Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Brit játékost próbál a Kaposvár

Amennyiben megfelel, véglegessé válik a keret.:

:

Próbajátékra érkezett Amin Adamu a Kometa Kaposvári KK csapatához, amennyiben a szakmai stáb a maradása mellett dönt, úgy véglegessé válik a játékoskeret – számolt be róla a delfinek.hu.

A 195 centiméter magas kosárlabdázó 1997. október 3-án született Londonban. A játékos korábban tagja volt hazája utánpótlás válogatottjainak, s 2019 és 2022 között az Egyesült Államokban, a Montana State egyetemen kosárlabdázott, ahol ez idő alatt átlagban 12,4 pontot és 5 lepattanót szerzett. Utolsó évében csapatával bejutott az NCAA 64-es döntőjébe is: végzős idényében mezőnyből kereken ötven, a triplavonal mögül 39,7, míg büntetőből 81,4 százalékkal célzott.

A kettes poszton bevethető atletikus Adamu próbajátékra érkezett, melynek lejártát követően az Ivan Rudez vezette szakmai stáb dönt leigazolásáról. Adamu 10-es mezben fog játszani és amennyiben megfelel a próbajátékon, véglegessé válik a kaposváriak kerete.

11 hozzászólás

11
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
5 Comment threads
6 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
Hagyadmár...Nagy Andrásfekete_listaKKKfantaAnswer Recent comment authors
fekete_lista
Olvasó

Jó pár éve Kecskeméten volt egy Magyar-Brit mérkőzés… talán u18/u20. Forray volt az edző. Kerpel, Demeter, ez a korosztály. Ez a srác megállíthatatlan volt, ha jól emlékszem… jó lenne látni ide haza

KKKfanta
Olvasó

Emberek előre kár izgulni! Én meg pont az ellenkezőjét mondom. Azért teljesen mindegy milyen válogatott valaki, oda be is kell kerülni. S azért a válogatottba igyekszenek a legstabilabb embereket behívni minden országban.
Jól is elsülhet. Várjuk ki a végét, vagy az elejét legalább aztán meglátjuk.
Majd ha úgy teljesít lehet lehúzni egy játékost, de előre szerintem felesleges.
Legyünk jók, legyen jó szezonunk hajrá KKKK!!!!

Answer
Olvasó

Úgy látom idén a cél a bent maradás.nagyon gyenge légiósaink vannak.ne legyen igazam

Nagy András
Olvasó

Nem értelek, a Falco Körmend Alba Olaj négyesen kívül sehol nem érzem hogy hatalmas nevek érkeztek volna, magyar mag is szinte csak ezeknél a klubboknál van, jó légiósokkal és edzővel pedig simán oda lehet érni bárkinek a dobogóra

KPSVRKK
Olvasó

4 légiós ebből 1 rookie 3an pedig gyengébb ligából. Åris és a center gyange liga jó játékosai, a horvát srác jobb liga közepes játékosa.
Ha Åris és a center kemény védekezést kapva is hozza a számait és nem válik primadonnává akkor ok. A horvát fiú sztem rendben lesz, a rookie meg bármi lehet.
A magyar magunkkal egybevéve rendkívül kockázatosnak érzem a csapatot, abszolút bizonytalan ebből Rudeź mit hoz ki.
Ezek szerint, sajnos igaz volt a hír amit hallottam a névadó szponzori összegről. Nem akartam elhinni, azt gondoltam egy nullát elnéztek.
Felkészülési meccsek?
Izgulok.
Hajrá KKKK!

Rubik75
Olvasó

Elsőre nekem is vékonynak tűnik a keret pláne igy,hogy csak 4 légiós lesz.Nagyon felkell javulni a magyar magnak,mert nem hiszem,hogy ez a 4 légiós bírni fog 35-40 perceket.Meglátjuk mi lesz.

HajraKapos
Olvasó

Az már régen rossz, ha egy 0-val kevesebb az összeg, mint gondoltad. 🙁 Ennél egy kicsit én is többre számítottam, amikor hosszú évek után újra névadó szponzort találtunk. Azt is el tudom képzelni, hogy eredményhez kötött támogatási rész is van a megállapodásban. Azt is el tudom képzelni, hogy december-januári időszakban hozunk egy 5. legióst, és most csak “sporolunk”, és a 19-re lapot kérünk, hátha bejön. Egy szó mint száz az edzőn múlik mostantól, hogy mit hoz ki a csapatból. Ami tetszik a csapatban: – Új edző, új impulzus. – Megvannak a fiatalabb és rutinosabb játékosaink is. – Az irányítónk és… Olvass tovább »

KPSVRKK
Olvasó

Simán jól elsülhet a dolog az általad soroltak alapján, de kockázatosnak érzem.
Ami fontos és nem győzöm ismételni, az a szabály változás.
Nem lesz középház. Gyorsan a helyére kerül mindenki, a decemberi 5.ember vagy a rájátszásban, vagy a kiesés ellen érkezne.
Reméljük a legjobbakat, nem töltelék emberek érkeztek, én pedig nem akarok károgni, csak a kockázatokat érzem soknak.
Hajrá!

Hagyadmár...
Olvasó

Itt el tudja olvasni mindenki hogy mennyi az idei költségvetés.

https://kph.kaposvar.hu/eloterjesztesek/et20220616/index.html

11.es pontnál van. Az idei költségvetés kB ugyanannyi mint a tavalyi.

HajraKapos
Olvasó

Akkor ez baromi kevés. Nem akarom elhinni, hogy csak ennyi pénzt ad a Kometa. 🙁

HajraKapos
Olvasó

Tegnap már nézegettem a videót. Ügyes srác, fizikuma is rendben van, csak kérdés, hogy a rutintalansága mennyire lesz hátrányára. Emlékszem még egy Duren nevű srácra, akinek szintén megvoltak a képességei, csak sajnos az a 3-4 év profi karrier nagyon hiányzott nála is. Majd meglátjuk. Hajrá Kaposvár!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés