után te legyél az edző.. Megy ez mint az 1×1.. Csak az olajka

JR.Benitez
Olvasó

Olajheart miért azt kell cikizni aki normális veletek? Hm?

Olajheart
Olvasó

Nem cikiztelek.. Normális? .. Nekem időnként már kicsit erőltetett.. Nem akartalak cikizni ne haragudj.. Arra próbáltam rávilágítani az írásommal (és ezt a lelátón is megteszem.. ) hogy edzőnek lenni nem ilyen egyszerű mint ahogy sokan sokszor okoskodnak kívülállóként hogy ezt meg azt kellett volna csinálni.. És nekem most 1 kicsit túltoltad ahogy oktattál itt hogy mit kellett volna csinálni az edzőnek és a csapatnak.. Nem tudtam szóismetkés nélkül megfogalmazni.. Bocsi. Csak az olajka. Amúgy kedvelem a hozzászólásaidat összeségében.. Nem mintha ez számítana..

JR.Benitez
Olvasó

Én csak egy egyszerű mezei drukker vok. Nem értek hozzá jobban mint bárki más itt. De ez egy fórum és leirtam amit gondolok úgy érzem kulturáltan mint mindig. Szeretem ezt a sportágat és nagyon érdekel! Nem anyázok nem vok bunkó. Ha túltoltam bocsi

Olajheart
Olvasó

Nem kell bocsánatot kérned.. Abban maximálisan egyetértünk hogy 1 nagyon jó ladbajáték nagyon szeretem én is és engem is nagyon érdekel.. Kivéve az NBA.. Csak az olajka

derryl
Olvasó

Sajna, nem tolta túl, pontosan azt kellett volna csinálni! Ezt írtam én is közvetlenül a meccs után, kissé túlfűtött hangulatban!

Redbid
Olvasó

Egy hatékony normális védekezés összerakása és összeszokása az jó sok idő, (pláne szezon közben!) és azért a dobálózás mert a támadást sokkal könnyebb átalakítani, ill. addig is kell valahogy győzni!
Amint látszik, majdnem sikerült is túldobniuk az Albát.
Mihelyst a védekezésük is összeáll, (azért Alekszicséhez képest már most is egy más szint) bárkire bárhol életveszélyesek lesznek!

Potocnik meg jó edző ez kétségtelen, de addig “jó” az Olajnak amíg nem nyernek mindent, mert ha igen, neki onnantól jön elő, hogy ezzel tisztában is lesz!
Még a meccsre tartó buszon is edzeni fog a csapat, hogy felérjenek az Ő szintjére 🙂

moldi56
Olvasó

Senki nem mondta,hogy nincs munka még ezen a csapaton.

ficsi
Vendég
ficsi

Van esély !!!

ficsi
Vendég
ficsi

Nem értem ? Nem dobok bemegyek !!

2lee14
Olvasó

Most akkor nincs pénz, szét lettek verve vagy megszűntek?

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés