Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Bruinsma elismerte, szerencsére is szüksége volt a Falcónak

Takács szerint csak a második félidő volt értékelhető a Sopron számára.:

:

Sima hazainak indult a szomszédvári rangadó, végül igencsak megizzasztotta a Sopron a Falcót a hétvégén. A sárga-feketék uralták a meccset, de a végén a szerencsére is szükségük volt ahhoz, hogy 75-74-re megnyerjék a derbit.

Ezt nem tagadta Evan Bruinsma sem, aki sérvműtétje óta első mérkőzését játszotta, ha a számait nézzük, gyakorlatilag ott folytatta, ahol november elején abbahagyta: 29 perc alatt 16/6-os pontmutatóig, 6 kiharcolt faultig, 3 lepattanóig és 2 gólpasszig jutott az amerikai erőcsatár.

– Kemény meccs volt. Egy darabig jól játszottunk, az első félidővel nem volt különösebb gond, akkor mi irányítottunk, sokkal vezettünk, de leadtuk a 15-16 pontos előnyünket is. A védekezésünk nem volt rossz, de sok eladott labdánk volt, illetve a végén még a tiszta dobások is kimaradtak. Nyertünk, kis szerencse is kellett hozzá, de a lényeg, hogy sikerült. Jól éreztem magam a pályán, bízom benne, hogy napról napra jobb lesz, és remélem, hogy mihamarabb visszanyerem a formámat.

A másik oldalon Takács Norbert 20 perc alatt 8/6-os pontmutatóval, 4 lepattanóval és 1 gólpasszal zárt.

– Ami értékelhető volt számunkra, az a második félidő. Az első játékrészben nem voltunk kellően agresszívak és a támadó játékunk is csak részletekben volt jó, viszont a szünet után legalább felpörögtünk védekezésben és támadásban is. Ami az első félidőben nem ment be, az a másodikban igen, amit az első félidőben nem tudtunk kivédekezni, azt a másodikban igen. Egy pontra visszajöttünk a hajrára, nagyon rossz ilyenkor beszélni, nem is tudok most ennél többet mondani. Gratulálok a Falcónak.

Fotó: ugytudjuk.hu

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés